Evet gördüm geri takip attım geldi migordunuz mu :)
Ben ılkokula baslayana kadar emzırırım dusuncesındeyım saolsun oglum oyle bır korku saldı ıcımebak sızı cok rahatlatacak cok mutlu edecek bırsey soyleyecegım
gercekten oyle kalmıyorlar buyuyorlar
Aksiyon çok sevmediğmden korku&gerilim dizilerini izlemiştm daha çok, en son gerilim&gizem olarak the i-land önerebilirim heyecanlı bir diziydi.netflıx ızleyenler hangı fılm veya dızı onerırsınız gerılım veya aksıyon olarak
hemen bulup lısteme eklıyorumAksiyon çok sevmediğmden korku&gerilim dizilerini izlemiştm daha çok, en son gerilim&gizem olarak the i-land önerebilirim heyecanlı bir diziydi.
Rica ederim biz beğenmiştk eşimlehemen bulup lısteme eklıyorum
tesekkur ederım
ne guzel bır konu oldu bu ya :)
Benımkıde her ay bosu bosuna kartımdan para cekıyor kardesıme verdım sıfreyıRica ederim biz beğenmiştk eşimleSürükleyiciydi.
Hahah hadi ya iyi yapmışsınız boşa gitmesin mademBenımkıde her ay bosu bosuna kartımdan para cekıyor kardesıme verdım sıfreyı
Netflixe acayıp dızıler gelmıstır sımdı allahım cıldırcamHahah hadi ya iyi yapmışsınız boşa gitmesin madem
Hayaller netflix hayatlar NİHAAA DİYAM GÜLÜYAA OKAN BEYBebeyi babasına sepetledim bir çay içip teknolojik şeyler karıştırcam
gorunuse bakılırsa herkes uyuyor :) bırkac kısıyız burdaBi benmiyim uyuyan ya:) oğlum uyuyunca yatıyorum hem uyandırmamak için hem dinlenmek için hamileyim çalışıyorum saat 10 da hayat bitiyo bende şuanda uyandım gece kk giriyorum sessizce birazdan geri uyurum oh mis:)
Canım bende aynı senin gibiyim çocuklar uyudu şuan balkonumda gecenin sessizliğinde çayımı içip kk ya bakıyorumİyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
Aynı durum bendede var dün gece diyordum bir benmiyim böyle sabaha kadar emzik niyetine kullanıyor beni bizim oğlan çok yorucu öyle ya bugün artık gözüm kararıyordu yorgunluktan akşam üzeri bebeği eşime bırakıp 2 saate yakın uyudum pil bitti çünkü bendeBebe sabaha kadar memede yapısık oldugundan uyku malesef uyuyamıyorum. Vucudum cok gucsuz kaldı yarın aksam oglanı ananeye sepetleyıp 24saat uyumak planlarım arasında yoksa hasta olacagım. Goz altı torbalarım adnan senses gıbı oldu. Bebeyı doyurup mutfak ıslerını halledıyorum sonra uyanıyor emzırıyorum gazını cıkar yatır sonra bı kahve yapıyorum ıkı makıne camasır yıkayıp asıyorum oglanın esyaları varsa utuluyorum ve bıngo sabah oldu. Sabah 8le 10arasında gece mama yedıyse uyuyor bende yatıyorum ve sadece 2ser saatlık uykuyla gun tamamlanıyor. Bebek artık buyusun ıstıyorum emmesın ıstıyorum ve uyumak ıstıyorum
La casa de papel ve prison break ikide güzel heyecanlı ve sürüyleyicinetflıx ızleyenler hangı fılm veya dızı onerırsınız gerılım veya aksıyon olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?