Gitmedim dahadoktora gittin demi kadın doğuma anormal olsaydı doktorun söylerdi sana korkma
Gitmedim daha[/QUO merak etme değerler birden yükseliyor zaten
içini ferah tut bişey olmaz birden yükselmeye başlıyor değerlerGitmedim daha
günlerdir yerleşiyor mübarekinşallah iyiye gidiyodur aklına kötü şeyler getirme olumlu düşünelimkahverengi akıntı belki yerleşme ile ilgilidir
Mrb sizin son adet tarihiniz bide kan değeriniz kac çıktıBende de cok az kahverengi akinti oldu ama kesildi. Var mi boyle olan acaba? Cuma gidecegim doktora ama stres oluyorum bir sey olacak diye
Rabbim gönlüne gore versin canim insallah bebisinsana siki siki sarilir. Benimde ilk gebeligimde düşük oldu kurtaj gecirdim daha sonra dis gebelik yasadim. Cok Şükür rabbim yuzumuze güldü. Su anda hersey normal ve saglikli ilerliyorBende yeni öğrendim daha cor erken diye düşünuyorum bu ikinci ilki kendiliginden düştü umarim bu minigi kucagima saglikla alabilirim korkularim var ancak pozitif ve rahat olmaya calisiyorum doktora biraz gecince gitmek istiyorum direk kalp atışlarıni duyabileyim
Amin inşallah sağlıkla cok teşekkür ederimRabbim gönlüne gore versin canim insallah bebisinsana siki siki sarilir. Benimde ilk gebeligimde düşük oldu kurtaj gecirdim daha sonra dis gebelik yasadim. Cok Şükür rabbim yuzumuze güldü. Su anda hersey normal ve saglikli ilerliyor
selam O ortasekerliturkkahvesi benim bir haftadır lekelenmem var doktor progesteron verdi kan değerlerim ve kesem normaldi iki gün önce bide yarın gideceğim işte şu an ailevi bi sebepten kayserideyim antalya'da yaşıyorum ve yarın antalyaya dönmem gerekiyor umarım yolculuk beni yormaz da güzel haberleri veririm yani korkma dicem ama insan strese giriyorBende de cok az kahverengi akinti oldu ama kesildi. Var mi boyle olan acaba? Cuma gidecegim doktora ama stres oluyorum bir sey olacak diye
Canım kese vajinal mi göründü karından mı ?Ben 4. Haftada keseyi gördüm şimdi pazartesiyi bekliyorum kalp atışı için. Hiç bir test yapılmadı. Ultrasonla takip ediliyorum. Hayırlı olsun bebeğin canımm kucağına almak nasip etsin rabbim. Boya başa çıkartsın
merhaba hanımlarr bende bu mutluluğa eriştim 5.haftalık hamıleymişim çok mutluyum :)) allah ısteyen herkes e versın inşallah..
aminnn sizinkinide inşallah.. yarın doktora gıtcez ılk kez duyarmıyım bende acaba kalp atışlarınıTebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. biz de bugün kalp atışlarını gördük. içim çok rahatladı
aminnn sizinkinide inşallah.. yarın doktora gıtcez ılk kez duyarmıyım bende acaba kalp atışlarınıhala ınanamıyorum cunku hamıle olduguma duyana kadarda ınanamıycam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?