- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
Ya kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsınHem de ne etkili
Ne kadar uzağa yapabildiğini bilsen şaşarsın
Ama korkma bak ağlamıyorsun
O kadar uykusuz oluyorsun ki bi yerden sonra kafa kırılıyor zaten gülme krizine giriyorsun
Boynuna kadar kakaya batmışsın ama oturmuş gülüyorsun
hep iki saat uyumak mıvalla benim ilk 6-7 ay rahattı be papatya
yani uyku hep 2 saatlik uyudum ama problem olmadı artık hazırlamış mıydım kendimi ne..
ben hep 2 saatlik uyuduğumdan
ama şu an işte "1 kahve bile içemiyorum" geyiği başladı.
ben işteyim gerçi burada içiyorum
he bi de önceden kendini kötüye hazırla ki sonra o kadar zor değilmiş be dersin.
benim bir arkadaşım kendisinden allah razı olsun, benimki kolik seninki de kolik olursa yandın, mahvoldum bittim öldüm ben diye beni öyle bir motive etti ki, bi baktım e bu bebek arada emiyor e uyuyor, e gazı da vurunca çıkıyormuş yaa falan olmuştumşimdi de sürekli masaların tepesinde zaten.
bir de uykunun ennn tatlı yerinde çocuğun uyanması ve uyuyamaması yok muu işte o çok çok fena.
ayyy bu ne böyleHem de ne etkili
Ne kadar uzağa yapabildiğini bilsen şaşarsın
Ama korkma bak ağlamıyorsun
O kadar uykusuz oluyorsun ki bi yerden sonra kafa kırılıyor zaten gülme krizine giriyorsun
Boynuna kadar kakaya batmışsın ama oturmuş gülüyorsun
Bebekli hayata gerçekçi bi bakış açısı sunuyoruz bizYa kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsınBeni kimse korkutmadı da noldu? bi anda herşey üstüste gelince noluyo lannn diye şoka girdim Bu bebek normal değil falan diye düşünüyodum Sonra baktım herkes aynı dertlerden muzdarip zor da olsa kabullendim
yok ya ben özel sektör çalışanıyımKamuda çalışıyorsan geçerli o 24.hafta izni.
Sgk lıysan değil papatya
Adet gününden hesaplanması lazım normali o canım, 5. haftanın içindesin muhtemelen, o durumda da (ki zaten 1 yumurtan büyüdüyse) değerin de normal çoğul değildir büyük ihtimalle.. bu haftanın sonunda kese gözükür. Çünkü 5 hafta bitmeden kese gözükmüyor randevu ne zaman verdiler?bu çoğul gebeliği herkes söylüyor çevremdeki sanırım adet gününden hesaplanınca beş hafta oluyor
ayy inşallah canım inşallah hayırla sonuçlansın ben ki iğneden kaçarken kendine sekiz iğne yapmış insanım hiç bu kadar tırstığımı hatırlamıyorum .çok teşekkür ederim bu arada içimi rahatlattın
Yumurtam bir tane oluşmuştu aslında
korkutmak mı beni mahvettiler burada hacamat ettilerYa kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsınBeni kimse korkutmadı da noldu? bi anda herşey üstüste gelince noluyo lannn diye şoka girdim Bu bebek normal değil falan diye düşünüyodum Sonra baktım herkes aynı dertlerden muzdarip zor da olsa kabullendim
randevu perşembe ya da cuma gel dedi beta 3000 üzeri olur keseyi kontrol ederiz dedi doktorum bende cumayı bekliyorum canım sanki günler kağnı ile çekiliyorAdet gününden hesaplanması lazım normali o canım, 5. haftanın içindesin muhtemelen, o durumda da (ki zaten 1 yumurtan büyüdüyse) değerin de normal çoğul değildir büyük ihtimalle.. bu haftanın sonunda kese gözükür. Çünkü 5 hafta bitmeden kese gözükmüyor randevu ne zaman verdiler?
Bi arkadaşım vardı hamileyken telefonla görüşüyoduk o aralar bebeği 1 yaş civarıydı, Napıyosun diyo, yemek yiyorum diyorum mesela, ye ye rahat rahat yayıla yayıla ye, uzanıyorum diyorum, uzan uzan geniş geniş uzan, uyuyodum diyorum, hadi uyu uyu iyice uyu, film izliyorum, izle izle bildiğin tüm filmleri izleBebekli hayata gerçekçi bi bakış açısı sunuyoruz biz
Bi nevi amme hizmeti
Aynen dediğim gibi cuma muhtemelen 5. haftan biter.. Kız 9 hamilelik yaşamış biriyim tedaviyle de oldu normal de oldu her türlü donanıma sahibim bana güvenrandevu perşembe ya da cuma gel dedi beta 3000 üzeri olur keseyi kontrol ederiz dedi doktorum bende cumayı bekliyorum canım sanki günler kağnı ile çekiliyor
Aslında uyarmış seni ruhun duymamışBi arkadaşım vardı hamileyken telefonla görüşüyoduk o aralar bebeği 1 yaş civarıydı, Napıyosun diyo, yemek yiyorum diyorum mesela, ye ye rahat rahat yayıla yayıla ye, uzanıyorum diyorum, uzan uzan geniş geniş uzan, uyuyodum diyorum, hadi uyu uyu iyice uyu, film izliyorum, izle izle bildiğin tüm filmleri izleBen de diyodum içimden kız hamileyim diye beni rahat ettirmeye çalışıyo heralde Bileydim böyle olacağını
Merhaba hanımlar;
Aslında çok mutlu bir haber aldım bu cuma üç haftalık hamileymişimm..Bu haber bana o kadar iyi geldi ki pko dan dolayı bir yıldır ilaç kullanıyordum son iki aydır iğneler ilaçlar takipler kilo , haşimato, kansızlık ,vitaminsizlik derken doktorum bile tedaviyle pek ihtimal vermiyordu gebeliğe . Bende tüp bebeğe kendimi zihnen hazırlamıştım
Öğrendiğimde çok mutlu oldum ama kaygılar başladı kiloyu yeteri kadar verememiştim şu an hala şeker direncim için ilaç kullanıyorum .Keseyi görecek miyim sağlıklı bir gebelik mi gibi korkular yaşıyorum. Gerçekten tedavi döneminde bu kadar hiç panik değildim ani öğrenmek çok tetikledi gece insan kendini esnetir ya bacaklarını kastığım için korkup birden sıçrayıp uyanıyorum bir şey olursa diye.
İş yerine ne zaman haber vermeliyim yedi ay çalışmak mümkün mü yoksa belli bir aydan sonra ayrılmalı mıyım ?Bu da en merak ettiğim konu şu an daha çok erken üç haftalık kese görmeden ve kalp atışı duymadan bilgi vermek de istemiyorum.
hahahahahahahahahahAslında uyarmış seni ruhun duymamış
Direkt anlatsaymış gerçekleri daha iyi olurmui gerçi
Tuvalete 3 seferde gidebildiğimi anlatmış mıydım?
İlkinde hayal ediyorsun
İkincide kapısına kadar geliyorsun
Üçüncüde içeri girmek nasip oluyor
Maşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canımAynen dediğim gibi cuma muhtemelen 5. haftan biter.. Kız 9 hamilelik yaşamış biriyim tedaviyle de oldu normal de oldu her türlü donanıma sahibim bana güven
Çok teşekkür ederim çok sağol insallah sağlıkla gelsinayyy ne güzel sevindim senın adına ,
yorumlarını sık gördüğüm bir üyesin
iş yerine söylemek için çok erken bulantın kusman falan olursa söylersin yoksa 2 aya kadar bekle ,
sağlıkla dogsun bebegın
Ben tek elle beceremiyorum tüm sürecihahahahahahahahahahzaten sonrasında söyledim dost musun düşman mısın ne biçim kadınsın insan açık söyler şu başıma gelenlere bak diye Ben mesela direk kucağımda gidiyorum tuvalete kısa ve etkili tek seferde
Kasık ağrısı çok normalMaşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canımpeki şunu sorayım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal mi
Gayet normal tutunma ağrıları onlar 1-2 haftaya geçer çoğu ya da hafifler.Maşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canımpeki şunu sorayım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal mi
O sırada yere koyuyorsun işlemleri hallediyorsunBen tek elle beceremiyorum tüm süreci
Ahahah bı de ayrıntılı anlatmışsınızO sırada yere koyuyorsun işlemleri hallediyorsun
Bi de benim velet ağır gülle gibiAhahah bı de ayrıntılı anlatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?