Annemi buralara yazacağımı değil birine şikayet edeceğim aklıma gelmezdi. Öncelikle çok detay var ,sordukça yazabilirim ama ben en önemli şeyleri yazmaya çalıştım.
Ben evin en küçük kızıyım,benden sonra erkek oldu annem kardeşime çok düşkündür. 30 un üstündeyiz hepimiz. Ben evliliğimin 9. Yılında hamile kalabildim, bende de eşimde de sorun yoktu fakat olmadı.Şuan hamileyim ailenin 7. Torunu geliyor az bi zamanımız kaldı. Şuan annem karşımda benim evimde dün geldi. Bebeğimin çamaşırlarını yıkayıp ütülemek için yardım istedim geldi. Dün akşam çamaşırları yıkadım 2 posta ve çamaşırlar şu ana kadar kurumadı dedim bugün de kalırsın ütüleriz iki koldan. Kalamam ben oğlum evde dedi bana. 1 gün daha kalmayacak mısın gerçekten dedim bunu nasıl dersin ? Ben öyle uzun kalamam (bugün şuan saatte 26 saat oldu geleli). Tamam dedim asla kurumuyor çamaşırlar iyi de oluyor çünkü ütülesin istemiyorum o kadar alındım o kadar zoruma gitti ki resmen onun görmediği yerde ağladım. Kalktım yemeğimi yaptım tatlımı yaptım yesin akşam eşim gelince evine götürsün diye, benim isteğim şuydu canımın istediği şeyi isterim yapar diyordum bize geleceği gün için ama bunları duyunca yemin ederim uzattığı suyu bile içmek istemedim. Bı psikoloji beni uykuya itti sanırım 2 saat uyudum Ben uyurken evin tozunu filan almış görev edinmiş kendine yapılacak şeyleri yapiyim de biran evvel gideyim diye.
Bu yazım burda kalsın ki kalbim yumuşamasın çünkü ben bezdim .