Gebelik, kaygılar ve iş yeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kadını korkutmayın diycektim ama korkutun korkutun alışsın Beni kimse korkutmadı da noldu? bi anda herşey üstüste gelince noluyo lannn diye şoka girdim Bu bebek normal değil falan diye düşünüyodum Sonra baktım herkes aynı dertlerden muzdarip zor da olsa kabullendim

hep iki saat uyumak mı
ayy vallahi bilmiyorum aslında bebeklerle aram iyidir ama ağlayınca hep bu bozuldu al diye anasına veriririm şimdi de olmadı babasına veririm napayım
inşallah çok ağlamaz ben en iyisi şimdi sessizken bu günlerin tadını çıkarayım

ayyy bu ne böyle
ben şu halime şükretmeye başladım vallahi
Allah razı olsun
gerçi sağlıklı olsun da kakaya da razıyım inşallah sende sağ salim büyütt

Bebekli hayata gerçekçi bi bakış açısı sunuyoruz biz
Bi nevi amme hizmeti

Adet gününden hesaplanması lazım normali o canım, 5. haftanın içindesin muhtemelen, o durumda da (ki zaten 1 yumurtan büyüdüyse) değerin de normal çoğul değildir büyük ihtimalle.. bu haftanın sonunda kese gözükür. Çünkü 5 hafta bitmeden kese gözükmüyor randevu ne zaman verdiler?

korkutmak mı beni mahvettiler burada hacamat ettiler

randevu perşembe ya da cuma gel dedi beta 3000 üzeri olur keseyi kontrol ederiz dedi doktorum bende cumayı bekliyorum canım sanki günler kağnı ile çekiliyor

Bebekli hayata gerçekçi bi bakış açısı sunuyoruz biz
Bi nevi amme hizmeti
Bi arkadaşım vardı hamileyken telefonla görüşüyoduk o aralar bebeği 1 yaş civarıydı, Napıyosun diyo, yemek yiyorum diyorum mesela, ye ye rahat rahat yayıla yayıla ye, uzanıyorum diyorum, uzan uzan geniş geniş uzan, uyuyodum diyorum, hadi uyu uyu iyice uyu, film izliyorum, izle izle bildiğin tüm filmleri izle Ben de diyodum içimden kız hamileyim diye beni rahat ettirmeye çalışıyo heralde Bileydim böyle olacağını

randevu perşembe ya da cuma gel dedi beta 3000 üzeri olur keseyi kontrol ederiz dedi doktorum bende cumayı bekliyorum canım sanki günler kağnı ile çekiliyor
Aynen dediğim gibi cuma muhtemelen 5. haftan biter.. Kız 9 hamilelik yaşamış biriyim tedaviyle de oldu normal de oldu her türlü donanıma sahibim bana güven

Aslında uyarmış seni ruhun duymamış
Direkt anlatsaymış gerçekleri daha iyi olurmui gerçi

Tuvalete 3 seferde gidebildiğimi anlatmış mıydım?
İlkinde hayal ediyorsun
İkincide kapısına kadar geliyorsun
Üçüncüde içeri girmek nasip oluyor

ayyy ne güzel sevindim senın adına ,
yorumlarını sık gördüğüm bir üyesin

iş yerine söylemek için çok erken bulantın kusman falan olursa söylersin yoksa 2 aya kadar bekle ,

sağlıkla dogsun bebegın

hahahahahahahahahah zaten sonrasında söyledim dost musun düşman mısın ne biçim kadınsın insan açık söyler şu başıma gelenlere bak diye Ben mesela direk kucağımda gidiyorum tuvalete kısa ve etkili tek seferde

Aynen dediğim gibi cuma muhtemelen 5. haftan biter.. Kız 9 hamilelik yaşamış biriyim tedaviyle de oldu normal de oldu her türlü donanıma sahibim bana güven
Maşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canım peki şunu sorayım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal mi

Çok teşekkür ederim çok sağol insallah sağlıkla gelsin

Ben tek elle beceremiyorum tüm süreci
Maşallah evet gerçekten iyi biliyorsun vallahi canım peki şunu sorayım benim bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal mi
Kasık ağrısı çok normal

Ahahah bı de ayrıntılı anlatmışsınız
Bi de benim velet ağır gülle gibi Geç yürüdü bi de 16 aylık olacak daha yeni yürüdü neyseki şimdi gelip yanımda banyo dolaplarını falan kurcalıyo 11 aylıkken 13 kg dı sonra biraz yavaşladı kilo alışı neyseki şimdi 15 kg falan Hala da kucak istiyo zalımın oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…