- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
Ben de bu durumu farkettim.ben 10 senedır 3-4 saat uyuyorum uyumak ıstemıyor canım bazen uykum gelıyor ama dalamıyorum bır turlu sıkılıp kalkıyorum 4 saatlık uykuda yetıyor hanı halsızlık falan da yapmıyor kendımı ozellıkle cok yordugumda oldu belkı uyurum dıye daha cok uykum kactı cok yoruldugum ıcın uyuyamadım
sankı az uyuyunca daha cok yasıyor gıbıyımgunun 24 saatı yetmıyor kı bana belkı ondan
Bikac kişi daha sormuş. Ama böyle tek tek özelden yazamayacağım. Umarım sayfa adı yasak degildir.Ne satışı yapıyorsun merak ettim canım sayfa adı vermek yasak mı ki ben de yapıyorum da çok merak edip takip ederim satış sayfalarını
vaaayy cok guzel ellerınıze emegınıze saglık ozel mesajdan sayfa adı rıca etsem olur mu :)Yatak odasi takımı. Salon takimi. Banyo takimi gibi şeyler yapiyorum. El emeği. kanaviçe isliyorum.
hah sımdı gordum tesekkurlerBikac kişi daha sormuş. Ama böyle tek tek özelden yazamayacağım. Umarım sayfa adı yasak degildir.
Sayfamin adı nonnunun_ignesi. Bakabilirsiniz. Herkese açık zaten
cok tesekkur ederım oe yı ızlememıstımblack mirror
creep out, creepy miydi böyle birsey
stranger things
oe
aklima ilk gelenler
bitince cok üzülüyorum ben yaa
cok tesekkur ederım oe yı ızlememıstım
valla çocuk yatınca bende yatıyorum o zamana kadar işlerimi bitiriyorum zaten...İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?