Görümcenizi asla kabul etmeyin. Ne münasebet, kendisi rahat rahat gezebilsin diye 7 yaşındaki çocuğu, doğuma gün sayan 38 haftalık hamile bir kadına bırakıyor... Gerekirse kavga edin. Yemin ederim, ben olsam annemin evine dönerdim. Gerekirse bitsin, ama böyle olmaz.
38 hafta demek, her an doğum yapabilirsiniz demek. Ben doğumda rahim atonisi geçirdim. Bebeğimi kucağımdan alıp eşime verdiler, doğumhane bir anda karıştı. Çok şükür ki operasyona gerek kalmadan kanamayı durdurabildiler. O an eşim yanımda olmasaydı nasıl hissederdim, bilmiyorum.
Doğum sırasında bazı komplikasyonlar gelişti ve ikinci derece yırtık oluştu, kaslara kadar. Dikişlerin ağrısıyla yataktan doğrulup bebeğimi alamıyordum bile, eşim veriyordu...
Evet, yaşadığım komplikasyonlar binde bir görülen nadir durumlardı. Herkeste olacak diye bir şey yok ama olmayacağının da garantisi yok. İnsanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor, inanamıyorum. Gerçekten çok sinirlendim ve adınıza üzüldüm. Şu an en stressiz olmanız gereken, bebeğinizi huzurla beklemeniz gereken dönemdesiniz. Bu şekilde sizi üzmeleri kesinlikle kabul edilemez.
Asla ama asla alttan almayın. Ne eşinizi gönderin ne de görümcenizi kabul edin.
Umarım bu sorun lehinize bir şekilde çözülür.