- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
- Konu Sahibi lou salome
-
Kızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.
özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,
yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?
not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.
swingerinden iyidir bence4 kadın normal bişi diyosun...
eşine de öner madem.
Amacı fikir sormak değil ki. Amaç ortadaBenim anlamadığım konu sahibi her konusu kapatılmadan önce burdaki kadınları yobaz, cahil diye isimlendiriyor. Ona rağmen yine de konu açıp burdaki "yobaz, cahil" kadınlardan öneri istemesi çok garip.
bir Antepli olarak yazıyorum. er yer açı. insanlar genel olarak maalesef oruç değiller. ama kimse kimseyi yadırgamaz karışmaz. yobaz! da değildirler.
allahallah diyorumYangına benzin diyosun
Öyle gerçekten de. Anlayan anladı :)Amacı fikir sormak değil ki. Amaç ortada
Acaba memleketimiz dışardan nasıl görünüyor merak ettim? Valla oruç tutmadığım zamanlarda hiç de tepki almadım kimseden. Tutuyorum diye de dışlanmadım. Çoğu geniş görüşlü (!) yerlerden daha rahat olduğumuzu düşünüyorum
Agzina saglikkoruçluya saygı göstermek = uluorta bi şey yiyip içmemek mi? yahu siz kendinizde misiniz? siz sanıyorsunuz ki tuttuğunuz oruçlar da kabul bu iğrenç zihninizle. dayak yiyen duymamışmış görmemişmiş. bu yalana kendiniz de inanıyorsunuzdur şimdi. akşama kadar patlayacak kadar yemek yiyeceğini bil, sahurda zaten üç kişilik yemeği götür sonra yanımızda su içme yemek yeme. oldu var mı başka arzunuz? o zaman maddi durumları yemek almaya yetmeyen yoksulların bizi canlı canlı parçalamaları lazım. 365 günün kalan 335 inde kimsenin umurunda değiller çünkü.
Ramazanda bu nickle bu topikte yorum yapmayin benceDaha önce hiç geldiniz mi bilmiyorum ama öyle yobazlıkla falan alakası yok.
Gelirseniz görürsünüz zaten oruç tutan sayısı çok az herkes geziyor yiyor içiyor. Kimse kimsenin umrunda değil burda zaten oruç tutanlar dışarı çıkmıyor fena sıcak hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?