gaziantepte ramazan

Daha önce hiç geldiniz mi bilmiyorum ama öyle yobazlıkla falan alakası yok.

Gelirseniz görürsünüz zaten oruç tutan sayısı çok az herkes geziyor yiyor içiyor. Kimse kimsenin umrunda değil burda zaten oruç tutanlar dışarı çıkmıyor fena sıcak hava

o kadar açık ki provakatif amaçlı açıldığı konunun.
hele sonrasında konuşulanlar.
vah yazık vah yazık insanlar ne de severmiş diğerini beğenmeyip yaftalamayı
ve ne de severmiş gelişimi üzerinde hiçbir fikirleri olmayan yılların tarihinden nemalanmayı.

Benim anlamadığım konu sahibi her konusu kapatılmadan önce burdaki kadınları yobaz, cahil diye isimlendiriyor. Ona rağmen yine de konu açıp burdaki "yobaz, cahil" kadınlardan öneri istemesi çok garip.
Amacı fikir sormak değil ki. Amaç ortada

Antep tekelden bir kadinin sigara ve icki almasini kaldiramayan bir yer. Ben 10 kereye yakin gittim.

Insanlari cok iyi o ayri mesele. Ikramlara inanamazsiniz. Yol sorun kimse tarif etmez. Tutar yurur goturur sizi.

Ramazanda bir cok yerin kapali olacagini dusunuyorum acikcasi. Ama tabii orda olan biri daha net cevap verir. Hic ramazana denk gelmedim.

Imam cagdas
Katmerci zekeriya usta
Tahmis kahvesi
Kuslemeci halil usta
En meshur yerleri netten numara bulup arayin isterseniz..

bir Antepli olarak yazıyorum. er yer açı. insanlar genel olarak maalesef oruç değiller. ama kimse kimseyi yadırgamaz karışmaz. yobaz! da değildirler.

Acaba memleketimiz dışardan nasıl görünüyor merak ettim? Valla oruç tutmadığım zamanlarda hiç de tepki almadım kimseden. Tutuyorum diye de dışlanmadım. Çoğu geniş görüşlü (!) yerlerden daha rahat olduğumuzu düşünüyorum

aynen ben de anlamadım ki nasıl düşündü konu sahibi. şu an ben oruçluyum yanımdaki arkadaşım değil. gayet rahat besleniyor da oda da . ama herkessin yaptığı kendine. ne ben ona karışırım ne o bana.

Agzina saglikk

biri dinle ilgili bişey sorsa, dini içerik yasak diye konu hemen kapatılır. bu konu 29 sayfa oldu konu sahibi aşırı laik çağdaş bayanın etmediği hakaret kalmadı ilgilenen yok. o da istediği gibi konudan konuya atlayıp anadolu insanına, oruç tutana, islama. her kesime istediği gibi hakaertlrine devam ediyo Mune Kazen

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/344728/mudanyada-oruc-tutmayan-baba-ogula-saldiran-magandalar

Ramazanda yemek yedikleri için linç edilmeye çalışılan baba ve oğul!
Biri yazmış olmak için yazmış"ben oruç tutmuyor diye dayak yiyen birini görmedim" peki bu nedir ?
Herkes müslüman olmak zorunda değil ve bu konuda hassas olmak zorunda da değil.
Kimse kimsenin yaptığa ibadete engel olmuyor,başkalarının yemelerinden etkileniyorsanız tutmayın madem.
Konusahibi senin yerinde olsam ramazanda gitmem ne olur ne olmaz.

Ramazanda bu nickle bu topikte yorum yapmayin bence seni yerler yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…