- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
benmde 25 şinde gidiyo askerim bende senin gibiyim hele akşam yatarken aklıma gelsin sabahlarım bile okadar sıkıntı ediyorm kendime. çok zor nasıl dayanacagız bilmiyrm ama mecburuz galiba..bende sendenim canım nemzna istersen dertleşiriz.
ahh canım naparız blmıorm da cok zor gunler bızı beklıyordaha coook uykusuz gecelerımız,sabahladgmz gunler olur.. aglaya aglaya uyuyakaldgmz gunler coook olur gbıme gelıyor.. ama olmak zorunda, gtmek zorundalar.. bu ayrılık sonrasında guzel gunlerı getırecek netıcede.. hayallerımıze umutlarımıza tutunup sabretmemız gerek.. şafak sayarız artık senınle :))) dert ortagı oluruz bırbırımıze.. destek oluruz.. bekleyenı anca bekleyen anlar cnku..
evet haklısın ama nasıl geçer okadar zman 15 ayy dile kolaybide aşırı duygusal bi yapım var dik duramam ben benmki okadar takmıyo sanki normal bi günmüş gibi davranıyo yanıma gelir ama nadirdir yanlız başına oturdugumuz bbenmi abartıyorm bu konuyu bilmiyrm sizde nasıl? özelden de msj atabilirsn canım
merhaba kızlar
benimde sevgilim asker 91\3 tertip gitti.
kolay değil hiç kolay değil ama inanın zaman bir şekilde geçiyor.daha dün gibi buraya girip ağlaya ağlaya yazıyordum ne yapıcam nasıl bitecek biter mi diye ve askerliğin çoğunu ham yaptık bile
umarım rahat iletişim kurabilirsiniz sevgilililerinizle..unutmayın onlarla kurmayı planladığımız gelecek için aşmamız gereken en büyük engel bu sonrasında herşey çoook güzel olacak inşallah hepimiz için
Allah hepimize kolaylık versinn
ayyy cok kötu oldm okuyuncaacanım bende 6 yıllık sevgilimi nişanlımı şubatta gönderdim seni çok iyi anlıyorum ilk gittiği gün çok zor olucak senin için ben nişanlımı uğurlarken çok zordu çünkü otobüse bindi sonra geri döndü bana öyle bi sarıldı ki herkes ağladı o kadar zordu kibizi ayırmaya çalıştılar beni sımsıkı tuttu bırakmadı ama sonunda ayrıldı ellermiz otobüse bindi o uzaklaşırken benim dizlerimn bağı çözüldü arabamıza kadar beni sürekli birileri taşıdı ama kim olduklarını göremedim o kadar kötüydüm ki o an sonra aşkım aradı tlf da ağlaya ağlaya konuştuk çok zordu çook o gece onun kazağıyla uyudum sadece o gün değil hergün onunla uyuyorum ama zorda olsa alışmaya çalışıyoruz çünkü bitecek gün gün eriycek şafak ve bi gün şafak doğan güneş diyip sonsuza kadar ayrılmamak üzere yolumuza devam edicez...
nişanlım gittiği günden beri hergün arıyo aramadığı gün olmadı hiçAcemideyken 4 kere arardı günde şimdi ustada ve orası daha sıkı olduğu için 2 kere arayabiliyo..
Yani diyceğim o ki göremesen bile hergün sesini duymak bile yetiyo o kadar mutlu oluyosun ki onun sesini duyduğunda...
Ben hep şöyle düşündüm her kıza nasip olmaz asker beklemek...Diğer kızlardan farkım bu ve eğer ben yokken gitmiş olsaydı benden başka herşeyi düşünürdü ama şimdi sadece beni düşünecek sadece beni özliycekben kendimi hep böyle teselli ettim.Ve şafağımız bugün tam 365 oldu tam 1 sene kaldı
biraz uzun oldu ama yazmak istedim
ayyy cok kötu oldm okuyuncaa(( hç yaşamadım onsuzlugu.. 3 gun snra gderken nasıl olucam tahmın bıle edemıorm canım :/ nefesım kesılıo onsuzlugu düşününce.. gderken aglamayayım dıorm guclu durayım dıorm ama yapamam blıorm.. okdr cok alıskanlık varkii 8 yıldır hep yanımdaydı.. en kötusude bu zaten.. onsuzlugu blmemek.. hc uzak kalmadık bız. ilk defa yaşayacagız bunu.. blıorm ılk zamanlar hayattan soyutlanmıs gbı olucam.. bişey yemek ıstemıcem.. kmseyle knsmak bıle ıstemıcem belkı.. farkındayım bu kdr cook zor olacagını.. ne kdr zman snra bu druma alısırm bılemıorm.. allah hepınızden razı olsun.. tanımadgm bırsuru ınsan derdıme ortak oluo ve tesellı verıyor.. bu cok ama cok guzel bırsey gercekten.. yalnız olmadgnı hssedıo ınsan.. hepınıze coooook cooooook tesekkurlerr arkdslar :)
bende yerler bellı oldgnda aglamıstım cnmm :)) sbh uyanmıstım telefona baktm msj gelmıs sevglmden yerler bellı olmus askm kutahyaya gdıomusum fln dıe.. hungur hungur aglamaya baslamstm. gözumu acar acmaz aglamıstım :)) o gün ruh gbıydım zaten o ana dek bana şaka gbı gelıodu yerler bllı olunca işin cıddıyetını anladm.. ablası saolsun, o toparlamıstı ogün benıde.. gttkten snrakı ılk gun uyandgnda ne hssettın pekı cnm? onun o şehrde artık olmadgı bı gune uyandgnda nasıl hssettn kndını :/
çok özledim çok, iş yerindeki sorunlar boğmaya başladı iyice oysa sevgilim burda olsa ne dert ne tasa olurdu, güç kuvvet destekçim olurdu. öyle yalnız hissediyorum ki..
sadece sağ salim bi an önce gelmesini istiyorum çok yoruldum!
ben de gönderdim aşkımı askere sayıyorum gün gün ite kaka bitiyor bitmek zorundaşafak 277
cnm bnm kıyamaminsan kendıni yalnız hssedıo tabı dogal olrk :/ her sefernde şimdi o olsa böle olmazdı o olsa bnı anlardı , o olsa şöyle olrdu falan dıosundur (( 2 gün snra bnde öle dmeye baslcm ((((((((((((((((( snnk nerdeydı cnm şafak kaç
Allah kavuştursun kızlar,dua edin,sabredin geçecek hepsi..Burda öyle çok asker yolu bekleyen arkadaşlar var ki,ilk aralarına katıldıgımda umutsuzlugum diz boyuydu..asla gecmez o kadar zaman dıyordum..ama gecıyor canlarım,derdini veren rabbim dermanını da veriyor..insanın gönlüne sabırı,beklemeyi veriyor çok şükür..Askerinize destek olun,ona hep moral verin ve en önemlisi inanın..Herşeyin güzel olacagına,gelecekte ki günlerinize sevginize inanın..
Rabbim can saglıgı versin yeter ki;gerısı bir sekılde hallediliyor:85:
Biz tecrübeliler olarak sizlerin her zaman yanındayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?