Gece herkes uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz

ınstagramdan satıs yapanlar bana yazarsa cok sevınırım ben ya

Aksiyon çok sevmediğmden korku&gerilim dizilerini izlemiştm daha çok, en son gerilim&gizem olarak the i-land önerebilirim heyecanlı bir diziydi.
hemen bulup lısteme eklıyorum

tesekkur ederım :KK200:

ne guzel bır konu oldu bu ya :)

Herkes yatınca varsa evde toplanacak topluyorum yarına acil iş varsa yapıyorum sonra bir güzel uzanıp burda takılıyorum.Huzur yaaaa geceleri sessiz sakin ama sabah 11 den önce kalkamıyorum bazen daha geç bile oluyor seviyorum böyle yaşamayı😊

Bebeyi babasına sepetledim bir çay içip teknolojik şeyler karıştırcam😁😆😆

Eklentiler

• IMG_20191017_022340.webp
    IMG_20191017_022340.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben de oyleyim. Sabah is oldugunu bile bile cocuk uyuyunca hemen temizlik fasli. O da ortalik toplama tabi. Sonra bir kahve sigara yapiyorum. Kitap okuyorum 2-3 satir en azindan. Birseyler izliyorum tv.den. Biraz kk, instagram derken sonunda uyuyorum. 😁 Az uyuyorum ama en azindan kendime gece de olsa vakit ayiriyorum. Uykusuz da olsam iyi geliyor yine de 🤗

Bi benmiyim uyuyan ya:) oğlum uyuyunca yatıyorum hem uyandırmamak için hem dinlenmek için hamileyim çalışıyorum saat 10 da hayat bitiyo bende şuanda uyandım gece kk giriyorum sessizce birazdan geri uyurum oh mis:)

Bi benmiyim uyuyan ya:) oğlum uyuyunca yatıyorum hem uyandırmamak için hem dinlenmek için hamileyim çalışıyorum saat 10 da hayat bitiyo bende şuanda uyandım gece kk giriyorum sessizce birazdan geri uyurum oh mis:)
gorunuse bakılırsa herkes uyuyor :) bırkac kısıyız burda :KK19:

İyi geceler hanımlar, ben çalışan bir anneyim bu aralar özellikle işten çıktıktan sonra biraz çocukla zaman geçir yemek yap derken onlar uyumadan bir işe elimi süremiyorum onlar uyuyunca sanki geceler hiç bitmeyecekmiş gibi temizlik yapıyorum kahve içiyorum telefonla oynuyorum haliyle uykusuzum ama bir yandan da geceleri boş vakitler hoşuma gidiyor sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri değerlendirme taraftarı mısınız yoksa vurup kafayı uyuyayım mı kafasındasınız ??
Canım bende aynı senin gibiyim çocuklar uyudu şuan balkonumda gecenin sessizliğinde çayımı içip kk ya bakıyorum :KK70:yatmadan önce mutlaka çocukların dağıttığını mutfağı vs. toplar öyle yatarım her gece,çocuklar uyanıkken iş yapmak çok zor bende onlar uyuyunca yapıyorum yanlız değilsin yani:KK3:

Yavruyu uyuttuktan sonra, film izleriz, takiliriz, müzik dinleriz.
Yada ben genelde gecenin hiç olmayacak bir saatinde kurabiye, puaca, çörek vs türevleri yapıp, uyanik komşularıma dağıtırım, gecenin ikisinde elimde tabak 😂😂😂

Böyle bu saatlerde de hafiften uyuyalim artık demeye başlarız 😃

Bebe sabaha kadar memede yapısık oldugundan uyku malesef uyuyamıyorum. Vucudum cok gucsuz kaldı yarın aksam oglanı ananeye sepetleyıp 24saat uyumak planlarım arasında yoksa hasta olacagım. Goz altı torbalarım adnan senses gıbı oldu. Bebeyı doyurup mutfak ıslerını halledıyorum sonra uyanıyor emzırıyorum gazını cıkar yatır sonra bı kahve yapıyorum ıkı makıne camasır yıkayıp asıyorum oglanın esyaları varsa utuluyorum ve bıngo sabah oldu. Sabah 8le 10arasında gece mama yedıyse uyuyor bende yatıyorum ve sadece 2ser saatlık uykuyla gun tamamlanıyor. Bebek artık buyusun ıstıyorum emmesın ıstıyorum ve uyumak ıstıyorum 😪😫
Aynı durum bendede var dün gece diyordum bir benmiyim böyle sabaha kadar emzik niyetine kullanıyor beni bizim oğlan çok yorucu öyle ya bugün artık gözüm kararıyordu yorgunluktan akşam üzeri bebeği eşime bırakıp 2 saate yakın uyudum pil bitti çünkü bende :KK42:

Ortalama gece 12bck 1 gibi evde herkes uyur ben hariç.uykum olsada uyumam.günün karmaşası bianda sessizlikle yok olur.kendime 2 saat ayırırım hep herkes yattıktan sonra.nette takılırım genelde.en sevdiğim tostu yaparım üstüne nutellamı yerim.

Back
X