- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi 1demetumut
-
Tam oralardayim :)) hesabıma gore bugün 7. Haftanın ilk gunü ana doktorum gecen hafta 5 demişti yani 6 oluyo:)) tam anlamadım bu isleri :))canım kaç haftalık oldun sanırım 6 7 falan mı
İns canım geç olsun güç olmasın tüp bebek sana da bebeğini getirir cok dua et allahtan iste canimcnm ben 3 4 yıldır fsh yüzünden bi türülü tüpe başlayamamıştım hep sorunlar çıktı onları düzeltmeye çalıştık bunca yıl doktor doktor gezdim 15 günde bi doktora gittim yumi kontrolleri negatif aşılama derken bakalım sıra tüpte ilk olacak cnm inşallah ilk tüpte bebeğime kavuşurumallah sizde kucağınıza almak nasip etsin cnm
şu duana öle içten bi amin dedimki cnm çok saol hamilelerin duası kabul olurmuş2 embriyomu transfer edildi cnm
Tam oralardayim :)) hesabıma gore bugün 7. Haftanın ilk gunü ana doktorum gecen hafta 5 demişti yani 6 oluyo:)) tam anlamadım bu isleri :))
İns canım geç olsun güç olmasın tüp bebek sana da bebeğini getirir cok dua et allahtan iste canim
amin cnmEvet canım 2 tane transfer edildi.. İkisi de benimle cok sükür :) allah ayırmasın kavuşup ayrılmak cok daha zordur eminim
dualarımdasınız kızlar inşallah bebeğinin kalbi çok güzel atıyordur ,,sağlık sıhat versin yaradan
depresif sende ilk ve son tüp denemeniyaparsın ve burdan yazarsın bizlere ve sizlerde hamile hamile dua edersiniz olmaz mı hayırlı ile
Evet canım 2 tane transfer edildi.. İkisi de benimle cok sükür :) allah ayırmasın kavuşup ayrılmak cok daha zordur eminim
amin cnm
amin cnm çok saolasın...cnm bellimi olur sen tüpü beklerken doğal yola oluverir sana sürpriz yapar bebiş
Âmin canım. Tüp bebek bahane bebegi veren de allah büyütup insan eden de.. Gercek bi mucize yani insanlar bunu görünce Allah'ın kudretini nasıl anlamıyorlar şaşıyorum ben bu bebegi karnımda kendim nası büyütebilirim dimi zaten kendim yapabilecek olsam niye yıllardır uğraşayım :)dualarımdasınız kızlar inşallah bebeğinin kalbi çok güzel atıyordur ,,sağlık sıhat versin yaradan
depresif sende ilk ve son tüp denemeniyaparsın ve burdan yazarsın bizlere ve sizlerde hamile hamile dua edersiniz olmaz mı hayırlı ile
inşallah cnm inanki tek sığındığım şey dua ben elimden geleni yapayım sonrası tevekkül cnm rabbim hayırlısını versin
6 haftalık hamileydim işte düşmeden önce 6 haftada olsa alışmıştım düşüdüğünü farkettiğimde ağlamaktan perişan oldum ama bunada şükür diyorm şöyle düşünüyorum düşük olduğunda bazı bebeklerde kromozom bozukluğu olduğundan düşermiş ....her şeyde vardır bir hayır kızlır eşinize ve kendinize kromozom taraması yaptırın varmı
Âmin canım. Tüp bebek bahane bebegi veren de allah büyütup insan eden de.. Gercek bi mucize yani insanlar bunu görünce Allah'ın kudretini nasıl anlamıyorlar şaşıyorum ben bu bebegi karnımda kendim nası büyütebilirim dimi zaten kendim yapabilecek olsam niye yıllardır uğraşayım :)
Aynen canım sen sebepleri yerine getir kurallara uy verecek olan c. Hak :) ve ins kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olur
cnm allah inş sağlıklısından tekrar versin çok zor normal yollamı gebe kalmıştın cnm sizde sebebsiz infetilitemi vardı....
Canlar ben bebislerimle namaz kılıp dua edip uyucaz simdi size iyi geceler gelecegin TATLI anneleri :)
Canlar ben bebislerimle namaz kılıp dua edip uyucaz simdi size iyi geceler gelecegin TATLI anneleri :)
saol canım kader arkadaşım bende bişy çıkmadı bizde morfoloji sayı hız problemi var ilk denememizdi şimdi eşim vitaminlere başladı
bende bitaraftan ikinci denemeye kadar testler yaptıracağım kromozom taraması bende kan pıhtılaşması testi eşimde sperm dna hasar testi bakalım bizde salı günü kromozom taraması na gideceğiz inşalah temiz çıkar yaradan yardım et tüm kullarına
şifa olsun cnm bu testler düşükler oluncamı yapıyor doktorlar cnm yoksa herkese yapılıomu aslında bende başlamadan önce tüm tetkikleri yaptırıp öle denemek istiyorum baştan önlem almak iyi olur die
canım benim doktorum yaptır falan demedi onlara kalsa 2 , 3 düşüklerde anca istiyolar ben araştardım bunlar gerekliymiş yapmanın faydası olur zararı olmaz aslında ilk denemede yaptır demeleri gerek bana göre ama onlara göre 2 3 aslında doktorum iyi ilgisi falan ama ilk de normal diyor ben bunları yaptıracağım en azından tedbirimi ona göre alırım aralık ocağa kadar devletten randevular aldım bu ay kromozom öbür ay eşim için hepsi elimde olsun istiyorum erkek kaynaklı problem olduğu için imsi tekniği varmış sprem seçerken daha başarılı oluyormuş bunuda netten araştırıp buldum sonra yaptırdığımyeri aradım sordom var dediler aklıma gelmedi değil eğer varsa neden yapmadınız diye neyse bakalım her şey bir bahane işte rabbim ol derse olur inşallah ol emri gelir isteyen herkese[/QUOTE
anladım cnm umarım tüm testleriniz iyi çıkar cnm bide onlarla uğraşmak zorunda kalmassınız..aslında en güzeli baştan herşeyi yaptırmak sonra kafada soru işareti kalmaz en azından şundanmı olmadı bundanmı olmadı die kafa kurcalamaz dediğin gibi vakti zamanı gelmeyince allah ol demeyince biz nekadar çabalasak boş cnm ama tabi biz elimizden geleni yapalım tıbbi olarak sonrası zaten yüce mevlaya kalmış hayırlısını nasip etsin hepimize inş. cnm ben yatar sabah erkenden doktora gidicem allaha emanet ol inş..en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz..allah emeklerimzi boşa çıkarmasın öptüm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?