- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi lou salome
-
Nefesini yorma , kışkırtmak için bilerek yapıyor.Merak etmeyin ben okudum okuyorum ve RABBIM nefes nasip ettiği sürece okumaya devam edeceğim. Umarım doğru adreslerin MEALINI okumuşsunuzdur. Ama cümleler ve hırçınlık yanlış yönü gösteriyor. Umarım bir gün tövbe kapısı size de nasip olur. Korkmayın ISLAMIYET unutulan kadını tekrar yücelten dindir. Araştırmak okumaktan zarar gelmez. Sürekli okuyun ki faydasını göresiniz.
Türkler kadını unutmamisti yalnız..turklerde kadın yöneticiydi. Hatundu.Merak etmeyin ben okudum okuyorum ve RABBIM nefes nasip ettiği sürece okumaya devam edeceğim. Umarım doğru adreslerin MEALINI okumuşsunuzdur. Ama cümleler ve hırçınlık yanlış yönü gösteriyor. Umarım bir gün tövbe kapısı size de nasip olur. Korkmayın ISLAMIYET unutulan kadını tekrar yücelten dindir. Araştırmak okumaktan zarar gelmez. Sürekli okuyun ki faydasını göresiniz.
cok genel bı önyargı var antebe herkes tarafından :)Ne saçma sapan anlatmışsın derdini arkadaşım , ne kadar ayıp cümleler. Hayır bu oruç tutmadığı için dayak yiyenler nerde yaşıyor bu olayları? Valla kurumda 50 kişiyiz 5 kişi ancak oruç tutan varız. Geri kalanlar da çay servisi yapa yapa geziyor kurumda , banane , kime ne? Hiç kimse dayak yemedi yani.
Bir benim yaşadığım yerde mi insanlar rahat bu kadar?
Bi de sizin gibi okuyan sayısı çok az. Ben hiç okuyan.görmüyorumMerak etmeyin ben okudum okuyorum ve RABBIM nefes nasip ettiği sürece okumaya devam edeceğim. Umarım doğru adreslerin MEALINI okumuşsunuzdur. Ama cümleler ve hırçınlık yanlış yönü gösteriyor. Umarım bir gün tövbe kapısı size de nasip olur. Korkmayın ISLAMIYET unutulan kadını tekrar yücelten dindir. Araştırmak okumaktan zarar gelmez. Sürekli okuyun ki faydasını göresiniz.
Turkluge ISLAMIYET yakıştı. Çünkü eksikti. Sakın ISLAMIYETI Arap dini olarak görmeyin. Işte o zaman hüsrana ugrayanlardan olabilirsiniz. ALLAH göstermesin.Türkler kadını unutmamisti yalnız..turklerde kadın yöneticiydi. Hatundu.
Araplar unutmuştu. Onlar için bir ilerleme sayılabilir..
Kız çocukları diri diri gömen de Türkler olmadı hiçbir zaman.
Aynen bizde iş yerinde bu durumdayız. Ben tutmayan kısımdayım oruçlu arkadaşların yanında dikkat ediyorum sadece gerisi normal günler gibi. Dışarıda da hayat normal Konu sahibi yobaz bi yerde yaşıyor olsa gerek..Ne saçma sapan anlatmışsın derdini arkadaşım , ne kadar ayıp cümleler. Hayır bu oruç tutmadığı için dayak yiyenler nerde yaşıyor bu olayları? Valla kurumda 50 kişiyiz 5 kişi ancak oruç tutan varız. Geri kalanlar da çay servisi yapa yapa geziyor kurumda , banane , kime ne? Hiç kimse dayak yemedi yani.
ALLAH hidayet nasip etsin inşallah faydası olurNefesini yorma , kışkırtmak için bilerek yapıyor.
Sıkma canını, Allah görüyor
EvetNe saçma sapan anlatmışsın derdini arkadaşım , ne kadar ayıp cümleler. Hayır bu oruç tutmadığı için dayak yiyenler nerde yaşıyor bu olayları? Valla kurumda 50 kişiyiz 5 kişi ancak oruç tutan varız. Geri kalanlar da çay servisi yapa yapa geziyor kurumda , banane , kime ne? Hiç kimse dayak yemedi yani.
Gözlerine soka soka içmem zaten. Bir kenarda içerim. Susuz birine nispet yapacak halim yok.
Oruçlu olanlar da benim gösterdiğim saygıyı bana gösterir mi, onu soruyorum. Yoksa saygisizca saldirilar olur mu..
Ve restoranlar kapali mi mesela...bunu bilmek istiyorum.
Kadınlar turklerde ezilmiyordu. Diri diri de gomulmuyordu. Bunu bilin.yeter.Turkluge ISLAMIYET yakıştı. Çünkü eksikti. Sakın ISLAMIYETI Arap dini olarak görmeyin. Işte o zaman hüsrana ugrayanlardan olabilirsiniz. ALLAH göstermesin.
+1000benim anlamadığım herkes tutmak zorunda değil. herkes müslüman değil. olsa bile hastası var, hamilesi var ne bileyim hassasiyetleri olmayanlar var. e tutan tutmayana saygı gösteriyor mu da tutmayan tutana göstermek için sokakta su bile içemesin.
valla çalıştığım halde oruç tutuyorum bi kere bile şu kafada olmadım. banane yahu su içmiş içmemiş. bu benim nefsimle alakalı. karşınızdaki su içiyo diye deliriyosanız zaten orucun anlamından uzaklaşmışsınız demektir.
Islamiyetten once, yani cahiliye devrinde oluyodu cicim o dediklerin, Islamiyet bunlara son verdi zaten..Kadınlar turklerde ezilmiyordu. Diri diri de gomulmuyordu. Bunu bilin.yeter.
Bence o senin müthiş ötesi seksapalitenden kaynaklı canım yaaa, oruç Ramazan hikaye , her daim tacize uğrama durumunda yaşıyorsun. Ramazan'da oruç tutmadığın için tacize uğrayacağını düşünmen de bundan. Bir insan önüne çıkan her adam tarafından taciz edilince böyle paranoyaya bağlıyor demek
Simdi de kadinin yarısını toprağa gömüp taslayarak öldürüyorlar. Araplarin cahiliye devri bitmedi hicbir zaman.Islamiyetten once, yani cahiliye devrinde oluyodu cicim o dediklerin, Islamiyet bunlara son verdi zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?