geçermii bu 460 :(

bizde 7 yıldır birlikteyiz nişanlımla.. aynı şehirde, karşılıklı evlerde.. 7 yıldır her günümüz birlikte geçti nerdeyse.. izmir bornova da şuanda.. nasıl geçer dediğin gibi bu zaman.. ben nefes alamaz oldum ya

bnde AYNENN
ATARSA 397
Çokkk özlüyorum ben yiğidimi askerimi

çok başka birsey bu yaa.. gercekten çok başka
hepımız öyleyız hepımız acı cekyoruz özluyoruz dayanamayacak gbı oluoruz cnm maalesefkii eli mahkum bi durumdayız.. beklemek zorundayız.. sabretmek zorundayız.. dua edecegz hep askerlerımıze.. allaha emanet ettk bız onları. sağ salim gelsınlerde bıtse bu özlemm ama daha cok var bnm . sizin blmıorm safak kac ama bnm cooook var daha yolun basındayız biz.

bnde AYNENN
ATARSA 397
Çokkk özlüyorum ben yiğidimi askerimi

sevdgni özlemekte güzel,beklemekte.. evt üzülüyoruz.. hepımız göz yası dökuyoruz.. ama bir gün bu yazdklarımıza bakıp "ahhh ahhh ne gunlerdı bee" diyecegız :)) zaman bi şekılde akıp gıdecek mecbur..

aman allahımmm çok pis gaza geldm

Canım Askerin ne eğitimi alacakmış öğrendinmi.Şoför ,tören eri,inzibat vs..

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah

yok tatlmm yaa onu sormk hc aklıma gelmedı:) bugun ararsa sorarım bakalm..
yeni gittiyse silah eğitimi alıyordur büyük ihtimal

Allah kavuştursun ilk günler zordur ama sabredip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden...
alanı belli mi peki ? benimki havancı komando mesela

YAREN YEMİNİ :)
Senin beni bıraktığın yerde..
Seni sana yakışan şekilde bekleyeceğime..
Sonsuza kadar seni seveceğime..
Her ne zorluk çıkarsa çıksın senden asla vazgeçmeyeceğime..
460 gün boyunca başımı dik tutacağıma..
Namusum ve şerefim üzerine..
YEMİN EDERİM ASKERİMM..!!

Allah kavuştursun ilk günler zordur ama sabredip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden...
alanı belli mi peki ? benimki havancı komando mesela

aynn öyle canım cok zor.. dun geceden berı içimde bı sıkıntı var.. uyuyamadm sabaha kadar (( arar inş bgn.. yoksa btn gun kafaı yerm :/ havacı olrk gttı cnm kütahyaya

aynn öyle canım cok zor.. dun geceden berı içimde bı sıkıntı var.. uyuyamadm sabaha kadar (( arar inş bgn.. yoksa btn gun kafaı yerm :/ havacı olrk gttı cnm kütahyaya

arar canım büyük ihtimal pazar günleri biraz daha rahat bırakıyorlar askerleri sen içini ferah tut dua et tatlım.

Allah kavuştursun inş hepimizi herşey vatan için

Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni ?
Bekler misin?

Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktasın diye aklına burda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…