- Konu Sahibi lou salome
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/344728/mudanyada-oruc-tutmayan-baba-ogula-saldiran-magandalar
Ramazanda yemek yedikleri için linç edilmeye çalışılan baba ve oğul!
Biri yazmış olmak için yazmış"ben oruç tutmuyor diye dayak yiyen birini görmedim" peki bu nedir ?
Herkes müslüman olmak zorunda değil ve bu konuda hassas olmak zorunda da değil.
Kimse kimsenin yaptığa ibadete engel olmuyor,başkalarının yemelerinden etkileniyorsanız tutmayın madem.
Konusahibi senin yerinde olsam ramazanda gitmem ne olur ne olmaz.
yahu sitede degillerdir.Biri bana 30 sayfa hakaret biriken konunun neden kapatilmadigini açıklayabilir mi?
Foruma girdiklerinde kapatırlar merak etmeyin.Biri bana 30 sayfa hakaret biriken konunun neden kapatilmadigini açıklayabilir mi?
aynen ben de anlamadım ki nasıl düşündü konu sahibi. şu an ben oruçluyum yanımdaki arkadaşım değil. gayet rahat besleniyor da oda da . ama herkessin yaptığı kendine. ne ben ona karışırım ne o bana.
Ramazanda bu nickle bu topikte yorum yapmayin benceseni yerler yerler
Biri bana 30 sayfa hakaret biriken konunun neden kapatilmadigini açıklayabilir mi?
yorumlarda arkadasın bırtanesı antep ıcın bı kadın kendı basına sıgara bıle alamaz o denlı olumsuz bı sehır demısAntep aşktır ya.. Antepli değilim ama üç defa gittim oraya bı şehri bu kadar mı sevdim. Ya çok güzel. Ben hiç yobazlara karşılaşmadım. Adana'da ya gittim orada daha misli ile karşılaştım. Ama Antep bildiğiniz şehir yani.İstanbulda ne kadar karşılaşırsaniz o kadar.
Yemek için lütfen Çulcuoğlu'na gidin ikramlariyla harika bir yer. Akşamları atom için nefis
Katmer için lütfen Zekeriya Usta dan başkasına yönelmeyin. Ki bence bunların hepside Ramazanda açıktır.
konu sahibi de mimliymiş. gelsin banlar.
Kızlar, bu haftasonu antebe gidelim diyoruz. ama gündüzleri ramazan diye restoranlar kapalı mıdır, katmerci ve beyrancı kapalı mıdır, ağız tadıyla tahmis kahvesinin 400 yıllık binasında kahvemizi içemez miyiz, sokakta su içsek ramazanın 100. dayağını da biz mi yeriz gibi sorularım var size.
özetle, antep yobazlarla mı dolu, yani tarzı nedir,
yoksa insana saygı duyan ve istediğimiz gibi gezebilmemizi sağlayacak bir ortam var mı?
not: olmadı hataya gidicez. hataya ramazanda gitmiştim, şahaneydi. Insanlari da öyle. Ama primer tercihim antepten yana. Antebe çok hakim degilim, iyice gezmek istiyorum.
Kraliçe demek bu kadına övgü olur.Sansasyonlar kraliçesi konu sahibi
yorumlarda arkadasın bırtanesı antep ıcın bı kadın kendı basına sıgara bıle alamaz o denlı olumsuz bı sehır demıs
bu konuda ne soylemek ısterdınız antebe gıtmıs ve gormus bırı olarak dusuncenızı paylasırsanız sevınırım
ve etek gıyınen olduguna ınanılmıyor :) gıyınıs gorgu ahlak yardımlasma genel olarak ele alındıgında bu konular ıcın ne dersınız ...
Teveccühünüz efendim. O sizin kraliceliginiz.Sansasyonlar kraliçesi konu sahibi
Polemiğe girmeyeceğim, çok çok yanlış düşünüyorsunuz. 180 derece tersiyorumlarda arkadasın bırtanesı antep ıcın bı kadın kendı basına sıgara bıle alamaz o denlı olumsuz bı sehır demıs
bu konuda ne soylemek ısterdınız antebe gıtmıs ve gormus bırı olarak dusuncenızı paylasırsanız sevınırım
ve etek gıyınen olduguna ınanılmıyor :) gıyınıs gorgu ahlak yardımlasma genel olarak ele alındıgında bu konular ıcın ne dersınız ...
Laik olduğunuzu düşünüyorsunuz maalesef yazık size gerçekten üzülmeye başladım keşke LAIK olabilseydiniz. Sizin gibilere bakıyorum da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün arkasına saklanıp her türlü çirkinliği yapıyorsunuz. Size bir tavsiye vereyim. Balkona çıkın bir oksijen alın. Beyniniz eror veriyor artık. Sağlıklı düşünemiyor ve sırf yazmak tartışmak için konuşuyorsunuz. Öyle bir cümle kurmussunuz ki sanki ISLAMIYETI yaşamak ATATURKE düşman olmayı gerektiriyor. Çok yazık beyniniz yıkanmış. Birazcık okuyun araştırın. Laiklik sayesinde değil ALLAH IN sana verdiği ömür ile yaşıyorsun. Mümkünse islamiyeti araştır oku herkesin dediğine inanma. O zaman çok daha mutlu olursun.RABBIM ISLAMIYET güneşini sondurmesin. Size de hidayet ve araştırma azmi versin.Mustafa kemalin verdigi laiklik sayesinde yaşıyorum burda. Kurban olsun herkes ona.
Batıda doğup büyüdüm. Tam laiklik yaa. Ülkenin Ortadoğu kismi ile geç tanıştım. Iyi ki de laik yerlerde büyüdüm.
merhaba :)Polemiğe girmeyeceğim, çok çok yanlış düşünüyorsunuz. 180 derece tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?