Gecenin bu saatinde uyku tutmadı ? Evlilik için eşinizin ailesi neler yaptı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Valla artık burayı trollediğini düşünüyorum, bu kadar mal herifi toplamak marifet işi gerçekse yazdıkların.

Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Eşimin ailesi hiçbir şey yapmadı. Ne yaptıysak ikimiz yaptık.
Senin sevgilin kendisine bakacak birini arıyor. Ailesi de artık cebine harçlık koymaktan bıkmış, bir an önce evlensin de harçlığını karısı versin diye düşünüyorlar. Sen çalışırken evde yatıp maaşına el koyacak ve seni borçtan borca sokacak bir adam istiyorsan buyur evlen.

Kızım silkelen bi kendine gel. İşi olmayan parası olmayan biriyle neden gelecek düşünüyorsun? Anlamıyorum çok mu çirkin olduğunu düşünüyorsun da önüne gelene fedakarlık yapıyorsun. Yeter ki evlensin mi senin için şart. Kendine gel elin adamı gelecek düzenine konacak senden geçinecek oh ne güzel. Sonra nolcak bu yaşa kadar dikiş tutmamış adam şimdi mi iş bulacak. Kocaman kadınsin ya azıcık düşün. Şimdi yazıyorum ya.sen sadece okuyup geçeceksin hiç evet ya haklılar ayrilayim demezsin. Bazı insanlara ne desek boş mu sanki.
Ne yaparsan kendine yaparsın vallahi. Bizimkiler nasıl iş buluyor da bu adam bomboş geziyo. Umarım ailen karşı çıkar. Sende o azim yok çünkü. Gerçi borçlarını söylesen zaten kaçar o adam ah bi söylesen

4 bilezik taktilar , kv kp kaynim (ayni evde yasiyolar) onun haricinde bir capit almadilar 😀
Benim 2. Evliligim herseyi esimle biz yaptik dugun yapmadik ama restoran kapattik. Bende karli sayilirmiyim😀

Ben en bedavaya giden ilk beşe girerim 😂 hiçbir şey yapmadılar. Üstelik para istediler.

Ailesi tabi hemen ister. Yeter ki bu ipsiz şansız, işsiz güçsüz oğlumuz memur bir kadınla evlensin, evi düzeni olsun, bizim yapamadığımızı o yapsın adam etsin derdindeler muhtemelen. Adam çalışmıyor, aileden aldığı paralarla geçiniyordur.
Allah aşkına böyle sorumsuz adamda ne buluyorsunuz? İtici gelmiyor mu? Kaç yaşına gelmiş hala çalışmayan, aile ve sevgili parası yiyen düz biri.

Bu ne be iç güvesi gibi
Neden senin yanına gelecekmiş.Ucuza kapamaya çalişiyorlar bence evi geçtim bence bunlar sana başka bisey de yapmaz
Önceki konularını bilmiyorum ama baştan ne yaptırdın yaptırdın sonra hiç yapılmaz

Mevzu ailesi mi zorunlu? Sende biliyorsun sevgilin 5 para etmez bari ailesi biraz destek olsun derdindesin.
İşi gücü olmayan sevgilin masraf yapmayalım diyerek senin kurulu düzenine gelecek, üstünden geçinecek. Sen de borçların altında ezildikçe ezileceksin.
Adam enayi bulmus kaçırmak istemiyor.

Zorunlu yazmayım yazmayım diyorum ama düşünemiyor musun işi gücü olmayan insanla evlenilir mi. Hadi işi olsa yine taşınsın sana ama iş yok para yok ee? Evi sen gecindireceksin farkinda misin? Adamın amacı senin üstünden geçinmek.

Evlenirken ailelerden bir şey beklemek bir bana mi saçma geliyor? Yetişkin iki insan evleniyor yani çalışıyorsunuz da. Erkek arkadaşınız ne yapacak diye sorgulamanız lazım ailesi hiçbir şey yapmak zorunda değil

bu sizin ilişkinizin boyutu sevginizin fedakarlığa dönüş şekli ile alakalı , evlenirken eşimişn iyi bir eşi iyi bir maaaşı vardı. ailesi herşeyi yaptı ama zaten eşimin olan para ile. burda bir çok kişi var erkek tarafından muzdarip. size karışmıyacaklarsa yapmasalar daha iyi, seviyor ve güveniyorsanız sıkıntı yok . fakat kendinizi kullanılmış hissi taşıyorsanız o zman sıkıntı. şu anda işi olmaması sonradan olmuyacagı anlamına gelmez . adam çalışkan ve ahlaklı ise her türlü ekmeğini kazanır.tembel ise belli olur . biraz zaman iyi gelir

Sen bence daha bekle kapağı sana atmaya çalışan biri gibi geliyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X