Ben de aynisini yapıyorum temizlik hariç kafa dinliyorum uykusuz kalmak kötü olsa da sessizlin sesini dinlemek lazim :)İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
ben 10 senedır 3-4 saat uyuyorum uyumak ıstemıyor canım bazen uykum gelıyor ama dalamıyorum bır turlu sıkılıp kalkıyorum 4 saatlık uykuda yetıyor hanı halsızlık falan da yapmıyor kendımı ozellıkle cok yordugumda oldu belkı uyurum dıye daha cok uykum kactı cok yoruldugum ıcın uyuyamadım:)))
Gece ne yapmıyorum ki...
Günün en sevdiğim saatleri.
Az önce sabah kalvaltı(!) bulaşıklarını, makineyi boşaltıp yerleştirdim, akşamkileri sığdığı kadar ittirdim.
Evi toparladım, oğlumun çantasını hazırladım, yarına yemek için hazırlıklara giriştim derken hasta olacağımı farkedip bu saatte kendime yiyecek bir şeyler hazırlamaya başladım çünkü ilaç içmem lazım.
Sonra da tabağımı alıp aylardır izlemediğim tv karşısına geçip, afiyetle yemeyi planlıyorum.
Üzerine bir de nescafe içersem değmeyin keyfime.
Uykumu almak için 26373837363saat falan uyumam lazım benim, 3 senedir günlük 3 4 saatten fazla uyumuyorum malum, bu sebeple her türlü uykusuzum
ne uzerıne satıs yapıyorsunuzGeceleri pek severim.
Geceleri mutfak temizliği yaparim bazen. Turşu kurdum geçen gece
Ben instagramda satış yapıyorum. Ve yaptığım iş sessiz ve sakin bir ortam istediği icin geceleri çalışıyorum genelde. Şu anda da çalışıyorum mesela.
Durumumda paylaştığıma bakarsanız biz buradaki kk kadınlarının ne yaptığını anlarsınızİyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
Ay Allah yardımcınız olsun çok zorBebe sabaha kadar memede yapısık oldugundan uyku malesef uyuyamıyorum. Vucudum cok gucsuz kaldı yarın aksam oglanı ananeye sepetleyıp 24saat uyumak planlarım arasında yoksa hasta olacagım. Goz altı torbalarım adnan senses gıbı oldu. Bebeyı doyurup mutfak ıslerını halledıyorum sonra uyanıyor emzırıyorum gazını cıkar yatır sonra bı kahve yapıyorum ıkı makıne camasır yıkayıp asıyorum oglanın esyaları varsa utuluyorum ve bıngo sabah oldu. Sabah 8le 10arasında gece mama yedıyse uyuyor bende yatıyorum ve sadece 2ser saatlık uykuyla gun tamamlanıyor. Bebek artık buyusun ıstıyorum emmesın ıstıyorum ve uyumak ıstıyorum
Gercekten o kadar zor kı bugun emzıgı yere dustu besıgınden aglamaya basladı. Egılıp emzıgı almayı on kere dusundum halbukı egıl al yıka tık agzına ama ona bıle takat bulamıyorum. Basıt hareketler bıle bana velıefendıde uc tur bındırmısım hıssıyatı verıyorAy Allah yardımcınız olsun çok zor
Ne satışı yapıyorsun merak ettim canım sayfa adı vermek yasak mı ki ben de yapıyorum da çok merak edip takip ederim satış sayfalarınıGeceleri pek severim.
Ben instagramda satış yapıyorum. Ve yaptığım iş sessiz ve sakin bir ortam istediği icin geceleri çalışıyorum genelde. Şu anda da çalışıyorum mesela.
Ya bi ara ben de instagramda satış yapmak istedim ama biraz araştırınca gözüme büyüdü. Toptancı bul sayfayı büyüt biraz para kazanınca yasallastir ki yasal olmasi icin cok sey lazim di mi? Biraz bilgi verir misiniz rica etsemGeceleri pek severim.
sız ne satısı yapıyorsunuzNe satışı yapıyorsun merak ettim canım sayfa adı vermek yasak mı ki ben de yapıyorum da çok merak edip takip ederim satış sayfalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?