Gebeliğini yeni öğrenenler gelin hep birlikte bekleyelim bebişlerimizi

Bycruya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
89
87
3
Selamünaleyküm kızlarr ilk önce bütün hamişlerimizi tebrik ederim Rabbim ins kucağımıza almayı da nasip eder hamiş olmayanlarımıza da Allahım en kısa zaman da nasip etsin ins bende hamişlere yeni katılanlardanım daha 1 hafta oldu öğreneli bu topiği de açmamın nedeni hepimiz neler yaptığını hangi hafta ne testler yaptırdığını yazarsa bizde öğreniriz diye açtım hepimize hayırlı olsun simdiden

Ben 4. Haftada keseyi gördüm şimdi pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için. Hiç bir test yapılmadı. Ultrasonla takip ediliyorum. Hayırlı olsun bebeğin canımm kucağına almak nasip etsin rabbim. Boya başa çıkartsın

Merhaba bende 5+1 haftalık hamileyimm cuma günü keseyi görmek için randevum var

Sağol cnm benim seninkide hayırlı olshn sağlıklı bir sekilde bebisimizi kucağımıza alırız ins bende 4 haftama girdim yarın keseyi görcem ins duâ ett bana da doktor daha sonra da kalp atışlarını duycaz dedi yani bir iki hafta sonra ben simdiden heycanlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins senin ilk cocuk mu cnm

İnşallah canım hepimizinkini . siz erken görmüşsünüz keseyi ya bana neden cuma günü bakıcaz demiş ki
Bende yarın görcem canım ins daha görmedim beta hcg ye bağlı olduğu icin gecen persembe muayene oldum çarsamba gel keseyi görelim dedi senin beta hcg kaçtı cnm

Bende yarın görcem canım ins daha görmedim beta hcg ye bağlı olduğu icin gecen persembe muayene oldum çarsamba gel keseyi görelim dedi senin beta hcg kaçtı cnm
Benim adete 5 gün vardı 74.2 cıkmıştı 5 gün öncede 574.9 du

5.haftada kesecik görüldü. kan tahlilleri idrar tahlili yapıldı. 7.haftada kalp atışı için gideceğim:))

Benim adete 5 gün vardı 74.2 cıkmıştı 5 gün öncede 574.9 du
Sen de benim gibi erken öğrenenlerdensin gebeliğini demek ki benim doktorum dedigine göre keseyi rahat görebilmek icin hcg nin en az 6000 olması gerekiyomuş benim de adet gecikmemden 2 gün sonra hcg 1177 idi bide 2 günde bir yükseldiği icin hcg o yüzden 1 hafta vermistir doktor yani bu benim düşüncem canım

Evet canım bakalım bugün 2.874.5 olması lazım degerimin

selam kızlar benim bu ay batım 2 kasımdı 4 kasımda idrar testi pozitif çıktı geçen cumartesi doktora gittim hcg 1320 çıktı bu gün gittim 3300 çıktı hafif lekelenmem vardı doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi olabilirmiş progrstan değerimde gayet iyi ama her ihtimale karşı progesteron verdi , haa en önemlisi benim 4.5 cm çapında çikolata kistim var umarım kist bebeğime zarar vermez perşembe yine kan vereceğim ama bu gün minik bir kesecik gördü bu gün susam tanemi gördüm inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

İnşallah görürsün canım hakkında hayırlıso olsun

Canım hayırlı olsun öncelikle bu kist olayını kafana kesinlikle takma cocugunu da etkileyebilir ama hic streste yapma bende de 5 cm lik dermoid kist vardı ve sadece amwliyat diyodu doktorlar baska bi sekilde gitmez diyolardı ve Rabbimin izliyle kendo kendine yok oldu Allaha dayan ve başka hic bisey dusunme cnm Rabbimin izniyle sağlıklı bir sekilde bebislerimizi kucağımıza da alırız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…