Gebeliğinde 3.ayına giren anne adayları

Maşallah canım küçükken karalti gb gözüküyor evet ben en son gittiğimde net gördüm hareketlerini falan tabi hala cok küçük tam olusmayan yerleri var sen de gidince görürsün bide doktorunun cihazina da bagli 4 boyutlularda net görünüyor

Selam canım benim de kız diye geçiyordu erkek çıktı :) olsun sağlıklı olsunlar yeter bizlere,bizim ki hemen ölçtürdü zaten yatar pozisyondaydı 2 ay yattım ben ondan herhalde o da etkilendi sıvı için de doktor ortalama 1.7 ye iyi deriz dedi bizimki 1.55 çıktı 1.7 altı için kötü diyorsunuz diye sorduk hayır dedi doktor ince olması her zaman iyidir dedi üst seviyeler 2.3lerden sonrakiler korkutur dedi ondan içini rahat tut canım bir sorun olsaydı doktorun söylerdi.

aynen sağlıklı olsunlarda inan hiç ama hiç önemli değil gerisi. ben heyecandan hiç bişey sormadım dr. açıkçası oda bişey söylemedi. hemen cıktım:) çatlaklarla ilgili sorularımda olucaktı filan hepsini unuttum birden. bu gün yada c.tsi kansonuçlarını göstermeye gidicem o zaman ayrıntılı öğrenirimde. senin bu gün yarın kan testi sonuçların çıkıyordu, ne yaptın gösterdin mi dr.?

Bende de oldu o normalde herşeyi sorarım bebeği görmenin heyecanından sanırım soracaklarımı unuttum bugün çıkıcak canım ben de onu bekliyorum sabırsızlıkla doktora fax.lıcaklarmış doktor beni arıcak inşallah herşey yolundadır,bir de benim doktorum ikili iyi çıkarsa üçlüye gerek yok dedi seninki bişey dedi mi bu konuda

inşallah herşey yolundadır. doktorum bişey demedi onunla ilgili ama bebek sahibi olan arkadaşlarımda, internette araştırmalarımda ikili testte problem yoksa üçlü teste gerek olmadığını söylüyor. ikili iyi çıkarsa ve herşey yolunda giderse önümüzde bi şeker yüklemesi ve renkli dobler var diye biliyorum. yanlış değilse tabi.

Kismetse 20. haftada detayli ultrasona bakiliyormus 25.haftada da seker yuklemesi, dobler kacinci haftada onu bilmiyorum. Cok merak ediyorum bebegimi kime benzicek, , nasıl bir anne olucam düşününce bazen cok heyecanlaniyorum :) ve hemen alışveriş yapasim var ama tutuyorum kendimi

:) bende çok merak ediyorum, onu düşünürken hep eşimle benim en iyi noktalarımızın onda topladığı hayal ediyorum. heralde her anne kendi yavrusunun en güzel olduğunu düşünür, benimkide öyle. şimdiden isimli emzik zincirleri, mama sandalyeleri, fırfırlı kısa donlar bakıyorum ona bende :)ama kendimide unutmuyorum. cici cici hamile kıyafetletinede ufaktan göz atıyorum :)her gün göbeğimi kontrol ediyorum acaba azcık daha büyüdü mü diye :)

Hamile kıyafeti almaya baslamam gerek benim artik bel kısımları olmuyor kiyafetlerin benim karnim cabuk büyüdü bide yerini hissedebiliyor musun?benimki genelde sağda duruyor kabarik oluyor sag tarafim :)
Bu arada test sonucum iyiymiş şükürler olsun dr.aradi dun bakalim bir iki test daha kaldi bende bakilacak seyler onlari yaptiricam, cig et, yikamadan sebze meyve tuketme dedi dr.senin sonucun cumt.mi belli olucak

benimde olmuyo artık. üstler neysede pantalonların içine giremiyorum. kilo vermiş olmama ramen belim genişlemeye başladı ve göbeğim çıktı benimde. bi kaç yeni şey aldım geniş geniş giyiyorum şimdi. yerini pek hissedemiyorum ben ama tek sırt üstü yattığımda göbeğimdeki tüylerin yönüne göre nerde olduğunu kestirebiliyorum. yani göbek deliğine normalde tam ortalayar inen tüylar sol kayıyo filan. o zaman sağda olduğunu anlıyorum. benimde ilk zamanlar ultrasonda soldan bakıyordu dr. ama lşimdi hep sağda gibi geliyor.
çok sevindim senin için, inşallah benimde sonuçlar iyidir. yaşım genç, ailede down sendromlu kimse yok, o yüzden ihtimal düşük diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. sonuçlarımı c.tesi göstericem. bana çiğ et yeme demedi ama yememem gerektiğini biliyordum ben zaten.o yüzden mümkün olduğunda çiğköfte, salam sucuğu pişmeden yemiyorum. birde çok sevmemem ramen midyeden uzak durmaya çalışıyorum :)

ya kızlar merhaba...konuyla biraz alakasız olcak ama benim nette hesaplamalarıma göre ben 11+0 haftalık hamileymişim bu durumda ben 11 haftalık mı hamileyim doldurdummu 11.haftayı yoksa 12.haftanınmı içindeyim üff kafam çok karıştı :26:ben 11.haftaya girdim sanıyorum ama siz ne diyorsunuz bi yardımcı oluverin..

Selam canim 11+0 11.haftanin basi demek ama sen netteki hesaplamalara bakma benim de son adet tarihime gore 12+5 oluyorum ama bebegim ultrasonda 13+2 suan yani sen ultrasonu baz al.

Ilk kez duyuyorum tuylerden anlasildigini :) ben de bugun pantolon aldim beli lastikli olanlardan biraz bol ama 1aya dolar kismetse :) bi tane beli olan şortum kaldi onu giyiyorum hep :) birde hamile kıyafeti bulmak ne kadar zormuş, nerde yaşıyorsun bu arada yaşın kac? Ben izmirdeyim yaş da 30 a yeni girdim diyeyim :)
Ara ara hala bulantim oluyor benim bide pek iştahım yok özellikle akşam yemeklerini cok yiyemiyorum.salam sosis ben de pek aramam ama midye seviyorum 3.aya girene kadar arada bir iki yiyordum ama kestim onu da cok canım cekerse belki 1tane yerim :)

Selam canim 11+0 11.haftanin basi demek ama sen netteki hesaplamalara bakma benim de son adet tarihime gore 12+5 oluyorum ama bebegim ultrasonda 13+2 suan yani sen ultrasonu baz al.

tşkler canım cevabın için..doktorlarda net birşey sölemiyorki cımbızla alıyoruz lafları biliyosun bi kaç önden gidiyo dedi bana ama ne kadarlık olduğunu sölemedi.

bende kimseden duymadım zaten sadece bir iki dikkat ettim kendimde, kendimce yol bulup öyle olduğuna karar verdim:) çünkü normalde refklekslerim çok yavaştır, bi yerimin ağrıdığını bile zor keşfederim:) haliyle göbeğimin neresi daha şiş ayırtta edemiyorum.
defacto ve lc waıkıkı de çok buldum ben kıyafet. ve gayette uygun. 10 tl filan üst giyisi, 30 tl yakında alt giyisi vardı. evdeyken sorun yok ama işe giderken baya sıkıntı çekiyorum kıyafet konusunda. oturunca bide karnım iyice şişiyo baskı yapıyo
istanbuldayım ben, 25 yaşındayım bende. benimde sadece sabah bulantılarım kaldı gibi. gün içinde nerdeyse yok. ama hala hiç halim yok.sürekli uyumak yatmak istiyorum. o kadar gezmeyi seven ben, içimden hiç dışarı bakmak dahi gelmiyo ne zamandır

canım midye yeme bence bende çok seviyorum senin gibi...ama civa yüksekmiş tatilde iken zor tuttum kendmi nolur nolmaz bu arada benim bulantılarda devam ediyo haliyle bu arada izmirdeyim demişin bizimde balıkesire tayin çıktı izmir istedik ama balkes oldu ona şükür dedik:)

değişik bi taktikmiş ben de baktım şimdi de benim tüyler karışmış durumda
lcw den pantolon aldım kışa falan da giyilcek gb.biraz da bol aldım hoşuma gitti,defacto ya bakmadım henüz netten bir baktım pek bişey bulamadım gidip birebir bakmam gerek aslında nette de çok güzel şeyler var ama denemeden de almam :44:
Evdeyken evet çok rahatım ben de bir elbise tamamdır ama dışarı çıkıcağım zaman iş değişiyor :)
Benim ufak ufak yürüyüşler yapmam gerek artık çünkü 2 ay yatarak geçirdim hareketsizlik hiç değilmiş hamileyken sıcaklar da olmasa bu kadar yorulmayız belki

evet ya artık yemiyorum güzel olan şeyler nedense yasak oluyor her zaman olsun sağlıklı olalım da kısmetse 6 ay sonra acısını çıkartırız
Hayırlı olsun tayininiz de İzmir güzel ama ben her zaman küçük şehir yanlısıyımdır fazla gürültü patırtı beni sıkıyor.
Benim de akşamları oluyor ara ara bulantım demir ilacına başladım o mu yapıyor acaba diye düşünüyorum :44:

tşkler...deme ya benimde akşam yatmadan evvel oluyor bulantım daha doğrusu gece sabah pek değilde gece 2-3 gibi daha çok ,geç yatıyorum ben.folikasitte azdırıyor gibi geliyor bana ama mecbur içiyorum.şehir olayına gelince bende büyük şehirlerde yaşadım bugüne kadar küçük şehirlerde beni basıyorruhum daralıyor sanki ama sanırım alışık olmadığımdan ama gel görki büyük şehrinde bir faydasını görmedim gürültü bi yana ulaşım sıkıntısı git git bitmeyen yollar,sitelerde komşu sorunu,soğukkanlı insanlar vss.. vss zaman kaybı çok..neyse bende çevre bakanı gibi nelerden bahsediyorumartıları da var tabi ama birde böle denicez bakalım balkes memleket nede olsa izmire de yakın nasılsa

Selam canım;benim sanki bitti gb.bulantım ağzımın içinde yemeklerden sonra garip bir tat oluyor hala ama sanırım o da zamanla geçer artık dikkatli beslenme kısmına geçmek istiyorum birden kilo almaktan korkuyorum çünkü :18:
Büyük şehrin evet elbette artıları çok ama sakinlik,ulaşım kolaylığı bunlar da çok öncelikli geliyor benim için daha önce nerdeydin İzmir de ailen falan mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…