Test yaptın mı canimmrb kızlar ben de hamileyim galiba inşallahkatılabilir miyim size?
evet canım hem idrar hem kan + . ilk ve son olarak perşembe günü kan testi yapıldı adetin 2 .günü 204 çıktı .şuan nasıldır bilmiyoru m yarın gitcem teste inşallah yükselmiştirTest yaptın mı canim
senin de hayırlı olsun arkadaşım . ne zaman öğrendin ?Merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun herkese, Rabbim herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...
Ben adetim 3 gün gecikince doktora gittim 1619 çıktı beta hcg az mı çok mu bilmiyorum ama doktor birşey söylemedi umarım normaldir herşey bu hafta da keseyi görmeye gidicem inşallah
maşallah senin çok yüksek ikiz olmasın?aramızda iki gün var ben de 9unda bekliyordum adetimi.(aşılama olmuştum ) beraber bekleriz artık :) amin arkadaşım inşallah herhangi bi sorunla karşılaşmayız9 Kasımda test yaptım pozitif çıktı 10 Kasımda da kan tahlili verdi 3 gün gecikmişti adetim ( adetin 4. günü gittim yani). 1619 çıktı değerim bakalım inşallah herşey yolunda gider.
haticenurrr seninde herşey sağlıkla bir şekilde ilerler inşallah
Canim akıntı bende de var yeşil değil ama yine de yoğun bi akıntı var bu hamilelik belirtisiymis zatenarkadaşlar ben 4-5 gün önce hamile olduğumu öğrendim yalnız yeşil ve kokulu akıntım oluyor bu da beni üzüyor,böyle olan var mı ?gebeliği devam eden var mı?araştırdığım kadarıyla enfeksiyonmuş
aynen canım seninki normalCanim akıntı bende de var yeşil değil ama yine de yoğun bi akıntı var bu hamilelik belirtisiymis zaten
maşallah senin çok yüksek ikiz olmasın?aramızda iki gün var ben de 9unda bekliyordum adetimi.(aşılama olmuştum ) beraber bekleriz artık :) amin arkadaşım inşallah herhangi bi sorunla karşılaşmayız
kesinlikle. stres hemen etkiliyor fazla düşünmemeliyiz bunlarıBilmiyorum ki aslında yüksek olması kafamı da karıştırıyor içimizi ferah tutmak lazım ama :) inşallah birlikte bekleriz.
Bir problem yoktur inşallah içini ferah tut sen de :)
benim son adet tarihim 4 ekim kan tahlilim ve kesemin büyümesi normal gidiyor ancak kahverengi lekelenmem oluyor arasıra bu biraz canımı sıkıyor doktorum progestan verdi onu kullanıyorum hayırlısı yaa bakalımTeşekkür ederim çok :)) dün acilden tekrar test yaptırdım 340 çıktı.. sizin son adet tarihiniz neydi
offf bu akıntılar benimde kahverengi yapışkan akıntım var ama kan değerim ve kesem normal gidiyor yarın yine doktora gideceğim işteevet canım hem idrar hem kan + . ilk ve son olarak perşembe günü kan testi yapıldı adetin 2 .günü 204 çıktı .şuan nasıldır bilmiyoru m yarın gitcem teste inşallah yükselmiştirağrılarım hep devam ediyo o yüzden umutluyum tek problem yeşil ve kokulu akıntım var ondan korkuyorum.
sende nasıl durumlar canım?
senin kan testin kaç çıktı son adetin kaçındaydı pekiKan testinde kaç çıkmıştı sizin
İnşallah Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip eder :)benim son adet tarihim 4 ekim kan tahlilim ve kesemin büyümesi normal gidiyor ancak kahverengi lekelenmem oluyor arasıra bu biraz canımı sıkıyor doktorum progestan verdi onu kullanıyorum hayırlısı yaa bakalım
doktora gittin demi kadın doğuma anormal olsaydı doktorun söylerdi sana korkmaYa benim 6 sinda ydi 107 çıktı 2 gun sonra da 340 oldu bende daha kese bile yoktur sanırım :/ benimki neden böyle düşük anlayamadim
inşallah iyiye gidiyodur aklına kötü şeyler getirme olumlu düşünelimofff bu akıntılar benimde kahverengi yapışkan akıntım var ama kan değerim ve kesem normal gidiyor yarın yine doktora gideceğim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?