Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

canım kaç haftalık oldun sanırım 6 7 falan mı
Tam oralardayim :)) hesabıma gore bugün 7. Haftanın ilk gunü ana doktorum gecen hafta 5 demişti yani 6 oluyo:)) tam anlamadım bu isleri :))
İns canım geç olsun güç olmasın tüp bebek sana da bebeğini getirir cok dua et allahtan iste canim

dualarımdasınız kızlar inşallah bebeğinin kalbi çok güzel atıyordur ,,sağlık sıhat versin yaradan
depresif sende ilk ve son tüp denemeniyaparsın ve burdan yazarsın bizlere ve sizlerde hamile hamile dua edersiniz olmaz mı hayırlı ile

inşallah cnm inanki tek sığındığım şey dua ben elimden geleni yapayım sonrası tevekkül cnm rabbim hayırlısını versin

Evet canım 2 tane transfer edildi.. İkisi de benimle cok sükür :) allah ayırmasın kavuşup ayrılmak cok daha zordur eminim
amin cnm

amin cnm çok saolasın...cnm bellimi olur sen tüpü beklerken doğal yola oluverir sana sürpriz yapar bebiş

Evet canım 2 tane transfer edildi.. İkisi de benimle cok sükür :) allah ayırmasın kavuşup ayrılmak cok daha zordur eminim

6 haftalık hamileydim işte düşmeden önce 6 haftada olsa alışmıştım düşüdüğünü farkettiğimde ağlamaktan perişan oldum ama bunada şükür diyorm şöyle düşünüyorum düşük olduğunda bazı bebeklerde kromozom bozukluğu olduğundan düşermiş ....her şeyde vardır bir hayır kızlır eşinize ve kendinize kromozom taraması yaptırın varmı

Âmin canım. Tüp bebek bahane bebegi veren de allah büyütup insan eden de.. Gercek bi mucize yani insanlar bunu görünce Allah'ın kudretini nasıl anlamıyorlar şaşıyorum ben bu bebegi karnımda kendim nası büyütebilirim dimi zaten kendim yapabilecek olsam niye yıllardır uğraşayım :)
inşallah cnm inanki tek sığındığım şey dua ben elimden geleni yapayım sonrası tevekkül cnm rabbim hayırlısını versin

Aynen canım sen sebepleri yerine getir kurallara uy verecek olan c. Hak :) ve ins kısa zamanda hayırlı evlatlarınız olur

cnm allah inş sağlıklısından tekrar versin çok zor normal yollamı gebe kalmıştın cnm sizde sebebsiz infetilitemi vardı....

Canlar ben bebislerimle namaz kılıp dua edip uyucaz simdi size iyi geceler gelecegin TATLI anneleri :)

evet cnm rabbim ol deyince olmayacak şey varmı taşın içinden ot yeşerten rabbim inş. tüm evlat ve evlatlar isteyenlerinde göbşlerinde o pıt pıtları attırır elbet

cnm allah inş sağlıklısından tekrar versin çok zor normal yollamı gebe kalmıştın cnm sizde sebebsiz infetilitemi vardı....

saol canım kader arkadaşım bende bişy çıkmadı bizde morfoloji sayı hız problemi var ilk denememizdi şimdi eşim vitaminlere başladı
bende bitaraftan ikinci denemeye kadar testler yaptıracağım kromozom taraması bende kan pıhtılaşması testi eşimde sperm dna hasar testi bakalım bizde salı günü kromozom taraması na gideceğiz inşalah temiz çıkar yaradan yardım et tüm kullarına

şifa olsun cnm bu testler düşükler oluncamı yapıyor doktorlar cnm yoksa herkese yapılıomu aslında bende başlamadan önce tüm tetkikleri yaptırıp öle denemek istiyorum baştan önlem almak iyi olur die

şifa olsun cnm bu testler düşükler oluncamı yapıyor doktorlar cnm yoksa herkese yapılıomu aslında bende başlamadan önce tüm tetkikleri yaptırıp öle denemek istiyorum baştan önlem almak iyi olur die

canım benim doktorum yaptır falan demedi onlara kalsa 2 , 3 düşüklerde anca istiyolar ben araştardım bunlar gerekliymiş yapmanın faydası olur zararı olmaz aslında ilk denemede yaptır demeleri gerek bana göre ama onlara göre 2 3 aslında doktorum iyi ilgisi falan ama ilk de normal diyor ben bunları yaptıracağım en azından tedbirimi ona göre alırım aralık ocağa kadar devletten randevular aldım bu ay kromozom öbür ay eşim için hepsi elimde olsun istiyorum erkek kaynaklı problem olduğu için imsi tekniği varmış sprem seçerken daha başarılı oluyormuş bunuda netten araştırıp buldum sonra yaptırdığımyeri aradım sordom var dediler aklıma gelmedi değil eğer varsa neden yapmadınız diye neyse bakalım her şey bir bahane işte rabbim ol derse olur inşallah ol emri gelir isteyen herkese

depresif uyusak mı ne sende dinlen inşallah güzel şeyler olur tedavin olumlu sonuclanır yaz burdan bak adım adım her şeyi bugün biraz yorgünluk var kib görüşmek üzere

merhabaalar bende sizinle kader arkadaşıyım en son negatifimi 15 gün önce aldım.2.deneme geçirdim sorunumuz pko yumurtalar embriyolar vs 1.kalite oluyor doktor bile negatifime yıkılıyor düşünün.ama olmadı maalesef.yaşım 25 7 yıllık evliyim.umutlarım tükendi bitti sadece gözyaşlarıma ve dualarıma sığınıyorum.tek bir çaremiz var oda rabbime bol bol dua okumak yalvarmak.o ol demedikçe biz anne olamayacağız.doktorlar tedaviler vs.sadece vesile.3.denememi1/1,5 ay sonra dondurulmuş bebeğimle denicez.doktorumuz prof Recai papuçcu sizin sorununuz genetik dedi ve dondurulmuşlarıma pgt testi yapılacak.inşallah bu defa yüzümüz güler.her anlamda eşimle tükenip bittik.allah kmsenin yuvasını cennet kokulu yavrusunun kokusundan ve güzel sesinden mahrum etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…