Gecenin bu saatinde uyku tutmadı ? Evlilik için eşinizin ailesi neler yaptı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Gözünüzü açın genç arkadaş.Düzenli işi yok ne demek.Sizi kullanacak.Hazır ev.İmkan hazır. Bunu anlayın ayağınızı denk alın.Bana bu teklif ve konuşmalar çok sorumsuzca geldi .Dikkat edin.Oyuna gelmeyin.Büyüğünüz kv olarak yazdım bunu.
Düzenli işi yok ..bunu açın bu ne demek.Aile tabi ister hazır çalışan bir eş adayı evde hazır.
Ne iş olursa yaparım..daha ne diyelim ki size gözünüzü açmak için...

Ben evlilik teklifi almıştım . Benim hali hazırda bi işim ve bir düzenim var ikinci el eşyalarım var. Sevgilimin ailesi hemen söz nişan istiyormuş sanırım. Sevgilimin düzenli bir işi de yok, evleneyim senin yanına geleyim diyor ve ben ailen bana hiç bi şey yapmayacak mı dediğim de bi ev alamazlar mesela diyor . Ama diğer şeyleri yaparlar diyor. Sizce. Ne demek bu ? Neymiş benim kurulu düzenime geldiğinde Buda ne iş olsa yapacak ve daha iyi para biriktirebilecegımızı söylüyor
Şimdiki erkekler çok uyanık, buluyorlar bir memur aşk adı altında bir güzel sömürüyorlar, seninki de sana diyorki al beni ev , yuva , mal sahibi yap ailem ve benden de bişey bekleme , anla işte...

Yani konu nerde tutsan elinde kaliyor. 🤪
Ama simdi ciddi bakalim: Konu sahibinin bir sürü borcu zaten yokmuydu? Ne para biriktirmesinden bahsediyor "nisanlisi"? Adam daha kendine bakamiyor, evliligin sorumlulugunu nasil tasisin? O "her iste calisirim" diyen tipleri taniyor herkes. "O para icin kalkilir mi beyaaaa" diye evde yatan tipler bunlar.
Ya birde zorunlu benim borçlarım var nasıl olacak bu iş diyordu eski konusunda. Valla issız adamla evleniyorsam borcumu da dert etmezdim ben. Her türlü adamdan üstün. Hiç boyun egmesin valla

Zorunlu erkek arkadaşınla konus. Madem bu işler hızlı olsun istiyor, bulsun bir iş şimdiden senin ordan. Ona göre bak yoluna. İleride yapamazsın, sen canhıraş çalışıp eve yorgun gelirken bunun evde olmasina.

Z zorunlualann Şeyi çok merak ettik tipin nasıl? Çok mu çirkinsin?

Bu özgüvensizliğin kaynağı nedir? Hani bazı üyeler güzel miyim diye konu açıyorlar foto koyup sen de koysana?

Güzellik göreceli ama bana hiç güzel gelemeyen kadınlar prensesler gibi evleniyor kolları bilezik dolu oluyor da, acaba benim gördüklerimden daha mı kötüsün merakımdan soruyorum
Bende bu kişiyi çok merak ediyorum. Yaşı da büyük değil nedir bu illa bi erkek olsun da ne olursa olsun merakı. İnsanda hiç mi tercih olmaz. Benimde gördüğüm vasat tipler maşallah her şeyi 4\4lük yaşıyor . Bence bu üye güzel ondan şansı yok😂

Ya birde zorunlu benim borçlarım var nasıl olacak bu iş diyordu eski konusunda. Valla issız adamla evleniyorsam borcumu da dert etmezdim ben. Her türlü adamdan üstün. Hiç boyun egmesin valla

Kendi hayatin zorken üstüne baska birini yüklemek gereksiz. Zorunlu daha gereken dersleri almamis

Sevgilin ve ailesi bedavaya senin sırtından geçinecekler

arkana bakmadan kaç güzelim :dua:

Yaptiysa da sasirmam.
Yuzugun gercek oldugunu sanmıyorum zaten. Hadi pirlanta degil diyelim. Altin oldugunuda düşünmüyorum
Ya adamın parası yoksa bişey diyemem gümüş felan da olur da adam resmen sana varayım da bana yuva kur demiş

Adam kaz gelecek yerden tavuk esirgememiş
Bide çok ani geldi bana biraz tanisaydi en azından direkt evlilik teklifi etmesi düşündürdü bide erkek yapamayacak olsada biraz çabalar ya pasif düşmek istemez , ailen benim için bir şey yapmayacak mı dediğinde şak diye ev falan alamazlar demiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X