geçermii bu 460 :(

ahh canım naparız blmıorm da cok zor gunler bızı beklıyor daha coook uykusuz gecelerımız,sabahladgmz gunler olur.. aglaya aglaya uyuyakaldgmz gunler coook olur gbıme gelıyor.. ama olmak zorunda, gtmek zorundalar.. bu ayrılık sonrasında guzel gunlerı getırecek netıcede.. hayallerımıze umutlarımıza tutunup sabretmemız gerek.. şafak sayarız artık senınle :))) dert ortagı oluruz bırbırımıze.. destek oluruz.. bekleyenı anca bekleyen anlar cnku..

evet haklısın ama nasıl geçer okadar zman 15 ayy dile kolay bide aşırı duygusal bi yapım var dik duramam ben benmki okadar takmıyo sanki normal bi günmüş gibi davranıyo yanıma gelir ama nadirdir yanlız başına oturdugumuz bbenmi abartıyorm bu konuyu bilmiyrm sizde nasıl? özelden de msj atabilirsn canım

merhaba kızlar

benimde sevgilim asker 91\3 tertip gitti.
kolay değil hiç kolay değil ama inanın zaman bir şekilde geçiyor.daha dün gibi buraya girip ağlaya ağlaya yazıyordum ne yapıcam nasıl bitecek biter mi diye ve askerliğin çoğunu ham yaptık bile
umarım rahat iletişim kurabilirsiniz sevgilililerinizle..unutmayın onlarla kurmayı planladığımız gelecek için aşmamız gereken en büyük engel bu sonrasında herşey çoook güzel olacak inşallah hepimiz için

Allah hepimize kolaylık versinn

walla yawrum bnmkı cok kötu durumda :/ oda bnm gbı naparım sensız nasıl gecer gunler tasasında.. sacları dökülüo stresten.. süreklı düşünuo.. dalıp dalıp gdio öle.. o tabı böle olunca bnde mecburen makaraya vuruyorum dahada moralını bozmayayım dıe.. güçlü görunmeye calısıyorum.. herkes yapıo askerlık gecer fln fılan dıorm işte.. çok zor bı dönem bu guzelm ve bi taraf daha guclu durup dıgerını ayakta tutmaya mecbur. aksi takdırde iki tarafta napcaz nası olcak fln dıe damara baglarsa cok cok fazla üzülür iki tarafta.. birinin daha guclu durması gerekıyor.. snn durumundada bu mevcut bnce.. duygusal olan taraf sensın.. ve sevglnde koyverırse dha kötu olacagının farkında.. bu yuzden sogk kanlı davranmaya calısıodur fakat ıcınde fırtınalar kopuodu tabı arkdsm sende güçlü gözukmeye calıs. cnku onların tarafından bakarsan eger,hem aıle hasretı hem sevdgnın hasretı, farklı bı ortam tanımadgı ınsanlar, o ortama alısmaları falan gurbet ellerde cok daha fazla zor.. morallerının ii olması gerek tatlm.. güçlü gözuk ve onada güç ver.. aşıcaz bu gunlerı de,iyi seyler söyle.. snn uzuldgnu gördkce dahadauzulur.. bak bn yanında daha soguk kanlı davranıorm tutuorm kendımı eve gelınce agla bakalm agla sabaha kadar zırlıom ama ona söylemıorm uzulmesın dıe.. öle işte cnm cok konustum ben

amiin güzelmm :)) allahımm tüm bekleyenlerın ve askerlerımızın yardımcısı olsun..

kızlarrrrr bugünde bttii (((( sadece 3 gün kaldı gtmesine (( ooooff :/ kafayı yıorm galıbaa... 3 gun snra 23ünde gece artık aglaya aglaya yazarım yıne :/ çıldrck gbyım bn kızlar yaa.. oooof gecmez bu 460 wallaa gecmez yaaa

canım bende 6 yıllık sevgilimi nişanlımı şubatta gönderdim seni çok iyi anlıyorum ilk gittiği gün çok zor olucak senin için ben nişanlımı uğurlarken çok zordu çünkü otobüse bindi sonra geri döndü bana öyle bi sarıldı ki herkes ağladı o kadar zordu ki bizi ayırmaya çalıştılar beni sımsıkı tuttu bırakmadı ama sonunda ayrıldı ellermiz otobüse bindi o uzaklaşırken benim dizlerimn bağı çözüldü arabamıza kadar beni sürekli birileri taşıdı ama kim olduklarını göremedim o kadar kötüydüm ki o an sonra aşkım aradı tlf da ağlaya ağlaya konuştuk çok zordu çook o gece onun kazağıyla uyudum sadece o gün değil hergün onunla uyuyorum ama zorda olsa alışmaya çalışıyoruz çünkü bitecek gün gün eriycek şafak ve bi gün şafak doğan güneş diyip sonsuza kadar ayrılmamak üzere yolumuza devam edicez...
nişanlım gittiği günden beri hergün arıyo aramadığı gün olmadı hiçAcemideyken 4 kere arardı günde şimdi ustada ve orası daha sıkı olduğu için 2 kere arayabiliyo..
Yani diyceğim o ki göremesen bile hergün sesini duymak bile yetiyo o kadar mutlu oluyosun ki onun sesini duyduğunda...
Ben hep şöyle düşündüm her kıza nasip olmaz asker beklemek...Diğer kızlardan farkım bu ve eğer ben yokken gitmiş olsaydı benden başka herşeyi düşünürdü ama şimdi sadece beni düşünecek sadece beni özliycek ben kendimi hep böyle teselli ettim.Ve şafağımız bugün tam 365 oldu tam 1 sene kaldı
biraz uzun oldu ama yazmak istedim

ayyy cok kötu oldm okuyuncaa (( hç yaşamadım onsuzlugu.. 3 gun snra gderken nasıl olucam tahmın bıle edemıorm canım :/ nefesım kesılıo onsuzlugu düşününce.. gderken aglamayayım dıorm guclu durayım dıorm ama yapamam blıorm.. okdr cok alıskanlık varkii 8 yıldır hep yanımdaydı.. en kötusude bu zaten.. onsuzlugu blmemek.. hc uzak kalmadık bız. ilk defa yaşayacagız bunu.. blıorm ılk zamanlar hayattan soyutlanmıs gbı olucam.. bişey yemek ıstemıcem.. kmseyle knsmak bıle ıstemıcem belkı.. farkındayım bu kdr cook zor olacagını.. ne kdr zman snra bu druma alısırm bılemıorm.. allah hepınızden razı olsun.. tanımadgm bırsuru ınsan derdıme ortak oluo ve tesellı verıyor.. bu cok ama cok guzel bırsey gercekten.. yalnız olmadgnı hssedıo ınsan.. hepınıze coooook cooooook tesekkurlerr arkdslar :)

biliyo musun askerimin görev yeri belli olduğunda bile hüngür hüngür ağlamıştımama burdaki arkadaşlar teselli etti zamanla alışırsın dediler ama inanmamıştım ben yapamam diyodum ama alıştım artık bak gör sende alışıcaksın..zaman geçmeye mahkum bunu unutma

bende yerler bellı oldgnda aglamıstım cnmm :)) sbh uyanmıstım telefona baktm msj gelmıs sevglmden yerler bellı olmus askm kutahyaya gdıomusum fln dıe.. hungur hungur aglamaya baslamstm. gözumu acar acmaz aglamıstım :)) o gün ruh gbıydım zaten o ana dek bana şaka gbı gelıodu yerler bllı olunca işin cıddıyetını anladm.. ablası saolsun, o toparlamıstı ogün benıde.. gttkten snrakı ılk gun uyandgnda ne hssettın pekı cnm? onun o şehrde artık olmadgı bı gune uyandgnda nasıl hssettn kndını :/

benide nişanlımın ablası teselli etmişti yol boyunca gözyaşlarımı sildi akşamda birlikte yattık zaten o gün uyuyamadım gece 4 e kadar oturduk sonra yattık ama 6 da uyandım ben ve ağlamaya başladım içimden bişiy kopup gitmişti sanki eksikti, içime oturdu telefonda onun gönderdiği msjları biriktirmiştim gittiğinde bunlarda teselli bulurum diye ama okurken ağlamaya başladım sonra aşkım msj attı o kadar mutlu oldum ki rüya gibiydi:)) bittii artık gitti konuşamıycaz derken msjını aldımöğlene kadar uçuyodum resmen ama öğleden snra teslim olduğunda aradı telefonu kapatıcağnı yasak olduğnu söyledi başladık gene ağlamayaErtesi gün arayabildi artık o gün kayıt işlemleriyle falan uğraştılar..

Son düzenleme:
Allah kavuştursun kızlar,dua edin,sabredin geçecek hepsi..Burda öyle çok asker yolu bekleyen arkadaşlar var ki,ilk aralarına katıldıgımda umutsuzlugum diz boyuydu..asla gecmez o kadar zaman dıyordum..ama gecıyor canlarım,derdini veren rabbim dermanını da veriyor..insanın gönlüne sabırı,beklemeyi veriyor çok şükür..Askerinize destek olun,ona hep moral verin ve en önemlisi inanın..Herşeyin güzel olacagına,gelecekte ki günlerinize sevginize inanın..
Rabbim can saglıgı versin yeter ki;gerısı bir sekılde hallediliyor:85:
Biz tecrübeliler olarak sizlerin her zaman yanındayız..

çok özledim çok, iş yerindeki sorunlar boğmaya başladı iyice oysa sevgilim burda olsa ne dert ne tasa olurdu, güç kuvvet destekçim olurdu. öyle yalnız hissediyorum ki..
sadece sağ salim bi an önce gelmesini istiyorum çok yoruldum!

cnm bnm kıyamam insan kendıni yalnız hssedıo tabı dogal olrk :/ her sefernde şimdi o olsa böle olmazdı o olsa bnı anlardı , o olsa şöyle olrdu falan dıosundur (( 2 gün snra bnde öle dmeye baslcm ((((((((((((((((( snnk nerdeydı cnm şafak kaç

Selam,
şimdi çanakkale'de ve 3,5 ayımız kaldı ama öyle uzun geliyo ki

cnm suan bnmde umutsuzluk diz boyu hakkaten. gecmez dıorum bnde.. gözumde büyüorda byüyorr ama gecer tabı bı ıllaki de nasıl gecıo işte orasını bızler blıoruz. salya sümük günler yaklastkca daha bi korkuyorum...

Şafak topiğinde 460 gün saydım..
Hatta şafak listesini ben yapardım..
Geçiyor zaman.. Çok kolay değil ilk haftalar ama acemilikten sonra usta birliğinden itibaren daha kolaylaşıyor iletişim..
Cep tel ediniyorlar içerden ve her boş anda telle konuşabiliyorsunuz..

Bütün Şafaklar Bitmeye Mahkumdur
Allah kavuştursun hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…