Gebeliğini yeni öğrenenler gelin hep birlikte bekleyelim bebişlerimizi

İnşallah canım çok heycanlıyım valla 3 . bebeğim 2 sini kaybettim malesef bu umudum oldu
Senin dusukmu oldu canım benimde 2 tane var kanda cıktı ikislde ama keseyi goremeden kayıp gittiler kanama oldu bu sefer igne ve ilaçlar verdi doktorum ben tamam diyene kadar kullanmaya devam dedi bu sefer sukur keseyi ve icinde mercimegimizi gorduk

Evet canım 2 tane düşük yaptım benimde kese gözükmeden düştüler kanımda pıhtılaşma vardı ve rahim perdesi vardı 6 eylülde operatif histeroskopi ameliyatı oldum 1 ay gecti hamile kaldım hemen çok şükür bu seger doktorlar güzel konuşuyo şimdi 100 mg progestan ve coraspin kansulandırıcı kullanıyorum bide folic trio bakalım inşallah hayırlısı

İnsallah bu sefer alırız sağlıkla bebeislerimizi Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşş

aynen B Bycruya kafaya takmıyorum zaten o kiste rağmen hamile kaldım ama ben çörek otu ve bal karışımı yedim her sabah aç karına acaba devam etsem sıkıntı olur mu

Merhaba hamis hanimlar.bende yeni hamileyim.bugün kesemizi gördük 23 ünde kalp atisini duymaya gideceğiz inşallah...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin

2. çizgi var ama çok silik

Eklentiler

• IMG-20161108-WA0040.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 62
aynen B Bycruya kafaya takmıyorum zaten o kiste rağmen hamile kaldım ama ben çörek otu ve bal karışımı yedim her sabah aç karına acaba devam etsem sıkıntı olur mu
Canım ben de çörek otu her şekilde yarayışlı olduğu icin hamilelikte kullanıyım diye düşünmüştüm ama sordugum herkes sadece hamilelikte kullanılmaması gerekiyo diye söylediler ve bende kullanmadım bence sen de bi araştır yada iyi bilebilicek birisine sor ona göre kullan canım

Merhaba hamis hanimlar.bende yeni hamileyim.bugün kesemizi gördük 23 ünde kalp atisini duymaya gideceğiz inşallah...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım bende bugün gördüm keseyi 15 gün sonra da kalp atışlarını duycaz Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir sekilde büyümelerini nasip etsin ins

Amin canım bende bugün gördüm keseyi 15 gün sonra da kalp atışlarını duycaz Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir sekilde büyümelerini nasip etsin ins
Aynıyiz seninle....inşallah sağlıkla büyüyüp kucagimiza aliriz.senin son adet tarihin nedir

Kızlar ben de sabah test yaptım çift çizgi çıkmıştı sonra kan verdim. Bi saat kadar önce beta hcg değerini öğrendim. 6548 çıktı, haftasonuna doktora gidecem inşallah. Umarım bir sorun yoktur. Bebişlerini yeni öğrenenleri de tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı haberler almayı ve kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah

Canım ne kadarlık olduğunu sordun mu gebeliğin beta hcg yüksek gibi ikiz mi acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…