Doğuma Hazırlık Gebelikte alınması gerekenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen tatlim kendin yap 10 gun icinde gobegi dusuyor zaten iki gunde bir 5/kez yikarsin duser sonra ben yapicam de alinan alinsin sonra laf sirasi gelince ben yikadim ben baktim.derler

Nedir bu etraftan çektiğimiz...
Benim kv tam tersi.. Bize alacak hiç birşey bırakmıyor birşey alırken sormuyor siz aldınız mı ne renk olsun falan hiç yok sağolsun... birşey dediğimiz zaman heves ettiğini söylüyor .. ilk torunuymuş falan filan.. sanki bizim 8. Çocuğumuz..
Eşim bırak o alsın,sende ne istiyorsan onu al dese de aynı şeyden neden fazla alınsın ki diye kendimi kısıtlıyorum sürekli ..
Neden huzur vermiyor bu etraftakiler..
Böyle özel bir dönemi bile zehir ediyorlar insana..

Ay allahim ya bu zihniyet varya tamam torunun ama annelik bambaska onun heyecani hevesi bambaska nasil anlayissizlar ben karistirmadim yani ben istersem karisti eger izin verseydim emin ol ayni boyle olurdu yani eskiler bisi yasamamis bizede ayni yapiylr eskiden kaynanalar bakardi cocuklara simdi ayni devrani surdurmeye calisylr

Benim kv hasta.. Bunu öyle güzel kullanıyor ki karıştırmasan vicdanın el vermiyor karışsa sinirlerin hep tepende...
Ben artık yonlendirme yapıyorum istediğim şeyleri onun yanında dile getiriyorum bi bakıyorum 2 gün sonra alınmış

Yorumlarinizi başindan sonuna okudum sizi okadar iyi anliyorum ki ortak iş yapmanin nasil birşey olduğunu bi işede nekadar ortaklık denilirse durumlarin ortakliktan çıktıgını bütün nasibinin adaletsiz bir şekilde dagilimini aynı durumun farklı versiyonuda bizde var 3 erkek kardeş ortak tabi birde kayinvalide var işin içinde şu senin bu benim diye birsey yok tüm mal mülk kayinvalidenin üzerinde paralar abinin hesapta şirket baska kardeşin üzerine kurulu birşey almaya kalksan bütün eltilerin gözü üzerinde kasaya girip çıkandan kimsenin haberi yok eltilerin birinin iki digerinin bir tane cocugu var ben daha ilkine hamileyim onlarin masrafiyla benimki bir olmaz herkezden çok benim eşim çalişiyor istedigim gibi yatirim yapamiyorum gönlümden daha fazlasi geçiyor olmuyor birşey istesem ee oda ister meselesi olacak hep dert

Kardesim seninki daha zor benimki tek erkek parasi kendinin ama bunlar torun delisi ve bu bizim diyolar kendileri bakmaya calistilar ama izin vermedim sevmeleri disinda hic bisi ettirmedim sevsinler haklari ama alacagima verecegime karisamazlar yani

İnsan okadar çok hevesli oluyorki daha çok kucük olmasina ragmen koca çarşiyi eve taşiyabilirim
sen oyuzden gönlünden ne geçerse al kavga gürültü herzaman oluyor içinde kalacagina ileride pisman olacagina lazim olan olmayan mutlu olacagın ne varsa al cnm

Kardesim seninki daha zor benimki tek erkek parasi kendinin ama bunlar torun delisi ve bu bizim diyolar kendileri bakmaya calistilar ama izin vermedim sevmeleri disinda hic bisi ettirmedim sevsinler haklari ama alacagima verecegime karisamazlar yani
Hamilelikte eşinin sana karşi tutumu davranişi nasildi peki aman üzülmesin kirilmasin hamile diye ince düşünceleri varmiydi ?

Günaydın:)
Birçok yerde hastaneye giderken anne yanına deodorant almalı diye okuyorum..ancak anne kokusunu değiştirmemek gerekiyor diye biliyorum.. siz ne tercih ediyorsunuz?? Kokusuz olanları var sanırım birde... tavsiyeye ihtiyacım var

Hamilelikte eşinin sana karşi tutumu davranişi nasildi peki aman üzülmesin kirilmasin hamile diye ince düşünceleri varmiydi ?
ben bu yondn sansliyim cnm esm hamile olmadan da oyleydi ama kndini yorma dinlene dinlene is yap yanlislik elimi kucucuk kessem bile dunyayi koparir kendine zarar verme hic der allah bozmasin annesinede duskun ama beni cocugu gibi seviyo hamile kalinca siz dusunun o yuzdem diyrm este cok is var kayinpederim.cok tutumlu kaynanam da ama esim hic hevesi kursagimda birakmadi o serbestligi verdikce insan kendini tutuyor inanki yeterki ezdirmesin

Bence aa ben almadim cunku o kokusuz olsa bile senin kokunu etkiler bence terde koksan yavrun bilsin onun icin terliysn ve inan o cocuk onu ariyor her cocugu emzirirken banyo edemezsin ya helede yaz cocuguysa

Tabiki oyle olucak sürekli anneden isticek zaten bilmiyoki ev geçindirmeyi herbişeyde anne veriyo fatura vs inanırmısın eve alınacak günlük ekmek içecek alıyo eşim cebinde 1,2 tl ile gelio kendisine üzülüyorum sadece tmm herkez anneye bağlı olur ama bu kadarda olmamalı bi gelir belirlemeleri lazım

Onlar eski kafadan düşünüyorlar canm bende hamile kalirsam incirinden bildiğine ne varsa alicam o dediğin travel sistemli hem bebek arabası hem de puseti var demi kuzum ben hepsi bir aradan almayı dusunuyorum 750 tl eğer yerin varsa tabiki bebek odası al bu bebek hicmi büyümeyecek ayol tabiki herseyini eksiksiz ve kalitelisini al sende hep küçük kiyafet almayacaksın heralde aylarına göre alicaksin al bence dinleme kimseyi bebek bu ne demek ne gerek var ya

Tabiki eşte biter ama benim eşim fazla düşüncesiz aileye tapan haklı olsamda ailesini kırmamak iicn savunmaz geçenlerde dedimki sana biraz yazlık alalım bana ne dese iyi birazda senin parandan al demesinmi ailemin evinde akılsız başım çalıştığımı birikim yaptım birde vefat eden babamdan kaldı biraz bana diyoki sen al sen yap diyorum ya sen niye sürekli boyle diosun sen çakısıosun kim icin çalısıosun neden o paradan alalım ki benimde aklımda ev alalım işte akılsız aike olarak birtek annesini goruyo demiyoki bende üzerine katim bişeyler sahibi olalım yemin ediyorum dogru düzgün alışveriş ne yapılıyo ne harcamamız oluyo faturalar bile kapandıktan sonra açılıyo oyle dusuncesiz

Aynen tatlim kendin yap 10 gun icinde gobegi dusuyor zaten iki gunde bir 5/kez yikarsin duser sonra ben yapicam de alinan alinsin sonra laf sirasi gelince ben yikadim ben baktim.derler
Ben kesinlikle istemiyorum bana diyolar basit değil kücücük bebek biz yardım ederiz belki iyi niyetli evet ama ben istemiyorum

Ya varya herşeye ona ne gerek buna ne gerek saçma sapan konuşuyorlar evet canım travel sistem oto koltuğu içinde

Ya varya herşeye ona ne gerek buna ne gerek saçma sapan konuşuyorlar evet canım travel sistem oto koltuğu içinde
Evet bende hepsi buradada gördüm ve yorumlarda gayet iyi beraber bebek küveti kovasi marsapasi beraber 780 tl gibi birşey al ne gerekirse al bu fazla bu gereksizz bu pahalı deme o senin canım herseyindaha iyisini hakediyor

Evet bende hepsi buradada gördüm ve yorumlarda gayet iyi beraber bebek küveti kovasi marsapasi beraber 780 tl gibi birşey al ne gerekirse al bu fazla bu gereksizz bu pahalı deme o senin canım herseyindaha iyisini hakediyor
Cok uygunmuş içinde kalmasın ne istiyosan onu al canım durumun el veriyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…