gaziantepte ramazan

Nefesini yorma , kışkırtmak için bilerek yapıyor.
Sıkma canını, Allah görüyor

Türkler kadını unutmamisti yalnız..turklerde kadın yöneticiydi. Hatundu.

Araplar unutmuştu. Onlar için bir ilerleme sayılabilir..

Kız çocukları diri diri gömen de Türkler olmadı hiçbir zaman.

Ne saçma sapan anlatmışsın derdini arkadaşım , ne kadar ayıp cümleler. Hayır bu oruç tutmadığı için dayak yiyenler nerde yaşıyor bu olayları? Valla kurumda 50 kişiyiz 5 kişi ancak oruç tutan varız. Geri kalanlar da çay servisi yapa yapa geziyor kurumda , banane , kime ne? Hiç kimse dayak yemedi yani.

Bir benim yaşadığım yerde mi insanlar rahat bu kadar?

cok genel bı önyargı var antebe herkes tarafından :)

Bi de sizin gibi okuyan sayısı çok az. Ben hiç okuyan.görmüyorum

Türkler kadını unutmamisti yalnız..turklerde kadın yöneticiydi. Hatundu.

Araplar unutmuştu. Onlar için bir ilerleme sayılabilir..

Kız çocukları diri diri gömen de Türkler olmadı hiçbir zaman.
Turkluge ISLAMIYET yakıştı. Çünkü eksikti. Sakın ISLAMIYETI Arap dini olarak görmeyin. Işte o zaman hüsrana ugrayanlardan olabilirsiniz. ALLAH göstermesin.

Aynen bizde iş yerinde bu durumdayız. Ben tutmayan kısımdayım oruçlu arkadaşların yanında dikkat ediyorum sadece gerisi normal günler gibi. Dışarıda da hayat normal Konu sahibi yobaz bi yerde yaşıyor olsa gerek..

Evet

Ben yarın sabah çıkıyorum, kımız at çiftliği, şirince, meryem ana, çiçekli köy ordan da efese gitmeyi istiyorum. Çok özledim oraları. Araba varsa altınızda muhteşem olur. İlla denize gerek yok :)

Yok her yer açık oluyor gayet. Ve ben oruç tutmuyorum geçen gün elimde bir şişe su ve soğuk kahveyle yolda yürüdüm hem de içe içe. Kimse de dönüp bakmadı bile.
Ama yobazina illa ki denk gelebilirsin o da sans meselesi.

+1000
Konu sahibi bence sen antepe ramazan da gitme eskiden olmaz öyle sey derdim ama su an gayet olabilir diyorum
Sirf etraf baskısıyla oruç tutanla dolu her yer

Bence o senin müthiş ötesi seksapalitenden kaynaklı canım yaaa, oruç Ramazan hikaye , her daim tacize uğrama durumunda yaşıyorsun. Ramazan'da oruç tutmadığın için tacize uğrayacağını düşünmen de bundan. Bir insan önüne çıkan her adam tarafından taciz edilince böyle paranoyaya bağlıyor demek o değilde enişte ile naptın çözdün mü asılma durumunu?

Yorumlara koptum :) neymiş cafede çay servisi yapan garson, çay içen müşteriyi oruç tutmuyor diye kınamışmış :) yuh ya sallamanın da bu kadarı. Madem kınıyor o zaman Ramazan'da gündüz vakti açık olan bir yerde niye çalışıyorlar, boykot edip gitsinler :))) sırf muhalefet.

Sana gelince konu sahibi, konularına baktım da sen zaten doğuda yaşıyormuşsun galiba iş için, e orda nasıl davranıyorsan Antep'te de davran. Günde kaç turist ağırlıyor, cafeler restoranlar açıksa demekki kimse kimseye laf etmiyor ki açık. Merak ettim aşağılık kompleksin var cidden galiba. Herkesin seni önemsediğini, göreceğini falan sanıyorsun :))
Hem orda yaşayan biri de cevaplamış hiç sorun olmuyor diye ama maksat başka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…