Gece herkes uyuduktan sonra ne yapıyorsunuz

Akşam 6 da eve geldim
Yemek çay kahve derken 9 10 buldu
Duşlarını aldılar kızlar uyudular
Kaldık köroğluyla iki muhabbetin belini kırdık
Hatun ben yatar dedi
Hadi yatalım :KK66:
Sabah beraber yaparız :KK30:
Yemezler aka :rolleyes:
Mutfağa bir baktım:KK34:olan uykumda kaçtı :KK70:
Sudoku yavrum hadi gir şuraya
Saat gece 12 duş derken saat 1
Yarım saate şöyle bir hesaplara baktım 2 gibi uyudum
Saat 7uyanmıştım
Yorgunum biraz uykuya doyamıyorum

Mutfak topla
KK ya bak
Her ikisini de yaparken müzik dinle
Yatakta tekrar bak KK ya
Telefonu suratına düşür ve uyu.

Hiç şaşmaz :)) bazende uykusuzluk gözüme gelmiyor karanlıkta oturmayı sessizliği dinlemeyi seviyorum 3 ü buluyo yatmam.

nasıl uykuya bu kadar aç kalabiliyorsunuz ya :KK14:
ben acele acele yemek yiyip duş alcam 10da yatağa gircem diye psikolojim bozuluyor tam olarak
eşim benden erken uyanır ama benden sonra yatar, verimsiz geçiriyorum yoksa der erken uyuyunca
bense 5 dk fazla uyumak için canımı veririm, hoş yine uykumu alamam ama o psikoloji yetiyor :işsiz:

çok özeniyorum günde 3-4 saat uyuyanlara
ben bi kaç gün 3-4 saat uyusam intihar eşiğine gelirim :KK45:

ben acele acele yemek yiyip duş alcam 10da yatağa gircem diye psikolojim bozuluyor tam olarak
eşim benden erken uyanır ama benden sonra yatar, verimsiz geçiriyorum yoksa der erken uyuyunca
bense 5 dk fazla uyumak için canımı veririm, hoş yine uykumu alamam ama o psikoloji yetiyor :işsiz:

Çok uyuduğu için mi verimsiz geçiriyor?

ben 10 senedır 3-4 saat uyuyorum uyumak ıstemıyor canım bazen uykum gelıyor ama dalamıyorum bır turlu sıkılıp kalkıyorum 4 saatlık uykuda yetıyor hanı halsızlık falan da yapmıyor kendımı ozellıkle cok yordugumda oldu belkı uyurum dıye daha cok uykum kactı cok yoruldugum ıcın uyuyamadım :KK70:
sankı az uyuyunca daha cok yasıyor gıbıyım :KK70: gunun 24 saatı yetmıyor kı bana belkı ondan
Ne güzel yaa ben 8 saat uyumadan ölü gibi oluyorum çocukla.birlikte siziyorum resmen eşim bile o kadar şikayetci ki yalnız birakiyosun beni diye bazen kendimi zorluyorum uyanmaya yüzümü yıkayıp gecelik vs giyip işve yapmaya gidiyorum o zaman uykum kaciyo ama her zaman yapamıyorum çoğunlukla uyku tatlı geliyoo

cocuktan önce ve cocuktan sonraya uykuyu bakun acin degisiyor :rolleyes:

Aynı ben evde geciridgim zamanın çoğu uyuyarak geciyo mallum çalışan anne olunca ama bı tuelu değiştiremiyorum bu düzeni. Dünya yıkılsa.yatakran kalkamıyorum

yok erken yatmak istemiyor benden geç yatıyor eşim
erken yatınca verimsiz geçiyor gün ölüyor gibi hissediyorum diyor

İşte erken yatarsa daha çok uyur :D bende öyleyim bi benim sanıyodum.
Olaki denk gelse çocuklar erken uyumuşsa çok yorgun olup 10.30 da yatsam sabaha sırtım ağrıyor.
6 saat uykuyu aşarsam hep aynısı oluyor.

5,30 da evde oluyorum.
Ben kucuk cocugumla yemek yıyorum. Buyuk oglumun eve gelmesı 8 oluyor genelde ben alıyorum .

7 de cıkıp-8 de gelıyorum yanı eve. Ben planlı yasamaya alıstım. Eve gıttıgımde hemen yapacagım ısler ıcın dk tutuyorum camasır asmak 10 dk, Camasır katla 15 dk. Mutfagı sadece supur 10 dk. Vs gıbı yanı ıslerı toparlamıs cıkmıs oluyorum. Kucugu 9 da buyugu 11 de uyuyor :( Oglencı kendısı cok gec gelıyor okuldan sabah uyuyor halıyle. O uyuduktan sonra kıtap okuyup, kahve ıcıyorum . Son olarak ortalıgı 5454.kez toplayıp yatıyorum dun aksam 1 de uyudum.

Bebek uyuduktan sonra direk yatağa koşuyorum halbuki bütün işlerimi gece o yattıktan sonra yapmaya planlıyorum:(

valla ben çocukla birlikte uyuyorum.
temizlik falan uğraşmıyorum.
yorgun olundan tahammülüm de kalmıyor çocuğa karşı.
en iyisi temizlik kalsin çocuğuma faydam olsun diye düşünüyorum.

Geceyi cok seviyorum. Yalnizligin tadini ancak gece çıkarabiliyorum. Netflix filmi izlemek, yemek yemek (aslinda bunu yapmamam lazim ama) , kahve icmek, youtube videolari vloglar vs izlemek, kk da takilmak, kitap okumak yazi yazmak not almak ertesi gunu planlamak. Ama asla ışıklar açık olmamali ya loş bi ışık ya da o yoksa mum :)
Ama iste bunlari yapinca ertesi sabah uyanmak cok zor oluyo. Yapmayıp uyuyunca da ben depresif oluyorum. Ama her turlu uykumu alamiyorum o ayri

eve 18.15 gibi geliyorum hemen yemek yiyoruz bebeğimle. Bi yandan lütfen erken uyusun bi yandan biraz daha doyayım diye düşünüyorum. Neyse o uyuyunca sizin söylediklerinizi hayal edip mutfağa gidiyorum yarının yemeğini, bebeğimin çorbasını yapıyorum. Ortalığı topluyorum. Çantaları hazırlıyorum. Varsa ütü varsa çamaşır katlama vs yapıyorum. Tuvaleti banyoyu temizleyip yatağa gidiyorum. Şanslıysam bebeğim az uyanıyor veee 6-7 gibi kalıyorum yine uğraşlar başlıyor.. gezenti ve bütün filmleri izleyen bütün kitapları okuyan kız gitti böyle biri geldi :) iş bebe iş bebe iş bebe.. vakit yok artık hiçbir şeye...

dün gece misafirm vardı geç yattım bugun arayı kapatmak için erken uyurum ,
uykum çok kıymetli hemde çok ,

valla canım herkes uyuduktan sonra mutfak mesaimde bittiyse yorgunluktan acaba nereye devrilsem diye bakıyorum :KK14: iki küçük kızım, babaları, babaanneleri olmak üzere 4 çocuğum varda :bicak:

Back
X