Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

Tutamadım ellerin yağmur olsun,
Sarıp da doyamadım..
Öpemedim gül tenin baharın olsun,
Sevip de kanamadım..

Ördü kader ağlarını,
Kırdı yine kollarımı al,
Bir canım var al senin olsun...
Ördü kader ağlarını,
Kırdı yine kollarımı al,
Bir canım var al senin olsun..

Nasılsınız dünden beri? Ben bugün cok fenayim aslinda hersey kokuyo bana ama cok sükür tabi yine hiç şikayet edemiyorum Halimden o kadar bekleyince hamilelik kıymetli oluyo..

Kızlar emin olun bi gun hamile kalacaksınız ve daha once neden üzülmüşum tam da simdi vaktiymis diyeceksiniz.. O yüzden stres yapmayın bulunduğunuz ani guzel yasayın :) guzel bebekler mutlu annelerin olur :))

kızlar siz neler yaptınız bu gün depresif yanlış hatırlamıyorsam krmızı kartı yedim doktora gideceğim diyordun

cnm ikizmiydi senin kuzular

ooooooooo iyisin valla başlamışsın kolay gelsin ben hala tembellik yapıyorum bide yarın tüpe başlarsak hiç yapmam artık
başlayacan mı yaaaa valla şuan çok heycanlandım kendim başlayacak gb hissettim yüzümü görsen tebessümlerdeyim inşallah meleğin tutunur bırakmaz seni uumut etmek ne güzelllllllllllllllllllllllllll
hadi bakalım

inşallah canım benim doktor kontrolun ne zaman ,,,,,,,,,,,,kıymetini bil bol bol meryem duasını oku istersen

inşallah cnm allah nasip ederse bi sorun yoksa başlıcaz inşallah..çok saol cnm inş hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize sen nezman başlıodun ocakmıydı yanlışmı hatırladım

hiiiiiiiiiiii nediosun en çok istediğimden ayy ikiz ikiz maşallah cnmya kalp atışınıda duyarsınız inş.cnmben 27 yaşındayım

ooooooooo iyisin valla başlamışsın kolay gelsin ben hala tembellik yapıyorum bide yarın tüpe başlarsak hiç yapmam artık

Allah kolaylık versin canım bu arada .. İlk tüpün mu olacak bastan tedavi mı yoksa dondurulmusla mı ? İnsallah hamile kalırsın ve bir daha yasamazsın tatlım:)

Allah kolaylık versin canım bu arada .. İlk tüpün mu olacak bastan tedavi mı yoksa dondurulmusla mı ? İnsallah hamile kalırsın ve bir daha yasamazsın tatlım:)

cnm ben 3 4 yıldır fsh yüzünden bi türülü tüpe başlayamamıştım hep sorunlar çıktı onları düzeltmeye çalıştık bunca yıl doktor doktor gezdim 15 günde bi doktora gittim yumi kontrolleri negatif aşılama derken bakalım sıra tüpte ilk olacak cnm inşallah ilk tüpte bebeğime kavuşurum allah sizde kucağınıza almak nasip etsin cnm

inşallah canım benim doktor kontrolun ne zaman ,,,,,,,,,,,,kıymetini bil bol bol meryem duasını oku istersen
Haftaya pazartesi canım dua edin bize:)
yaş 25 ekim de 3 bitiyor 4.yıla gireceğiz
Bizimki de 10.10.2010 evlilik yıldönümü yaklaşıyor :))
hiiiiiiiiiiii nediosun en çok istediğimden ayy ikiz ikiz maşallah cnmya kalp atışınıda duyarsınız inş.cnmben 27 yaşındayım

Allah sana da nasip etsin kuzum.. Bende inanamadım esim cok dua etmişti heralde kabul pldu:) kızlar hamile olunca bitmiyo ki keseyi görmek endişesi kalbini duymak endişesi vs vs..valla anne olmsk cok zormus kızlar daha dogmadan :))

şu duana öle içten bi amin dedimki cnm çok saol hamilelerin duası kabul olurmuş 2 embriyomu transfer edildi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…