Geçecek mi?

kahvehaneye ya da arkadaşının dükkanı var oraya gider.
Çok üzüldüm ve hiç yabancı gelmedi yazdıklarınız. Allah hepimizin gönlüne ferahlık, eşlerimize de hidayet versin.
Eşlerimizle aynı yatak dışında da paylaşmak istediğimiz şeyler var mesela aynı duyguları. Onlar bunu bile anlamıyorlar inşallah anladıklarında çok geç olmaz.

Ailesiyle yaşadığınız sorunlar ne tarzdaydi mesela? Üzüldüm nedense okurken.. tahmin edebiliyorum eskisi gibi olmamanın üzüntüsünü..
Anladığım kadarıyla 8 5 çalışıyosunuz. Ve tüm işler sizde gibi? Buna güç nasıl yeterki? Niye bukadar soyutlandı evden?

Kuzucum
Eskisi gibi oldugun an..Eskisi gibi olacak birseyler elbette.....
Amaaaaaa sen eskisi gibi olabilecek misin?
Cok zor....
Bende sikayet ederdim disari cikmasindan...
Ama birbmuddet sonra gitme demedim hic...
Isime geldi hatta...
Var gibi!olan bir adamla ayni evi paylasmaktansa o disarida ben evde sevdigimiz seyleri bari yapalim der oldum....
Kırıntılar cok can yakıyor iste.

kvalidem ilk başlarda sürekli evine geldi haberli habersiz. Ben istemedim. Bu sefer bizi çağırdı her hafta. Tamam dedim gittim. Her gittiğimde laf soktu kadın bende susmadım eşim beni değil annesine savundu. Eşim benden para alıp ailesine yedirdi. Amiyane tabirle. Kv bebeğimin Mevlüt’ünde bile altınlardan iki tanesini almış ve görümceme vermiş sebep de çok saçma çocuklarını kaplıcaya götüreceklermiş. Benim sonradan haberim oldu. Daha o kadar çok var ki anlatsam.....

aynen öyle evde kalsa da telefonla oynuyor zaten. Yani paylaşım Yok. Biraz bahsediyoruz bi şeylerden sonda susuyor. Bende susuyorum. Sonra diyor ki bunun için mi dışarı çıkma dedin bana?

Yeni evlendiği dönemde kavga etmiş konu sahibi bu yüzden ama adam ısrarla çıkmış dışarı
Bu saatten sonra kalsa ne kalmasa ne
Haklısın canım.
Erkeklerde başka bi ruhsuz oldular artık evliliklerinde. Bu kadar değersiz görmüyordu bence babalarımız.

Uğraşmışsınız ama düzelecek gibi değil eşiniz hiç adım atmamış ki bütün fedakarlığı yapan sizsiniz.
Üzüldüm durumunuza , anneniz arkanızdaymış ne güzel.

düzeltmek istiyor muyum emin değilim. Kal desem ne konuşacağız ki? Artık o da bende bi
Şey anlatmıyoruz. Büyük bir vazgeçiş var bizde. Sanki ilk kim pes edecek oyununa döndü
Senin yerinde olsam gönderirim bir süre evden hiç kimseye söylemeden..
Bir ay bir hafta bilmiyorum artık..
deneme süresince kendimi dinlerim, yapabiliyor muyum bakarım bi.

Senin yerinde olsam gönderirim bir süre evden hiç kimseye söylemeden..
Bir ay bir hafta bilmiyorum artık..
deneme süresince kendimi dinlerim, yapabiliyor muyum bakarım bi.
geçen kursa gitti bi hafta şehir dışında. O kadar güzeldi ki her şey. Sabah biraz daha erken kalktım kendim bıraktım oğlumu. O kadar. Onu özlemedşm. Özlemediğime üzüldüm çok canım yandı bu duruma

Uğraşmışsınız ama düzelecek gibi değil eşiniz hiç adım atmamış ki bütün fedakarlığı yapan sizsiniz.
Üzüldüm durumunuza , anneniz arkanızdaymış ne güzel.
önceki konumda anlatmıştım. Eşim son zamanlarda eskisi kadar tartışmıyor ve de annesine ailesine dur desin karışmıyorlar artık bize hatta görüşmüyoruz o kadar olaydan sonra. Aslında o da adım attı ama o adım attığında içimdeki her şey bitmişti sanırım bi yandan da o eski birbirine aşık gençlere üZülüyorım, o eski hallerimize

Şu tip kvler olmasa dünya daha guzel bi yer olcak sanki.. ama büyük çoğunluğu Burda.. altından vs, sonradan haberiniz olması kötü olmuş.. ihtiyacı varsa da gerçek anlamda sizle konusulabilirdi..
Burda ne istediğiniz önemli.. biseyler unutulup düzelir mi, duzelmez mi.. duzelmiceni düşünüp ve uygulamada da bunu goruyosaniz daha fazla bakıcılığını yapmayın bu adamın ( sinir oldum eve gel, yemeğin yapılsın, dışarı çık)
Düzelebilecegini dusunuyosaniz da, geçmişi unutup yeniden başlamaya çalışın derim..

Bu kadar olaydan sonra sevginiz bitti o zaman . Sırf yuvam yıkılmasın diye devam ettirmeyin nereye kadar böyle devam edebilir ki .

ablasıyla küsüz. Annesine aramıyorum sormuyırum gitmiyorum, bende öyle derin yaralar açtılar ki. Daha bi çoğunu anlatmadım. Ve ben direndim hep. Susmadım hiç. Hep cevap verdim itiraz ettim. Sinir krizleri bile geçirdim bu süreçte. Ailesi yaka silkmelik. Nefret ediyorum omlardan

Düzelir mi bilmşyorum. Unutmaya çabalıyorum ama olmuyor. Basıl derin yara almışım ben. Sevgi aşk böyle yıpranıyormuş demek ki

Bu kadar olaydan sonra sevginiz bitti o zaman . Sırf yuvam yıkılmasın diye devam ettirmeyin nereye kadar böyle devam edebilir ki .
Evet. Psikoloğum da bunu söyledi. Bikaç seneye çözeceğim dedim. Bikaç sene?? Dedi bana. En fazla 1 sene feronika dedi. 1 sene içinde çözeceksin her şeyi dedi.

Vicdanım asla susmuyor ki. Feronika adam seni seviyor aslında, neden adım atmıyorsun? Diye soruyorum kendime. Ama cevap yok

Siz psikoloğa gitmeye devam edin zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz,eşiniz de öyle çok umutsuz vakka değil tamam çok hata yapmış hatalarıyla içinizi soğutmuş artık (Allah eşinizin ailesi gibi aileleri nasıl biliyorsa öyle yapsın)ama sanırım şu anda daha yapıcı bir tavır sergiliyor ama siz yıprandığınız için gözünüze gelmiyor.Gördüğünüz terapiler sayesinde siz mutlu oldukça onu da daha iyi bir baba daha iyi bir eş yapacaksınız çünkü şimdikinden daha güçlü olacaksınız.Bence boşanmayın sorunlarınız maximum seviyeyi gördükten sonra düşüşe geçmiş aslında siz çok yorgun olduğunuzdan farkında değilsiniz.Güçlü durun ,kendinizi mutlu etmeye çalışın,öyle ya da böyle bugünleriniz geçecek oğlunuz büyüyecek mutlu bir anne baba görmek isteyecek bunu ona vermek sizin boynunuzun borcu.Hayatınızdaki güzellikler için şükredip mutlu olmaya çalışın.Allah huzurlu bir aile hayatı oğlunuza da sağlıklı sıhhatli bir ömür versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…