Sağol cnm benim seninkide hayırlı olshn sağlıklı bir sekilde bebisimizi kucağımıza alırız ins bende 4 haftama girdim yarın keseyi görcem ins duâ ett bana da doktor daha sonra da kalp atışlarını duycaz dedi yani bir iki hafta sonra ben simdiden heycanlanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins senin ilk cocuk mu cnmBen 4. Haftada keseyi gördüm şimdi pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için. Hiç bir test yapılmadı. Ultrasonla takip ediliyorum. Hayırlı olsun bebeğin canımm kucağına almak nasip etsin rabbim. Boya başa çıkartsın
Hayırlı olsun cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insMerhaba bende 5+1 haftalık hamileyimm cuma günü keseyi görmek için randevum var
İnşallah canım hepimizinkini . siz erken görmüşsünüz keseyi ya bana neden cuma günü bakıcaz demiş kiHayırlı olsun cnm Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ins
Bende yarın görcem canım ins daha görmedim beta hcg ye bağlı olduğu icin gecen persembe muayene oldum çarsamba gel keseyi görelim dedi senin beta hcg kaçtı cnmİnşallah canım hepimizinkini . siz erken görmüşsünüz keseyi ya bana neden cuma günü bakıcaz demiş ki
Benim adete 5 gün vardı 74.2 cıkmıştı 5 gün öncede 574.9 duBende yarın görcem canım ins daha görmedim beta hcg ye bağlı olduğu icin gecen persembe muayene oldum çarsamba gel keseyi görelim dedi senin beta hcg kaçtı cnm
Hayılı olsun canım bende 5+1 cuma günü keseye bakıcaz inşallah5.haftada kesecik görüldü. kan tahlilleri idrar tahlili yapıldı. 7.haftada kalp atışı için gideceğim:))
Sen de benim gibi erken öğrenenlerdensin gebeliğini demek kiBenim adete 5 gün vardı 74.2 cıkmıştı 5 gün öncede 574.9 du
Evet canım bakalım bugün 2.874.5 olması lazım degeriminSen de benim gibi erken öğrenenlerdensin gebeliğini demek kibenim doktorum dedigine göre keseyi rahat görebilmek icin hcg nin en az 6000 olması gerekiyomuş benim de adet gecikmemden 2 gün sonra hcg 1177 idi bide 2 günde bir yükseldiği icin hcg o yüzden 1 hafta vermistir doktor yani bu benim düşüncem canım
Ins canım hayırlı olsun yarın da ben görücem Allahın izniyle sende bende ilk muayene de gorürüz insHayılı olsun canım bende 5+1 cuma günü keseye bakıcaz inşallah
İnşallah canım çok heycanlıyım valla 3 . bebeğim 2 sini kaybettim malesef bu umudum olduIns canım hayırlı olsun yarın da ben görücem Allahın izniyle sende bende ilk muayene de gorürüz ins
İnşallah görürsün canım hakkında hayırlıso olsunselam kızlar benim bu ay batım 2 kasımdı 4 kasımda idrar testi pozitif çıktı geçen cumartesi doktora gittim hcg 1320 çıktı bu gün gittim 3300 çıktı hafif lekelenmem vardı doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi olabilirmiş progrstan değerimde gayet iyi ama her ihtimale karşı progesteron verdi , haa en önemlisi benim 4.5 cm çapında çikolata kistim var umarım kist bebeğime zarar vermez perşembe yine kan vereceğim ama bu gün minik bir kesecik gördü bu gün susam tanemi gördüm inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm
Canım hayırlı olsun öncelikle bu kist olayını kafana kesinlikle takma cocugunu da etkileyebilir ama hic streste yapma bende de 5 cm lik dermoid kist vardı ve sadece amwliyat diyodu doktorlar baska bi sekilde gitmez diyolardı ve Rabbimin izliyle kendo kendine yok oldu Allaha dayan ve başka hic bisey dusunme cnm Rabbimin izniyle sağlıklı bir sekilde bebislerimizi kucağımıza da alırız insselam kızlar benim bu ay batım 2 kasımdı 4 kasımda idrar testi pozitif çıktı geçen cumartesi doktora gittim hcg 1320 çıktı bu gün gittim 3300 çıktı hafif lekelenmem vardı doktor korkulacak bişey olmadığını söyledi olabilirmiş progrstan değerimde gayet iyi ama her ihtimale karşı progesteron verdi , haa en önemlisi benim 4.5 cm çapında çikolata kistim var umarım kist bebeğime zarar vermez perşembe yine kan vereceğim ama bu gün minik bir kesecik gördü bu gün susam tanemi gördüm inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm
İyi şeyler düşün iyi olsun canım digerleri icin de nasip degilmis Allahın imtihanı işte Rabbim bidaha öyle şeylerle sınamasın ins bu herşekilde iyi olur Rabbimin izniyleİnşallah canım çok heycanlıyım valla 3 . bebeğim 2 sini kaybettim malesef bu umudum oldu
İnşallah canım inşallahhhİyi şeyler düşün iyi olsun canım digerleri icin de nasip degilmis Allahın imtihanı işte Rabbim bidaha öyle şeylerle sınamasın ins bu herşekilde iyi olur Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?