- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
5,5 yıl hemen hemen hatta %95 Allah'ın heer günü gördüğüm, yaptığım yaşadığım herbişeyi anında yetiştirmezsem rahat edemediğim bitanemi bende göndermiştim ve evdeydim çalışmıyodum da hergün dışarda olan ben 3 hafta sonunda arkadaşımın zoruyla ilk kez dışarı çıktığımda yürümeyi unutmuş gibiydim. geçmezdi bitmezdi derdim hep şimdi de bitirdik sayıyorum çok şükürşafağımız 83 ben hiç kolay geçiyo vs diyemicem hiç de kolay geçmiyo ama zamanın hızlı akmasını sağlayabilirsin. kolay geçmese de akşam olmuş bile diyebilirsin oyalanabiliceğin işin vs varsa. evde zaman da geçmiyo malesef elinde telefon msj gelmiceğini bile bile bakıp bakıp duruyosun öylesine bi durumdaydım ben yani şimdi sorsan 6 aydır çalışıyorum kolay geçti diyemem ama zaman bişekilde geçti bi baktım akşam olmuş gün bitmiş bile
yani arkadaşım alışıyosun demicem (gerçekten sevenlerin, sevdiklerinin yokluklarına alışabilceklerine inanmam ben ) ama sabretmeyi öğreniyosun zamanla. dediğim gibi zamanın hızlı yada ağır ağır geçmesi de insanın kendi elinde birazAllah hepimize sabır versin
Selam;
ben de geçen sene temmuz'da gönderdim askere nişanlımı. alışmak değil ama gerçekten sabretmeyi öğretiyor zaman insana. gücünün tükendiği zamanlar onu hep yanında istediğin zamanlar olacak hiç bir yere sığamayacaksın belki ama kendine şaşıracaksın. güçlü olmayı ve alttan almayı öğretiyor zaman
Slm...Canım benim şimdiden hayırlı tezkereler Allah'ım sağ sağlim bitirip gelmeyi nasip etsin inş.Valla öle bir geçiyoki zaman anlamıyosun bende 6 yıldır birlikte olduğum erkek ark.bekledim çok zor bekleyen bilir bunun nasıl bişey olduğunu allah bol bol sabır,güç versin çok değişik bir duygu özlem,hasret bunlaara dayanmak baya bir zorBenim erkek ark.batmanda yapmıştı askerliğini geleli 9 ay oluyo şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçmiş 9 ay ama beklerken tam tersi tabi 1 gün 1 ömür gibi zor Allah yardım etsin canım hayırlı tezkereler şimdiden....
askerlık donemi cok zor gelelı 1 sene oldu ben daha askerdeyken verdıgım kıloları yeni alıyorum gelınce hiç gitmemıs gibi oluyor fakatttttt!!! biraz degısıme ugruyorlar biz ayrılma noktasına gelmıstık toparladık neyse kı cunku o psikilojden normal dunyaya adapte olması zor oluyor onun ıcın sabır arkadaslar hem askerdeyken hemde sonrasında...
işte bundan korkuyrum yaa.. dedgm gbı bnm arkdsmında öle olmustu. farklı bı ınsan olmustu svglısı. nasıl oluo pekı? şüphelenme gbı mı davranısları oluo ki? cnku orda kuruolar kafalarında snra bıze patlıolarbirde sey dıolar orda aldatılan oluomus mesela diyelm kı bırı aldatıldı ve asker arkdslarıyla dertlestı tabı doal olrk bu dertlestgı kısılerde bu sefer kafasında kurmaya baslıolar ya bnde aldatılıosam vs.
kızlar aman alttan alın normal psikoloji ile solemıolar cunku sevglınızı tanırsınız ztn farkı gorunce askım soyleydı ondan yksa ben senı habersz bırakırmıyım benı bilmıomusun vs fln bıdaha oyle yaparm fln deyın cıdden yasadıkları zor birşey
gelınce burnundan getirirsınız fitil fitil haha:))
Geçen sene tamda bu ayda gönderdim askerimi mayıs 29 du gitti.
Geçerdi geçmezdi nasıl geçecekti derken bir baktım bir sene dolmuş.
Zor oluyor yoruyor fakat bitiyor geçiyor.
Tek gereken sabır.
geçer mi 460 derken şimdi geçer mi 119 diyorum ve bu da geçmicek gibi geliyo ama sadece öyle geliyo işte öyle hissediyosun yoksa aslında zaman lehimize işliyo. ayları saymadan tek bir ayı bekliyorum o aya odaklıyım, hayatımda yaşamadığım duygular bunlar çok acayip, başlayınca sen de anlıcaksın, zaman tüm bekleyenler için hayırlı ve su gibi geçsin inşallah, güzel bir rüya gibi...
canımm allah sabır versin şimdiden diyorum. Çok zor gerçekten. Kendini çok boşlukta hissediyor insan. Ama sabretmekten başka birşey yok yapılabilecek. Allah bol bol sabır versin sana
geçer mi 460 derken şimdi geçer mi 119 diyorum ve bu da geçmicek gibi geliyo ama sadece öyle geliyo işte öyle hissediyosun yoksa aslında zaman lehimize işliyo. ayları saymadan tek bir ayı bekliyorum o aya odaklıyım, hayatımda yaşamadığım duygular bunlar çok acayip, başlayınca sen de anlıcaksın, zaman tüm bekleyenler için hayırlı ve su gibi geçsin inşallah, güzel bir rüya gibi...
Merhaba canım, geçer geçer geçmek zorunda ben bunun en güzel örneğini yasıyorum...
Bizde 7 yıl oldu beraberliğimiz, ayrı şehirlerden yürüttük ilişkimizi geçen sene Mayıs ta gönderdim 93 günümüz kaldı hayırlısıyla geçiyor ve bitiyor..
Güzel şeyler düşün.
Gelince bir ömür beraber olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?