gaziantepte ramazan

İnandığı kitabın Türkçesini okumamış insanlarla dolu ortalık. Ben okudum. Bana araştır mi diyorsunuz?
Siz kac kere okudunuz turkcesini? Allah aşkına dürüst cevap verin.
Ben sizin.yerinizde olsam ezberlerdim turkcesini

Bu konuyu açmak yerine antepte bi oteli arayıp sorularınızı sorabilirdiniz.

İfadeleriniz kışkırtıcı, bilgi edinmek için değil tartışma çıkarmak için gibi.

hemen hemen her konusu böyle zaten konu sahibinin bende aynen dediginiz amacla acildigini düsünüyorum.

abarttıgımızı dusunuyorlar

ustelık etek bıle gıyınmesı zor memleket olarak goruyorlar
buradakı samımıyete okadar uzaklar okadar gormemısler kı
yardımlasmayı hos goruyu
guleryuzu
saygıyı
anlattıgımda abarttıgımı dusunuyorlar :)

belkıde herkesın antebı bılmemesı kesfetmemesı ıyı bırsey guzellıgını koruyor ...

abarttıgımızı dusunuyorlar

ustelık etek bıle gıyınmesı zor memleket olarak goruyorlar
buradakı samımıyete okadar uzaklar okadar gormemısler kı
yardımlasmayı hos goruyu
guleryuzu
saygıyı
anlattıgımda abarttıgımı dusunuyorlar :)

belkıde herkesın antebı bılmemesı kesfetmemesı ıyı bırsey guzellıgını koruyor ...

Bence düşünün..mesela alın sevdicegizi Gökovaya gidin bu haftasonu. Hem ucuz hem sakin tatil.

Yok doğru alıntıladım da siz ironi yaptıysanız oruç kafa ile birde tüm yorumları okumadığım için anlamamış olabilirim
evet yanlıs anlasılma olmus :)
bende sızın dedıgınız gıbı tam tersını savundum...
bı arkadas bırseyler yazmıs
baska bı arkadasa onu sordum sızın dusuncenız nedır bu konuda boyle dıyorlar dıye
karısıklık olmus :)

Merak etmeyin ben okudum okuyorum ve RABBIM nefes nasip ettiği sürece okumaya devam edeceğim. Umarım doğru adreslerin MEALINI okumuşsunuzdur. Ama cümleler ve hırçınlık yanlış yönü gösteriyor. Umarım bir gün tövbe kapısı size de nasip olur. Korkmayın ISLAMIYET unutulan kadını tekrar yücelten dindir. Araştırmak okumaktan zarar gelmez. Sürekli okuyun ki faydasını göresiniz.

Abartmıyorum totomu yırttım tayinim oraya olsun diye , olmadı aksilikler sonucu (ohal vs) yinede çabalıyorum, ahdettim geleceğim , 15 ay sonra kısmetse ;

Abartmıyorum totomu yırttım tayinim oraya olsun diye , olmadı aksilikler sonucu (ohal vs) yinede çabalıyorum, ahdettim geleceğim , 15 ay sonra kısmetse ;

oo cok guzel...
geldıgınızde veya gelecegınız zaman yapabılecegım bırsey olursa bana ulasabılırsınız seve seve yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…