- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Oy oy oy işte bu yüzden korkuyorum çocuk düşünemiyorumGercekten o kadar zor kı bugun emzıgı yere dustu besıgınden aglamaya basladı. Egılıp emzıgı almayı on kere dusundum halbukı egıl al yıka tık agzına ama ona bıle takat bulamıyorum. Basıt hareketler bıle bana velıefendıde uc tur bındırmısım hıssıyatı verıyor
Yok doğum günü tarzı değil :) her telden var fincan takımından çantaya çocuk eşofman takımlarından tarhanayasız ne satısı yapıyorsunuz
ya kızımın dogum gunu yaklastı organızasyon yapıcam su aralar satıs sayfaları ılgımı cekıyor :)
Cok guzel ama resmen delılıkmıs analık. O emiyor süt benım burnumdan gelıyor o dereceOy oy oy işte bu yüzden korkuyorum çocuk düşünemiyorum
ınstagram satıs sayfanızı bana ozel mesajdan ısmını yazarmısınızYok doğum günü tarzı değil :) her telden var fincan takımından çantaya çocuk eşofman takımlarından tarhanayayok yok yani
Bende makıne aldım yapıp yapıp goturuyorum valla
Ohaaa yaaaa hatunlar netflıx ızlıyor lüxe bakarmısın acayıp kıskandım sızı suannetflıx ızleyenler hangı fılm veya dızı onerırsınız gerılım veya aksıyon olarak
eee cocuk 4 yasına gırdı gırecek artık rahatlayayım degıl mı amaOhaaa yaaaa hatunlar netflıx ızlıyor lüxe bakarmısın acayıp kıskandım sızı suan
Şu üyelerle özel msj sistemini kullanamazsınız yazdı ahsennhome sayfamın adıınstagram satıs sayfanızı bana ozel mesajdan ısmını yazarmısınız
Keske benımkıde 4yasına gelseeee cocuk 4 yasına gırdı gırecek artık rahatlayayım degıl mı ama
profıl resmı ne cıcekler olanmıŞu üyelerle özel msj sistemini kullanamazsınız yazdı ahsennhome sayfamın adı
Evetprofıl resmı ne cıcekler olanmı
bak sızı cok rahatlatacak cok mutlu edecek bırsey soyleyecegımKeske benımkıde 4yasına gelse
gordunuz mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?