gaziantepte ramazan

Bu ama oruc ve ramazanla alakali birsey degilki.

Gecenler de yalniz yasayan türk bir kadini alt kattaki Polanyali komsusu evire cevire dövmüstü.
Sebebi neymis biliyormusunuz? Kadin balkona camasir serdiginde, tozlari! adamin balkonunu pisletiyormus.

Simdi bu adam Türk veya daha iyisi müslüman olsaydi ne kulplar takilirdi degilmi.
Konu gercekten cok fena yerlere geldi. Tebrik ederim konu sahibi.

"Bir derdim var"= derdi yersiz, gereksiz.
Yorumlar poffff. Yobaz derken ne demek istediği belli ama hala inatla, ısrarla "oruç tutanlar yobaz" dedi anlama inadı.
Konu sahibi aç google bak telefonla ara öğren. Sen de az değilsin ya hadi neyse..
Ben okurken en çok Antep yazanlara takıldım. Arkadaşlar Antep değil "GAZİANTEP"... Lütfen ama ..

Biri bana 30 sayfa hakaret biriken konunun neden kapatilmadigini açıklayabilir mi?
yahu sitede degillerdir.
hayir anlamiyorum gözünüz de ne canlaiyor mune ve kazen oturmus milletin atismasini mi izlicek.

yazmayin konu devam etmesin 2 saat oldu acilali 30 sayfa yorum.

Yaaani

Ramazanda bu nickle bu topikte yorum yapmayin bence seni yerler yerler

Bir kere de yanılıp yazılıp hamile topiğine girdim kovaladılar kaçtım bennnn

Antep aşktır ya.. Antepli değilim ama üç defa gittim oraya bı şehri bu kadar mı sevdim. Ya çok güzel. Ben hiç yobazlara karşılaşmadım. Adana'da ya gittim orada daha misli ile karşılaştım. Ama Antep bildiğiniz şehir yani.İstanbulda ne kadar karşılaşırsaniz o kadar.

Yemek için lütfen Çulcuoğlu'na gidin ikramlariyla harika bir yer. Akşamları atom için nefis
Katmer için lütfen Zekeriya Usta dan başkasına yönelmeyin. Ki bence bunların hepside Ramazanda açıktır.

yorumlarda arkadasın bırtanesı antep ıcın bı kadın kendı basına sıgara bıle alamaz o denlı olumsuz bı sehır demıs

bu konuda ne soylemek ısterdınız antebe gıtmıs ve gormus bırı olarak dusuncenızı paylasırsanız sevınırım

ve etek gıyınen olduguna ınanılmıyor :) gıyınıs gorgu ahlak yardımlasma genel olarak ele alındıgında bu konular ıcın ne dersınız ...

tavrınızı tarzınızı düşünce yapınızı özellikle de bu konuyu açmanızdaki niyetinizi gerçekten KINIYORUM...

Sadece gülelim ya. Neden sigara içiliyor diye kötü bakılsın. Benim gittiğim mekanlarda hiç o tarz bir şeyle karşılaşmadım.

Polemiğe girmeyeceğim, çok çok yanlış düşünüyorsunuz. 180 derece tersi

Yine bir Lou Salome, yine bir "Çok modern ve seksiyim ama bu yobazlarla nasıl baş edeceğim blmyrm pff" konusu. Bence bu kişinin amacı belli oldu çoktan ama konuya yazan bazı kişiler gördüm onlara cevaben çok polemiğe girmeden bir şeyler karalamak isterim.

Oruç tutmak kişinin kendi nefsiyle alakalıdır, başkası için değil kendi inancı için tutar. Hatta yemek yiyen, su içenleri görmelidir ki nefsini iyice sınayabilsin. Birkaç saat dahi sabredemeyen tipler oruç falan tutmasın ki zaten ben böyle kişilerin normalde de herkese saldırmaya yer arayan, "Ben buna inanıyorsam sen de inanacaksın yoksa geber" düşüncesinde kişiler olduğunu düşünüyorum. Kendi inancınız için çevreyi kısıtlama lüksünüz yok. Yoksul her daim yoksul, onlar ne yapsınlar?

Mustafa kemalin verdigi laiklik sayesinde yaşıyorum burda. Kurban olsun herkes ona.

Batıda doğup büyüdüm. Tam laiklik yaa. Ülkenin Ortadoğu kismi ile geç tanıştım. Iyi ki de laik yerlerde büyüdüm.
Laik olduğunuzu düşünüyorsunuz maalesef yazık size gerçekten üzülmeye başladım keşke LAIK olabilseydiniz. Sizin gibilere bakıyorum da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün arkasına saklanıp her türlü çirkinliği yapıyorsunuz. Size bir tavsiye vereyim. Balkona çıkın bir oksijen alın. Beyniniz eror veriyor artık. Sağlıklı düşünemiyor ve sırf yazmak tartışmak için konuşuyorsunuz. Öyle bir cümle kurmussunuz ki sanki ISLAMIYETI yaşamak ATATURKE düşman olmayı gerektiriyor. Çok yazık beyniniz yıkanmış. Birazcık okuyun araştırın. Laiklik sayesinde değil ALLAH IN sana verdiği ömür ile yaşıyorsun. Mümkünse islamiyeti araştır oku herkesin dediğine inanma. O zaman çok daha mutlu olursun.RABBIM ISLAMIYET güneşini sondurmesin. Size de hidayet ve araştırma azmi versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…