Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

Eşim çok şükür anlayışla yaklaşıyor .Ki doktor cinsel hayatımıza bir nokta koysa da :))) Mutlu olduğunu biliyorum çünkü o kocaman bir çocuk.. Yeni evliyiz.. Bazen erkenmiydi diye düşünüyorum.. Ama onun yaklaşımını görünce ne erkeni 3 çocuk beraber büyürüz diyip yolla devam diyorum.. Sadece 3 lü tarama sonucumuz riskli çıktığı zaman biraz uzaklaştı bebeğimizden .. Sonra toparlandı ..

Kızımızı bekliyoruz sağlıkla :))

Bu dünyada en güzel şey sabahları eşimi uğurlarken önce bana öpücük sonrada bebişe öpücük :))) paha biçilemez...

Of cok dertliyim bu konuda.. 9haftalik hamileyim ve sevgili esim ickide iciyor evi ayagada kaldiriyor kiriyor dokuyor falan. Herseyden once bana karsi fazla anlayissiz.. En basiti midem cok kotu oluyor diye yemek yapamiyordum ama sadece iki gun yapamadim iki gun yumurta kirdi diye ikinci gun yemek yapmiyorum diye yine kirdi doktu heryeri...... bakalik bu 7 ay nasil gececek.. Ustelik ailemden cevremden cok uzaktayim.. Tek basimayim.. Birazda onun zorlugu var.. Allah erkeklerimize akil fikir ihsan etsin.. Rabbim hic kimsenin evine huzursuzluk vermesin.. Tek dilegim rabbim su anlayissiz erkeklerin akli basina gelmesi icin bisey cikarsin karsilarina da hata yaptiklarini anlasinlar....

Of cok dertliyim bu konuda.. 9haftalik hamileyim ve sevgili esim ickide iciyor evi ayagada kaldiriyor kiriyor dokuyor falan. Herseyden once bana karsi fazla anlayissiz.. En basiti midem cok kotu oluyor diye yemek yapamiyordum ama sadece iki gun yapamadim iki gun yumurta kirdi diye ikinci gun yemek yapmiyorum diye yine kirdi doktu heryeri...... bakalik bu 7 ay nasil gececek.. Ustelik ailemden cevremden cok uzaktayim.. Tek basimayim.. Birazda onun zorlugu var.. Allah erkeklerimize akil fikir ihsan etsin.. Rabbim hic kimsenin evine huzursuzluk vermesin.. Tek dilegim rabbim su anlayissiz erkeklerin akli basina gelmesi icin bisey cikarsin karsilarina da hata yaptiklarini anlasinlar....

senin adına üzüldüm arkşm hep böylemiydi eşin hamileyken senin ilgiye ve sevgiye ihtiyacın var bebişin senin huzursuzluğunu hep hissedecek. konuşmayı denedin mi?

evleneli 6 ay oldu evet herseye takilirdi icerdi surekli kavga cikarmak icin sebep aradi hatta siddet bile vardi. En son ailemin yanina istanbula kacar gibi gittim ve bosanicam dedim ama hamile oldugum ortaya cikinca mecburen kaldi.... Yani cocuk dogduktan sonrada ayni olursa biter zaten bu evlilik... Arkadaslar iste ailemin tek kiziydim ve hic kimsenin haberi yok bu yasadiklarimdan... Skntidan burada paylasiyorum..

Her konusmaya calistigimda ona anlatiyorum bunlari yapiyor soyluyorsun diyorum ama kendini oyle bi kiylemis ki benim sozlerimi anlamaya ayni cumleleri bana sen yapiyorsun diye kuruyor.. Aptal gibi kaliyorum ortada sonra.. Daha sonrasinda zoruna gidiyor sanirim ortaligi kirip dokmeye basliyor....

[SUP][/SUP]
peki bu şartlar altında neden bebek istedin ve dikkatli bir şekilde korunmadın boşansanız da boşanmasanızda bebeğiniz için üzüldüm.

Benim eşim de hiç heyecanlanmadı ve mutlu olmadı ya,şaşırıyorum.Normalde ilgisiz bi eş değildir o yüzden hamile olunca daha bile ilgili olur gibi gelmişti,şimdi ilgiyi geçtim azcık sevinse heyecanlansa bana yeter Lafını bile ettirmiyor,ne zaman iş yapamaz hale gelceksin falan diye soruyor,açıkcası sevincim kursağımda kaldı.Cumartesi günü 15 kişilik misafirim gelcek,karın ağrılarım var uyku hali zaten bütün gün devam ediyor ve azıcık ayakta kalsam belim ağrıyor,başım dönüyor,hiç umrunda değil Sorunca da işlerim yoğun aklım orda diyor ama iş de yapmıyor,bilgisayarda oyun oynuyor :S Korkuyorum,bebek doğunca da böyle mi olcak,kendimi çok yalnız hissediyorum

o bebek istemiyormuydu `? neden böyle davraniyor acaba hic hos degil...
maddi yönden skacaginizi falanmi dusunuyor acaba :44:

içen hatta şiddet uygulayan birine bebek yapmak ne kadar doğru sizce. o mutsuz ortama sen bile bu yaşta zor dayanıyorsan el kadar bebeği mutsuz etmek ne kadar doğru.bebek hiç bir yuvayı kurtarmaz. düzelir diye bu tür hatalar yapınca sizle beraber o çocuklarda sürükleniyor bu hayatta. lütfen anne olma egonuzu bastırmak için bebeklere acı çektirmeyin. aldırmak çözümmü? karşıyım. ama eğer bebek üzülecekse, çekecekse, ilgisiz mutsuz birey olacaksa ki(siz dayanamıyorsunuz) bazen nerden dönsek kardır diye düşünmeliyiz.tabi kürtaj falan çok kötü bişey ama keşke başta önlem alsaydınız. üstelik size şiddet uygulayan çocuğunuza neler yapar.

o bebek istemiyormuydu `? neden böyle davraniyor acaba hic hos degil...
maddi yönden skacaginizi falanmi dusunuyor acaba :44:

O benden çok istiyordu aslında,maddi durumumuz da iyi çok şükür,ben de anlam veremiyorum,stres yapıyor heralde,ama en azından endişelerini benimle paylaşsa..Bak diyorum folik asit kullanmak gerekiyor diyorlar napalım falan,eskiden folik asit mi varmış diyor,ki normalde bir dediğimi iki etmezdi :44:

eşim ilk duyduğunda çok şaşırdı istiyorduk ama ßi kaç kez hayal kırıklığına uğramıştık 3 şubat 2012 de kız arkadaşımın baskısıyla test yaptım pozitif çıktığında ilk inanamadım şoka girdim sonra okulda olan eşimi aradım ve o heyecanla bişey söleyeceğim ama sende şok olma baba oluyorsun dediğimde dersin ortasında mutluluk kahkahalarına sahit oldum :) öğrendiği günden beri bana hiçßişey yaptırmıyor hatta abartıp sabah ilaçlarımı kendi ellerine içiriyor :)) ßirşey istememe fırsat vermiyor :Nazar: allah nazarlardan saklasın .. Özel hastande özel doktora götürüyor Raßßime şükürler olsun 5 senelik evliyim hergün daha fazla ilgileniyor şimdi 5 haftalık hamileyim dahada fazla ilgileniyor Günde 10 kez arardı simdi günde 25 kez arar oldu :) Raßßim eşimi ve bebeğimi bana bağışlasın (amin)

Son düzenleme:
bizim bebek zor oldu, daha önce bir kimyasal gebelik geçirdiğimden önce sevinemedi hiç inanamadı. bir de nazara çok inanır batıl inançları var sanki çok heveslenir konu hakkında çok konuşursak bişey olacakmış gibi davranıyor, tuhaf yanii. evde yardımcı olmasa da beni ihmal ettiğini söyleyemem özel şöförüm gibi heryere taşıyor, yemek yiyeyim diye uğraşıyor, karda buzda işyerimin kapısına kadar benimle yürüyor arabadan inip. ama sanki biraz heyecan eksik yine de. benim bayııla bayıla aldığım giysilere şöyle bakıp gülümsüyor sadece.. benden çok istedi bu çocuğu ama hep kara kara düşünüyor muhtemelen ben doğum iznindeyken nasıl geçineceğimizi düşünüyor durumumuz iyi ama ev borcu var ona takmış durumda sanırım. yine de 2 yıl çalışma diyebiliyor. herneyse biraz karışık işte.. ben de öyleyim zaten aslında çok çoook mutluyum hergün şükrediyorum ama an geliyor içimden ağlamak geliyor durup dururken. ama benimkinin hormonlardan olduğunu düşünüyorum.

benim esim sanirim hala sokta gerci bazen ben bile inanamiyorm hatta unutuyrm bile esim pek bilincli degil bu konuda istiyo ama dedgim gibi farkinda olamadi :26:

Benim eşim ilk duyduğunda şaşrdı baya bizim ilk zmnlr olmadı olmuck die dşünüydk ikimizde çok şaşrdık ögrendgmde 1,5 aylık hamıleydım eşim istemedi ilk zamanlr hiç hamilelik konusunu bile açtırmıoydu yavaş yavaş aradı bi ilgilenio ilk hamileliğim ama mutluluğunu hiç yaşıyamadım

Eşim bebek konusunda benden daha hevesliydi her zaman. bir tane kızım var 9 yaşında kocaman oldu biraz fazla ara verdik biz. Ben tutturdum memuriyet kpss falan derken yıllar geçmiş.
En son gözümü kararttım. mutlu haberi verdiğimde eşime çok sevindi. Eşim ilgilidir normalde de ama hamile olunca ilgisi daha da arttı. Ev işleri yardımı, mutfağa falan girmesi, arayıp halimi hatrımı sorması çok hoşuma gidiyor. Ha bi de arada "doğsada bir an evvel de sevsek miniği" demesi çok hoşuma gidiyor.Bebişimin ablası da çok seviniyor iki üç parça bişe aldım bebişe onlarla yatıp kalkıyor sürekli göbeğime sarılıyor.İnşallah doğunca kıskançlık falan olmaz.Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla....

adetimin gecikmesinden 1 gün itibaren tam bir hafta her gün test aldı eczaneden cok seviniyor üstüme titriyor ilk bebeğimizi 3 aylık hamileyken kaybettik o zaman hic heyecanlı değildik ikimizde. aradan 7 ay geçti hamileyim şimdiyse ilgisinden cok sıkıldım geniş giyin kalın giyin onu yeme şunu ye o kadar titriyor ki üzerine sanki hamile olan ben deilde o. 7aylık oldum biran önce doğsada kurtulsam engellemesem bulaşıkları bile o yıkayacak heyecanla beklıyoruz oğlumuzu.

eşimde çocuk delisi vatandaşlardan.evlendiğimiz ilk günden beri başımın etini yedi.ne dediysem ikna olmadı ama ben bi sene korundum.sonra eşm her belirtide adet gecikmesi mide bulantısı(hatta zehirlenmiştim sabah mide bulantılarıyla uyandım benim midem bulanıo die paşam havalardaydı) test yapıyorduk.heveste kalmamıştı zaten:) en son yaptığımız testte dedi eğer hamileysen büyüyünce bu test paralarını ondan alcam demişti:) veeee pozitif.valla ben havalara uçar falan sandım ama bende dondum oda.30 dkk flan sonra annemi aradı annesini vss.daha sonra sarıldı havada bir iki tur döndürdü ve acıktım dedi:)) ama çok şükür elinden geleni yapar.hatta börek bile yapar ben artık yapamıyorum die.allahıma çok şükür tabi düşüncesizliğide oluo ama ilk bebek normal karşılıyorum bilmio hiçbişi daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…