Of cok dertliyim bu konuda.. 9haftalik hamileyim ve sevgili esim ickide iciyor evi ayagada kaldiriyor kiriyor dokuyor falan. Herseyden once bana karsi fazla anlayissiz.. En basiti midem cok kotu oluyor diye yemek yapamiyordum ama sadece iki gun yapamadim iki gun yumurta kirdi diye ikinci gun yemek yapmiyorum diye yine kirdi doktu heryeri......bakalik bu 7 ay nasil gececek.. Ustelik ailemden cevremden cok uzaktayim.. Tek basimayim.. Birazda onun zorlugu var.. Allah erkeklerimize akil fikir ihsan etsin.. Rabbim hic kimsenin evine huzursuzluk vermesin.. Tek dilegim rabbim su anlayissiz erkeklerin akli basina gelmesi icin bisey cikarsin karsilarina da hata yaptiklarini anlasinlar....
senin adına üzüldüm arkşm hep böylemiydi eşin hamileyken senin ilgiye ve sevgiye ihtiyacın var bebişin senin huzursuzluğunu hep hissedecek. konuşmayı denedin mi?
evleneli 6 ay oldu evet herseye takilirdi icerdi surekli kavga cikarmak icin sebep aradi hatta siddet bile vardi. En son ailemin yanina istanbula kacar gibi gittim ve bosanicam dedim ama hamile oldugum ortaya cikinca mecburen kaldi.... Yani cocuk dogduktan sonrada ayni olursa biter zaten bu evlilik... Arkadaslar iste ailemin tek kiziydim ve hic kimsenin haberi yok bu yasadiklarimdan... Skntidan burada paylasiyorum..
Benim eşim de hiç heyecanlanmadı ve mutlu olmadı ya,şaşırıyorum.Normalde ilgisiz bi eş değildir o yüzden hamile olunca daha bile ilgili olur gibi gelmişti,şimdi ilgiyi geçtim azcık sevinse heyecanlansa bana yeterLafını bile ettirmiyor,ne zaman iş yapamaz hale gelceksin falan diye soruyor,açıkcası sevincim kursağımda kaldı.Cumartesi günü 15 kişilik misafirim gelcek,karın ağrılarım var uyku hali zaten bütün gün devam ediyor ve azıcık ayakta kalsam belim ağrıyor,başım dönüyor,hiç umrunda değil Sorunca da işlerim yoğun aklım orda diyor ama iş de yapmıyor,bilgisayarda oyun oynuyor :S Korkuyorum,bebek doğunca da böyle mi olcak,kendimi çok yalnız hissediyorum
o bebek istemiyormuydu `? neden böyle davraniyor acaba hic hos degil...
maddi yönden skacaginizi falanmi dusunuyor acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?