- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Sen çok vermişsin canım ya 5 ay mı sürdü bulantıların,benim de 2 ay sürdü ki hala ara ara bir geliyor ama iyiyim şükür ben 3 kilo vermiştim verdiklerimi aldım,korkuyorum da çok almaktan ama sanırım çok aç bir oğlum var sürekli birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum sanki yediklerim hoopp eriyip gidiyor içerde
neden bana ozmn 11+3ken yaptıkı bu dktor artı ense pılısı 0,11 falan cıkmıstı galıba yanlıs mı olctukı
Benim gayet belirgin göbeğim ama annemin de bana hamileyken sırf göbekmiş ki kendim de uzun ve iri kemikliyimdir belki onun da etkisi olabiliyordur.
Beni bir ay sonra çağırdı canım ben çok takılmıyorum çağırma zamanlarına doktora göre değişiyor çünkü hepsinin takip şekli farklı ama bana kalsa her hafta gidip görmek isterim
ikili testi 11-14 haftaları arasında yapılıyor, en uygun zaman 12. hafta. yanlış ölçmemiş olabilir. benim ulrason çıktılarınsa vs. 0,10 cm yazıyordu. ense kalınlığı 1 mm oluyo yani.sende ki 0.11 de nerde yazıyo bilmiyorum ama muhtemelen odur.
benide 1 ay sonra çağırdı ama çok uzun geliyo zaman, bekleyemiyorum:)
ilk zamanlar öle oluo ama son zamanlar bi geciokii anlayamıosun wallA:d
İnşallah görürüz hayırısıyla günleri. şimdi hiç bir şeyini hissetmediğim için onda bir problem varmı, keyfi yerindemi bilemiyorum. ultrasondan ultrasona hareketlerini anca görebiliyorum. bişey olucakta ben bilemiycem korkusuyla gün doldurmaya çalışıyorum işte :)
ilerleyen zamnlardada hareketini cok hissediyosun bazen canın bile yanıyor ben 4 ayım biterken hissettim tam cok merak ediyorum suan mac yapıo sanki sağasola tekmeler vuruyo
bizim daha 1,5 ayımız var onane kadar şanslısın ya, çok imrendim sana. 41 kere maşallah. ben ilk gebeliğimde düşük yaptım. öyle olmasaydı eğer şimdi seninle aramızsa 1-2 hafta olucaktı sadece. Allahım buna sağlık versin.
cnm ulturason kagdında yazmıyo benım ben kendım gordum ekranda cnm herhalde odur bencede hayırlısı artık cnm
Benim de ilk gebeliğim sağlıklı olsaydı nisa yla yakın zamanlardaydık hatta şubat anneleri topiğinde tanıştık galiba,seninle de hemen hemen aynı zamanlardaymış demek ki.Hayırlısı Rabbim şimdiki bebeklerimize sağlık versin inşallah.
benim sat 08.01.2013 seninki kaçtı ilk gebelik whitewish
09.01.2013 tü canım benim de
hımm 1 gün varmış cnm aramızdada nese hayırlısı allahım bunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hepimizinkini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah,öyle tabi üzülmüyorum zaten hayırlısı böyleymiş.İlk hareketinde bebeğinin ne hissettin yani nasıl tanımlarsın o hissi,benim gün için de ara ara kasığıma yakın yerlerde nasıl desem bir noktada hafif bir his hissediyorum şu an tanımlayamadımsonra elimi karnıma koyuyorum hissettiğim tarafta hafif bir şişlik oluyor genellikle de sağ tarafta
senin erkek olduğu belli ben hep sol yanımda hissediyodum inanaırmısın ilk ben karın guruldaması sandımsonra genelde gece sırt üstü yatınca dinliosun bazen kalp atımı gibi bazen de böle karıncalanma gibi ama suanı sorarsan normal tekme içimde sağa sola atlayışını anlıyorum elinin veya bacağını attığını dışardan bile görüyorum
evet erkekler sağda dururmuş genelde,bizimki daha 14.haftasında netten bakıyorum hareketleri 16.haftada falan hissedersiniz diyor ama annem de ablam da hissetmeye başlarsın artık diyorlar tanımlayamıyorum ben de ne olduğunu
Senin tabi artık tekmelere geçmiştir yeri daralıyor bebeğin napsın
öle yazıoda cnm nette benim kızım solda mesala kız geç oynar diolar bide görümcemde hamile 4 aylık hissediyomuş ilk cocuk oluncada basta tanımlayamıyosun hareketlerini benim 4 ayım bittikten sonra ben hissetmeye başladım bide vucudada bağlı sanırım ewet bizimkinin yeri dar napcağını şaşırıyo hıckırıklarını bile hissediyosun
Ahh kıyamam ben ona :)) çok güzel bir duygudur eminim belirgin bir şekilde hissetmek.
Ben de öyle düşünüyorum kişiye göre değişiyordur mesela dün şekerli sakız attım ağzıma baktım aynı hissi hissettim yine bilemiyorum tabi doktora gidince kısmetse sorucam bi
inş. cnm sende yaşarsın o duyguları herşeyi güzel tabi zor yanlarıda var ama bide çikolata dene cnm doktor ultrasyonda cinsiyetini göstermedi bnmki 8 aya kadar anlayamadılar çikolata yedirdi annammm durmuo sağa sola heryerden vuruyo erkek çocuk cikolata cok sewermiş akşam yatrken ye yat dene bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?