Gebeliğini yeni öğrenenler gelin hep birlikte bekleyelim bebişlerimizi

Sağolun size de masallah inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi:))

Bizde 7+0 ı bitiriyoruz bugün :) 5+5 te keseyi bebeği ve kalp atışlarını gördük. Çok minnak olduğu için kalp atışını dinlemeyelim rahatsız etmeyelim dedi dr. 6+4 te kalp atışlarını duyduk şükür. Son gittiğimizde genelik testleri istedi hormonlar kan idrar hepsini. Kansızlığım çıktı ve tiroid sonucum yüksek geldi. İkisi içinde ilaç verdi

Merhaba kizlar bende pazartesi öğrendim daha doktora gitmedim Şali yada çarşamba gitcem inşallah .. :) inşallah keseyi görürüm 5 haftalık olmuş olcam .. Birşey sormak istiyorum migde bulantilariniz ne zaman başladı ve nasil başladı yani direk şiddetli olarak mi bulanti yasadiniz yoksa hafif hafifi mi ?

Kızlar merhaba bende geçen hafta ogrendim hamileliğimi .. ilk bikaç gunum zor gectı beta kontrolu ıcın ıkı gunde bir kan verdim sırasıyla 147-231-391 dı degerlerim .. doktor cok olumsuz kpnustu dıs gebelik düşük bir sürü sey soyledi. Bnde baska doktordan randevu aldım vajınal ultrasondan baktı herhamgi bir sorun olmadıgını soyledi.onumuzdekı carsamba kese için çagırdı . Oncekı doktorun soyledıklerını soyledıgımde bnu soylemek için cok erken kese bıle gprunmuyor dısarda oldugunu nasıl bilicz dedi.biraz olsun rahatladım şimdi çarsamba gidecegım ınsallah gorurum meleğimin kesesini

İçini ferah tut canim iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…