Gebeliğini yeni öğrenenler gelin hep birlikte bekleyelim bebişlerimizi

bence hamilesin canim.benimde böyle olmuştu.kan testi yaptir yarin

Bat ne oluyor
bence hamilesin canim.benimde böyle olmuştu.kan testi yaptir yarin

Bunu dün yaptım yarın sabah tekrar yapacağım sabahki idrar daha iyi sonuç veriyormuş sanırım :) inşallah hamileyimdir diyorum ama çokta korkuyorum :)) Allah herkes için hayırlısını versin inşallah

Canım bat : beklediğin adet tarihi demek oluyo

Canım bence bi kaç gün daha bekle ve tekrar test yap varsa da idrarda gec gözüktüğü icin de bu sekilde görülmüş olabilir yada yarın gidip bi kan tahlili ver istersen daha net belli olur bat ne zamandı?
Bat ne oluyor :))

Canım ne kadarlık olduğunu sordun mu gebeliğin beta hcg yüksek gibi ikiz mi acabaa
Soramadım canım, çünkü bulunduğum yerde kadın doğum doktoru yok. Sabah idrarda çift çizgiyi görünce kan verdim. Tahlil sonucunu da internetten öğrendim. Bir de regl günüm geçen hafta cumaydı iki gün önce yani Çarşamba kahverengi leke geldi. Adet oluyorum diye önemsememiştim iki gün kahverengi gelir sonra da kırmızıya dönerdi, dönmedi. Yine de hüsrana uğramayım diye test yapmamıştım. Son birkaç gündür de göğsümde sızlama ve vücudumda sıcaklık olunca şüphelenip test yaptım. Ay ikiz kelimesi daha da heyecanlandırdı beni. Bi aksilik olmasın da, hayırlısı

En son 6 ekimde hastalandim ve genelde 28 gün felan sürüyor 5-6 gün geçti :)

Canım durumumuz belirtiler felan hep aynı bende de kahverengi leke geldi adet oluyorum sanmıştım ama sonradan gecti sonra belirtiler başladı daha yogunlaştı felan ikiz olma ihtimali var mı canim

Canım durumumuz belirtiler felan hep aynı bende de kahverengi leke geldi adet oluyorum sanmıştım ama sonradan gecti sonra belirtiler başladı daha yogunlaştı felan ikiz olma ihtimali var mı canim
Ben de bilmiyorum canım, var mı ikiz olma ihtimali. Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak ondan dolayı da tecrübem yok.

Aynıyiz seninle....inşallah sağlıkla büyüyüp kucagimiza aliriz.senin son adet tarihin nedir
Canım, öncelikle hayırlı olsun. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bir sorum var, bu hamilelik takvimini Nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misin?

evet canım var bence çünkü bende bir hafta önce ilk testim çok silikti iki günde bir bir test yaptım ve netleştiğini gördüm sonrada gidip kan verdim şen'de öyle yap

Ay bir an önce sabah olsun :)) bende yapacağım Allah sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.. senin en son ne zaman adet olmustun

Ya kızlar yine silik çıktı :/

Eklentiler

• IMG-20161110-WA0052.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 50
merhaba kızlar bende 6 haftalık gebeyim 5. haftamızda keseyi gördük kalp atışı için 7. haftada gidecem doktorumuz 6.hafta da gözükebilir dedi ama kesin olsun diye 7. haftamızı bekliyorum. Oraya gidip de duymadan geri dönmek istemiyorum
Umarım hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

merhaba kızlar bende 9++ dayım yarın randevum var daha önce idrar ve kan tahlili yaptılar bakalım yarın ne yapacaklar düşük riskim var çok ağır geçiyo

merhaba kızlar bende 9++ dayım yarın randevum var daha önce idrar ve kan tahlili yaptılar bakalım yarın ne yapacaklar düşük riskim var çok ağır geçiyo

Ah canım.. düşük riski neden olurmuş çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini

kistim var sağda kist solda bebek çok ağrı yapıyo bu arada zeynep kamile randevu aldım ücretsiz gebelik kursları varmış yarın gidince detaylı bilgi alıcam yakınsanız gidelim birlikte

kistim var sağda kist solda bebek çok ağrı yapıyo bu arada zeynep kamile randevu aldım ücretsiz gebelik kursları varmış yarın gidince detaylı bilgi alıcam yakınsanız gidelim birlikte
Nerdeymiş canım tam olarak bilgi alda bende gelirim yakınsa eğer

eğitim zeynep kamil hastanesinde nettende bakabilirsin kayıt için telefon var. zeynep kamil hastanesine yakın oturan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…