Senin dusukmu oldu canım benimde 2 tane var kanda cıktı ikislde ama keseyi goremeden kayıp gittiler kanama oldu bu sefer igne ve ilaçlar verdi doktorum ben tamam diyene kadar kullanmaya devam dedi bu sefer sukur keseyi ve icinde mercimegimizi gordukİnşallah canım çok heycanlıyım valla 3 . bebeğim 2 sini kaybettim malesef bu umudum oldu
Merhaba canım kalbinde ki bütün iyi dileklerin kabul olur ins hayırlı olsun senin bebişin deMerhaba kızlarr Bende 5+3 deyim bugun benimde 2 dusugum oldu inss bu sefer guzel olacak
Hepimizin ki insallahhhMerhaba canım kalbinde ki bütün iyi dileklerin kabul olur ins hayırlı olsun senin bebişin de
Evet canım 2 tane düşük yaptım benimde kese gözükmeden düştüler kanımda pıhtılaşma vardı ve rahim perdesi vardı 6 eylülde operatif histeroskopi ameliyatı oldum 1 ay gecti hamile kaldım hemen çok şükür bu seger doktorlar güzel konuşuyo şimdi 100 mg progestan ve coraspin kansulandırıcı kullanıyorum bide folic trio bakalım inşallah hayırlısıSenin dusukmu oldu canım benimde 2 tane var kanda cıktı ikislde ama keseyi goremeden kayıp gittiler kanama oldu bu sefer igne ve ilaçlar verdi doktorum ben tamam diyene kadar kullanmaya devam dedi bu sefer sukur keseyi ve icinde mercimegimizi gorduk
İnsallah bu sefer alırız sağlıkla bebeislerimizi Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşşEvet canım 2 tane düşük yaptım benimde kese gözükmeden düştüler kanımda pıhtılaşma vardı ve rahim perdesi vardı 6 eylülde operatif histeroskopi ameliyatı oldum 1 ay gecti hamile kaldım hemen çok şükür bu seger doktorlar güzel konuşuyo şimdi 100 mg progestan ve coraspin kansulandırıcı kullanıyorum bide folic trio bakalım inşallah hayırlısı
Amin canım inşallahİnsallah bu sefer alırız sağlıkla bebeislerimizi Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşş
Aminn inşallahh9 haftaligim ve cok sukur gecen muayenede kalp atislarini duydum. Rabbim herkese nasip etsin insallah
aynen B Bycruya kafaya takmıyorum zaten o kiste rağmen hamile kaldım ama ben çörek otu ve bal karışımı yedim her sabah aç karına acaba devam etsem sıkıntı olur muCanım hayırlı olsun öncelikle bu kist olayını kafana kesinlikle takma cocugunu da etkileyebilir ama hic streste yapma bende de 5 cm lik dermoid kist vardı ve sadece amwliyat diyodu doktorlar baska bi sekilde gitmez diyolardı ve Rabbimin izliyle kendo kendine yok oldu Allaha dayan ve başka hic bisey dusunme cnm Rabbimin izniyle sağlıklı bir sekilde bebislerimizi kucağımıza da alırız ins
Canım ben de çörek otu her şekilde yarayışlı olduğu icin hamilelikte kullanıyım diye düşünmüştüm ama sordugum herkes sadece hamilelikte kullanılmaması gerekiyo diye söylediler ve bende kullanmadım bence sen de bi araştır yada iyi bilebilicek birisine sor ona göre kullan canım
Amin canım bende bugün gördüm keseyi 15 gün sonra da kalp atışlarını duycazMerhaba hamis hanimlar.bende yeni hamileyim.bugün kesemizi gördük 23 ünde kalp atisini duymaya gideceğiz inşallah...allahım hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Aynıyiz seninle....inşallah sağlıkla büyüyüp kucagimiza aliriz.senin son adet tarihin nedirAmin canım bende bugün gördüm keseyi 15 gün sonra da kalp atışlarını duycazRabbim bebişlerimizi sağlıklı bir sekilde büyümelerini nasip etsin ins
Canım bence bi kaç gün daha bekle ve tekrar test yap varsa da idrarda gec gözüktüğü icin de bu sekilde görülmüş olabilir yada yarın gidip bi kan tahlili ver istersen daha net belli olur bat ne zamandı?2. çizgi var ama çok silik
bence hamilesin canim.benimde böyle olmuştu.kan testi yaptir yarinKızlar sizce var mı gebelik
Evet aynıyız canım.. ins ins o günlerinde göstersin Rabbim..son adet tarihim 28 eylüldü batım da 30 ekimdi canım senin ki ne zamandı?Aynıyiz seninle....inşallah sağlıkla büyüyüp kucagimiza aliriz.senin son adet tarihin nedir
Canım ne kadarlık olduğunu sordun mu gebeliğin beta hcg yüksek gibi ikiz mi acabaaKızlar ben de sabah test yaptım çift çizgi çıkmıştı sonra kan verdim. Bi saat kadar önce beta hcg değerini öğrendim. 6548 çıktı, haftasonuna doktora gidecem inşallah. Umarım bir sorun yoktur. Bebişlerini yeni öğrenenleri de tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı haberler almayı ve kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?