- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi 1demetumut
-
gece kuşları uçtu bebeğim:26::26::26::26:
nasılsın canım neler yaptın
iyidir canım buğun temizlik yaptım duvarları sildim
Nasılsınız dünden beri? Ben bugün cok fenayim aslinda hersey kokuyo banaama cok sükür tabi yine hiç şikayet edemiyorum Halimden o kadar bekleyince hamilelik kıymetli oluyo..
Kızlar emin olun bi gun hamile kalacaksınız ve daha once neden üzülmüşum tam da simdi vaktiymis diyeceksiniz.. O yüzden stres yapmayın bulunduğunuz ani guzel yasayın :) guzel bebekler mutlu annelerin olur :))
kızlar siz neler yaptınız bu gün depresif yanlış hatırlamıyorsam krmızı kartı yedim doktora gideceğim diyordun
başlayacan mı yaaaa valla şuan çok heycanlandım kendim başlayacak gb hissettim yüzümü görsen tebessümlerdeyim inşallah meleğin tutunur bırakmaz seni uumut etmek ne güzelllllllllllllllllllllllllllooooooooo iyisin valla başlamışsın kolay gelsin ben hala tembellik yapıyorum bide yarın tüpe başlarsak hiç yapmam artık
cnm ikizmiydi senin kuzular
Nasılsınız dünden beri? Ben bugün cok fenayim aslinda hersey kokuyo banaama cok sükür tabi yine hiç şikayet edemiyorum Halimden o kadar bekleyince hamilelik kıymetli oluyo..
Kızlar emin olun bi gun hamile kalacaksınız ve daha once neden üzülmüşum tam da simdi vaktiymis diyeceksiniz.. O yüzden stres yapmayın bulunduğunuz ani guzel yasayın :) guzel bebekler mutlu annelerin olur :))
inşallah cnm allah nasip ederse bi sorun yoksa başlıcaz inşallah..çok saol cnm inş hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize sen nezman başlıodun ocakmıydı yanlışmı hatırladımbaşlayacan mı yaaaa valla şuan çok heycanlandım kendim başlayacak gb hissettim yüzümü görsen tebessümlerdeyim inşallah meleğin tutunur bırakmaz seni uumut etmek ne güzelllllllllllllllllllllllllll
hadi bakalım
Evet canım ikiz.. Bakalım haftaya kalp seslerini duyacaz duymadan rahatlayamicam hala inanamıyorum :))
Bu arada kaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz arkadaslar ?
Ben 26 yaşındayım 3 yıl bitmek üzere :))
ooooooooo iyisin valla başlamışsın kolay gelsin ben hala tembellik yapıyorum bide yarın tüpe başlarsak hiç yapmam artık
Allah kolaylık versin canım bu arada .. İlk tüpün mu olacak bastan tedavi mı yoksa dondurulmusla mı ? İnsallah hamile kalırsın ve bir daha yasamazsın tatlım:)
Haftaya pazartesi canım dua edin bize:)inşallah canım benim doktor kontrolun ne zaman ,,,,,,,,,,,,kıymetini bil bol bol meryem duasını oku istersen
Bizimki de 10.10.2010 evlilik yıldönümü yaklaşıyor :))yaş 25 ekim de 3 bitiyor 4.yıla gireceğiz
hiiiiiiiiiiii nediosun en çok istediğimden ayy ikiz ikiz maşallah cnmya kalp atışınıda duyarsınız inş.cnmben 27 yaşındayım
Haftaya pazartesi canım dua edin bize:)
Bizimki de 10.10.2010 evlilik yıldönümü yaklaşıyor :))
Allah sana da nasip etsin kuzum.. Bende inanamadım esim cok dua etmişti heralde kabul pldu:) kızlar hamile olunca bitmiyo ki keseyi görmek endişesi kalbini duymak endişesi vs vs..valla anne olmsk cok zormus kızlar daha dogmadan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?