gebelik mi

yarın kan ver hemen cnaım ben kimyasal geçirdiğimde ilk kanda 3 10 gün sonra 58 çıkmıştı tabi seninki sağlıklı olur inşallah bence bsktır tekrar

Çok teşekkür ederim yorumladığın için sevincimi paylaştığın için
Cok kafaniza takip stres yapmayin ben oglumu erken gebelik testinde negatif olarak gorup kortizonlu igne vuruldum sonra buradaki bir yorumda benle ayni gun adet olan birinim hamile oldugunu gorunce test alip merak edip yaptim albiydi markasi onda cikti 2 tane ust uste yapmistim aksam 9-10 gibi simdi 39 aylik tosun uyuyor icerde birkac gun daha test yapin ama stres yapmayin lutfen

yarın kan ver hemen
cnaım ben kimyasal geçirdiğimde ilk kanda 3 10 gün sonra 58 çıkmıştı tabi seninki sağlıklı olur inşallah bence bsktır tekrar
Pazartesi tahlil vermeyi düşündüm ama zaten regl olmam gerek gün pazartesi bende bekliyim diyorum gebelik varsa zaten günüm gecikir ama bı yanım da çok sabırsız hemen gidip tahlil verip öğrenmek istiyorum bilmiyorum çok stresliyim

Allah razı olsun rabbim evladını bağışlasın bende öyle düşünüyorum yarında ilk idrarla yapcam inşallah

valla ben pozitif görsem bile 10 gün bekleyeceğim artık kan testi için kşmyasaldan sonea akıllandım sürekli kan ver çok zor iş bide sağlık ocağı uzak her sürekli acile gitmek gerek benim için

kız kimyasal gebelik demiyorum beta hcg değerini takip etmeden onu anlamak mümkün değil ki..yani yükselmiş olsbilir test yaptır diyorum
Ayy böyle olumlu yorumlar görünce daha çok heycanlaniyorummm yani hamile olma ihtimalim var dimi ilk defa Beta hcg değerim yüksek çıkti bu yüzden çok umutluyum ama olmayabilir de bilmiyorum

Yarın sabah ilk idrarla yapıcam koyulaşma varsa vericem hala inanamıyorum çünkü Allahım sanada nasip etsin
ay sağ ol ben hala umutluyum ama olmazsa da aslında yıldönümümüzde haberini alalım diye ağustosta istiyodum çok da takmıyom şu an kafaya (kafaya takmıyom diyip ilişkiden 9 gün sonra test yapmak)

valla ben pozitif görsem bile 10 gün bekleyeceğim artık kan testi için kşmyasaldan sonea akıllandım sürekli kan ver çok zor iş bide sağlık ocağı uzak her sürekli acile gitmek gerek benim için
Haklısınız benimde öyle yapmam daha doğru olur en azından belirsizlik yerine kesin bir sonuç almak daha mantıklı tabi

Ayy böyle olumlu yorumlar görünce daha çok heycanlaniyorummm yani hamile olma ihtimalim var dimi ilk defa Beta hcg değerim yüksek çıkti bu yüzden çok umutluyum ama olmayabilir de bilmiyorum
diyorum ya benimki başka nedenden dolayı hastaneye gittiğimde kan testi yaptılar ne olur ne olmaz diye o zaman 3 çıkmıştı gebelik yok diye birsürü ilaç kullandım bide tabii 10 gün sonra beta 58le öğrendim e ertesi günde kimyasal olduğunu

Haklısınız benimde öyle yapmam daha doğru olur en azından belirsizlik yerine kesin bir sonuç almak daha mantıklı tabi
Sen bilirsin tabii canım ama 10 gün beklemeyi öneriyolar şimdi sana böyle dediğime de bakma benim test pozitif çıksa hastanede soluğu alırım Kararlılık seviyem bu kadar

Zor bi süreç gecirmişsiniz umarım bende öyle olmam aslında hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum çok hayal kurdum çok dua ettim çok ümitlendim olmazsa da hakkımda hayırlısi öyleymiş ama ne bilim ya bir anne adayı için zor bı süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…