- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
İnandığı kitabın Türkçesini okumamış insanlarla dolu ortalık. Ben okudum. Bana araştır mi diyorsunuz?Laik olduğunuzu düşünüyorsunuz maalesef yazık size gerçekten üzülmeye başladım keşke LAIK olabilseydiniz. Sizin gibilere bakıyorum da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün arkasına saklanıp her türlü çirkinliği yapıyorsunuz. Size bir tavsiye vereyim. Balkona çıkın bir oksijen alın. Beyniniz eror veriyor artık. Sağlıklı düşünemiyor ve sırf yazmak tartışmak için konuşuyorsunuz. Öyle bir cümle kurmussunuz ki sanki ISLAMIYETI yaşamak ATATURKE düşman olmayı gerektiriyor. Çok yazık beyniniz yıkanmış. Birazcık okuyun araştırın. Laiklik sayesinde değil ALLAH IN sana verdiği ömür ile yaşıyorsun. Mümkünse islamiyeti araştır oku herkesin dediğine inanma. O zaman çok daha mutlu olursun.RABBIM ISLAMIYET güneşini sondurmesin. Size de hidayet ve araştırma azmi versin.
ben öyle olduğunu düşünmüyorum.Çünkü derdi mekan sormak değil, derdi polemik çıkarmak
Bu konuyu açmak yerine antepte bi oteli arayıp sorularınızı sorabilirdiniz.
İfadeleriniz kışkırtıcı, bilgi edinmek için değil tartışma çıkarmak için gibi.
abarttıgımızı dusunuyorlarAcaba memleketimiz dışardan nasıl görünüyor merak ettim? Valla oruç tutmadığım zamanlarda hiç de tepki almadım kimseden. Tutuyorum diye de dışlanmadım. Çoğu geniş görüşlü (!) yerlerden daha rahat olduğumuzu düşünüyorum
abarttıgımızı dusunuyorlarAcaba memleketimiz dışardan nasıl görünüyor merak ettim? Valla oruç tutmadığım zamanlarda hiç de tepki almadım kimseden. Tutuyorum diye de dışlanmadım. Çoğu geniş görüşlü (!) yerlerden daha rahat olduğumuzu düşünüyorum
Yok doğru alıntıladım da siz ironi yaptıysanız oruç kafa ile birde tüm yorumları okumadığım için anlamamış olabilirimmerhaba :)
yanlıs alıntıladınız sanırım
Boşverin yaa millet niyet okuyucu.ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
burası geniş bir platform herkes istediğini düşünüp sorabilir
Bence düşünün..mesela alın sevdicegizi Gökovaya gidin bu haftasonu. Hem ucuz hem sakin tatil.2 hafta daha durur bayramda gidersiniz hiç bu gibi sorularınız olmaz amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi, şehir insanı son derece hoşgörülü de olsa ramazanda falanca şehre gideyim yiyip içip gezeyim diye düşünmem
evet yanlıs anlasılma olmus :)Yok doğru alıntıladım da siz ironi yaptıysanız oruç kafa ile birde tüm yorumları okumadığım için anlamamış olabilirim
Merak etmeyin ben okudum okuyorum ve RABBIM nefes nasip ettiği sürece okumaya devam edeceğim. Umarım doğru adreslerin MEALINI okumuşsunuzdur. Ama cümleler ve hırçınlık yanlış yönü gösteriyor. Umarım bir gün tövbe kapısı size de nasip olur. Korkmayın ISLAMIYET unutulan kadını tekrar yücelten dindir. Araştırmak okumaktan zarar gelmez. Sürekli okuyun ki faydasını göresiniz.İnandığı kitabın Türkçesini okumamış insanlarla dolu ortalık. Ben okudum. Bana araştır mi diyorsunuz?
Siz kac kere okudunuz turkcesini? Allah aşkına dürüst cevap verin.
Ben sizin.yerinizde olsam ezberlerdim turkcesini
Abartmıyorum totomu yırttım tayinim oraya olsun diye , olmadı aksilikler sonucu (ohal vs) yinede çabalıyorum, ahdettim geleceğim , 15 ay sonra kısmetse ;abarttıgımızı dusunuyorlar
ustelık etek bıle gıyınmesı zor memleket olarak goruyorlar
buradakı samımıyete okadar uzaklar okadar gormemısler kı
yardımlasmayı hos goruyu
guleryuzu
saygıyı
anlattıgımda abarttıgımı dusunuyorlar :)
belkıde herkesın antebı bılmemesı kesfetmemesı ıyı bırsey guzellıgını koruyor ...
Günah alma olayını biliyorsunuz. Yobaz derken onların günahlarını da siz alıyorsunuz. Güzel bir alışveriş oldu.Boşverin yaa millet niyet okuyucu.
Ama iyi Günahımi aldılar. Hahahayt.
Abartmıyorum totomu yırttım tayinim oraya olsun diye , olmadı aksilikler sonucu (ohal vs) yinede çabalıyorum, ahdettim geleceğim , 15 ay sonra kısmetse ;
Bence düşünün..mesela alın sevdicegizi Gökovaya gidin bu haftasonu. Hem ucuz hem sakin tatil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?