Gebeliğinde 3.ayına giren anne adayları

benimda ağzımda devamlı ekşime ve su gibi sürekli tükürme hissi sanki ağzımda çeşme akıyorhaklısın ulaşım çok önemli zaten bzim ankdan gitme sebebimiz bu yüzden eşimin işine işyeri çok uzak olduğu için bıkıyordu hergün 2 saat git gel tak dedi adamadaha önce kayseride yaşıyordum ünv için ankya gelmiştim ailemde geldi derken evlendim burda kaldım ve şimdi nihayet allahın izniyle gidiyorum

gunaydın, c.tesi ikili test sonuçlarımı dr. gösterdim. çok şükür hiç bir problemi yokmuş:) ama dün küçük bi zehirlenme gibi bişey geçirdim zaten pimpirikliyim hemen apar topar hastaneye koştum. serum filan verdiler. evlat ne başkaymış, insan onu kucağına bile almadan nasıl bağlanıyomuş ona. dün kendimden çok onu düşündüm. bana ne olursa olsunda ona bişey olmasın dedim. ama çok şükür onda da bende de bir sorun yok :)

Ben de uni.yi okumak için büyük şehirden küçük şehire gitmiştim sanırım ordan alışkanlık kaldı hep bir kucuk sehir ozlemim vardir.
Testini ne zaman yaptiricaksin Ikiliyi

Günaydın gözün aydın canım cok sevindim iyi çıkmasına ayrıca gecmis de olsun nasil oldu bu zehirlenme

Günaydın gözün aydın canım cok sevindim iyi çıkmasına ayrıca gecmis de olsun nasil oldu bu zehirlenme

sağol canım, nasıl sevindim bende, iyi birilirsin sen:) ayıptır söylemesi dışarıda balık yemiştim pazar akşamı. taze olduğundan eminim. ama işte dışarıda yemiş olmak başlı başına tehlike. normalde sabah bulantılarım olurdu. p.tesi yine vardı bulantım ama sabahları sadece su olurdu. bu sefer sanki az önce yemek yemişim gibi dolu dolu istifra ettim arka arkaya 3 kez. halsizlikte vardı, rengim filan gitmişti. hemen işyerinden hastaneye gittim. serum ve yoğurtla toparladım allahtan. şimdi iyiyiz ikimizde :)

Çok geçmiş olsun canım ya dediğin gb.aslında dışardan hiç bir şey yememek gerek balıkların da küçük olanlarını tercih edin diyorlar bu ara sardalya falan neyse ki kötü birşey olmamış.
Kilo almaya başladın mı?Ben sanki birden almaya başladım gb.:44: birde güzel bir beslenme programı istiyorum ben doktor vermedi senin bir fikrin var mı ya da sen nasıl besleniyorsun

ben daha kilo almadım. dr. bana şöyle beslen böyle ye demedi.sadece hamilelik boyunca önceki kadar yemek ye,ekstradan 1 badak süt yada bir avuç kuru yemiş ye demişti.birde aşermelerin psikolojik olduğunu söylemişti. şimdi canım gece yarısı bol kalorili bişey istiyosa yemiyorum, yada çok çok az yiyorum. elimden geldiğince kilo almak istemiyorum. yediklerimden kısmıyorum ama "hamileyim ben zaten" diyipte koyverip gitmiyorum. kuruyemişleri fazla yiyemediğimi hele cevizi bu dönemde hiç yiyemediğimi, bunun için vicdan yaptığımı söyledim doktora. oda bunların aslında bebek için değil anne için lazım olduğunu, bebeğin anneden herşeyi zaten aldığını söyledi.birde yumurtanın süte yoğurda göre daha iyi olduğunu söyledi.ama tabi elimden geldiğince yoğurt, süt, kuruyemiş, yemeye çalışıyorum. çok fazla su içemiyorum bunun içinde evde kendi meyve suyumu yapıyorum.

Ben de ekstradan fazla yemiyorum sadece az ama cok sık yiyorum sanırım bulantilarim olduğu için karbonhidrat yemeye alistim midemi bastirsin diye.benim de aksam yemegim pek yok bir iki lokma sonrada midemi bastirsin diye peynir ekmege siginiyorum.
Yumurta hergun yiyorum, sut, ceviz le benim de pek aram yok halbuki normalde cok yerdim.bide karnim gun geçtikçe büyüyor acaba rahim agirligim mi artıyor cunku fiziken ayniyim gobegim dışında senib nasıl karnın

cnm ben en cok kilo verenlerden olarak 77 kiloyla hamile kaldım 68 e kadar düştüm şuan 8.aylık hamileyim ve o kiloma gelmedim 73-74 arasında oynuyorum ilk 5 ay bişiy yiyememkle beraber ondan sonra günlük kesin 1 yumurta haşlama ama süt içemediğim günler kesin peynir krem peynir cok yedim domatez salatalık bu zamana kadar 3 kere balık yeedim büyük balık denizin dibinde gezdiği için civa oluyormuş genelde büyük balık önermedi doktorum kesin ıspanak yedim bulantım olduğu zmaanlar makarnyaı haşladım ve sadece suyuyla yedim ve doktoruma bu hafta sordum kilo almamam anormal mi die baskalarına göre az kilo almışım dedim doktor 100 kilo olmaktansa sağlıksız bu halde olman iyi dedi bebeğine almışın kilonu dedi. sewindim hı bu arada patates kızartmasını cok nadir yiyodum oda ekmeğimin arasında peynirle

hafif göbeğim çıktı benimde ama daha çok yanlar doldu belim kalınlaştı. bacaklarım kollarım zayıf kaldı.
dr. sana bir sonraki kontrol için ne zaman gelmeni söyledi? çevreden duyduğum 4. aya kadar 2 haftada 1,7.aya kadar ayda 1, son zamanlarda hafta 1 sağlıklı olduğu.

ne kadar güzel çok az zamanın kalmasına ramen kilo almamışsın hiç. maşallah.

ewet cnm başta kilo vermemin bna yararı oldu yoksa 90 na dayanmıştımD:

Sen çok vermişsin canım ya 5 ay mı sürdü bulantıların,benim de 2 ay sürdü ki hala ara ara bir geliyor ama iyiyim şükür ben 3 kilo vermiştim verdiklerimi aldım,korkuyorum da çok almaktan ama sanırım çok aç bir oğlum var sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum sanki yediklerim hoopp eriyip gidiyor içerde

Benim gayet belirgin göbeğim ama annemin de bana hamileyken sırf göbekmiş ki kendim de uzun ve iri kemikliyimdir belki onun da etkisi olabiliyordur.
Beni bir ay sonra çağırdı canım ben çok takılmıyorum çağırma zamanlarına doktora göre değişiyor çünkü hepsinin takip şekli farklı ama bana kalsa her hafta gidip görmek isterim

2 testı tam kac hafta kac gnlukkn yptrdnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…