netflıx ızleyenler hangı fılm veya dızı onerırsınız gerılım veya aksıyon olarak
nasıl uykuya bu kadar aç kalabiliyorsunuz ya
ben acele acele yemek yiyip duş alcam 10da yatağa gircem diye psikolojim bozuluyor tam olarak
eşim benden erken uyanır ama benden sonra yatar, verimsiz geçiriyorum yoksa der erken uyuyunca
bense 5 dk fazla uyumak için canımı veririm, hoş yine uykumu alamam ama o psikoloji yetiyor
çok özeniyorum günde 3-4 saat uyuyanlara
ben bi kaç gün 3-4 saat uyusam intihar eşiğine gelirim
Ne güzel yaa ben 8 saat uyumadan ölü gibi oluyorum çocukla.birlikte siziyorum resmen eşim bile o kadar şikayetci ki yalnız birakiyosun beni diye bazen kendimi zorluyorum uyanmaya yüzümü yıkayıp gecelik vs giyip işve yapmaya gidiyorum o zaman uykum kaciyo ama her zaman yapamıyorum çoğunlukla uyku tatlı geliyooben 10 senedır 3-4 saat uyuyorum uyumak ıstemıyor canım bazen uykum gelıyor ama dalamıyorum bır turlu sıkılıp kalkıyorum 4 saatlık uykuda yetıyor hanı halsızlık falan da yapmıyor kendımı ozellıkle cok yordugumda oldu belkı uyurum dıye daha cok uykum kactı cok yoruldugum ıcın uyuyamadım
sankı az uyuyunca daha cok yasıyor gıbıyımgunun 24 saatı yetmıyor kı bana belkı ondan
nasıl uykuya bu kadar aç kalabiliyorsunuz ya
ben acele acele yemek yiyip duş alcam 10da yatağa gircem diye psikolojim bozuluyor tam olarak
eşim benden erken uyanır ama benden sonra yatar, verimsiz geçiriyorum yoksa der erken uyuyunca
bense 5 dk fazla uyumak için canımı veririm, hoş yine uykumu alamam ama o psikoloji yetiyor
Herşey var yanii eğer burda yasaksa özelden yazabilirmisiniz sayfanızın adini sorun deilseYok doğum günü tarzı değil :) her telden var fincan takımından çantaya çocuk eşofman takımlarından tarhanayayok yok yani
Aynı ben evde geciridgim zamanın çoğu uyuyarak geciyo mallum çalışan anne olunca ama bı tuelu değiştiremiyorum bu düzeni. Dünya yıkılsa.yatakran kalkamıyorumnasıl uykuya bu kadar aç kalabiliyorsunuz ya
Çok uyuduğu için mi verimsiz geçiriyor?
yok erken yatmak istemiyor benden geç yatıyor eşim
erken yatınca verimsiz geçiyor gün ölüyor gibi hissediyorum diyor
Dinleyenlere özelden mesaj atabilirim adresimi. Bakabilirsiniz.ne uzerıne satıs yapıyorsunuz
Geceyi cok seviyorum. Yalnizligin tadini ancak gece çıkarabiliyorum. Netflix filmi izlemek, yemek yemek (aslinda bunu yapmamam lazim ama) , kahve icmek, youtube videolari vloglar vs izlemek, kk da takilmak, kitap okumak yazi yazmak not almak ertesi gunu planlamak. Ama asla ışıklar açık olmamali ya loş bi ışık ya da o yoksa mum :)
Ama iste bunlari yapinca ertesi sabah uyanmak cok zor oluyo. Yapmayıp uyuyunca da ben depresif oluyorum. Ama her turlu uykumu alamiyorum o ayri
Yatak odasi takımı. Salon takimi. Banyo takimi gibi şeyler yapiyorum. El emeği. kanaviçe isliyorum.ne uzerıne satıs yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?