- Konu Sahibi Purposeless
-
geçermi bu 4608 yıldır hep aynı şehirde oldugum sözlüm 23ünde kütahyaya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile ( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff (((((((((
bizde 7 yıldır birlikteyiz nişanlımla.. aynı şehirde, karşılıklı evlerde.. 7 yıldır her günümüz birlikte geçti nerdeyse.. izmir bornova da şuanda.. nasıl geçer dediğin gibi bu zaman.. ben nefes alamaz oldum ya
bizde 7 yıldır birlikteyiz nişanlımla.. aynı şehirde, karşılıklı evlerde.. 7 yıldır her günümüz birlikte geçti nerdeyse.. izmir bornova da şuanda.. nasıl geçer dediğin gibi bu zaman.. ben nefes alamaz oldum ya
bnde AYNENN
ATARSA 397
Çokkk özlüyorum ben yiğidimi askerimi
şafak 453
92/2 KÜTAHYA
454 atacak bu şafakhadi kızlar yetern artk üzülnce zamn su olup akmıcak demi bu günlern bile tadını çıkarın ağlamayn gururla dimdik durun yapıcaz bz güçlüyüz biz yareniz biz farklıyız şeklimiz ytr kızlar bizim :d
Canım Askerin ne eğitimi alacakmış öğrendinmi.Şoför ,tören eri,inzibat vs..
sevdgni özlemekte güzel,beklemekte.. evt üzülüyoruz.. hepımız göz yası dökuyoruz.. ama bir gün bu yazdklarımıza bakıp "ahhh ahhh ne gunlerdı bee" diyecegız :)) zaman bi şekılde akıp gıdecek mecbur..
yeni gittiyse silah eğitimi alıyordur büyük ihtimalyok tatlmm yaa onu sormk hc aklıma gelmedı:) bugun ararsa sorarım bakalm..
Allah kavuştursun ilk günler zordur ama sabredip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden...
alanı belli mi peki ? benimki havancı komando mesela
yok tatlmm yaa onu sormk hc aklıma gelmedı:) bugun ararsa sorarım bakalm..
aynn öyle canım cok zor.. dun geceden berı içimde bı sıkıntı var.. uyuyamadm sabaha kadar(( arar inş bgn.. yoksa btn gun kafaı yerm :/ havacı olrk gttı cnm kütahyaya
75 gün acemilik yapacak dedinya büyük ihtimal inzibat veya tören eri olacak.Sor yinede tabi
35 Gün şöferler 150 günde çavuşlar yapıyor acemilik
arar canım büyük ihtimal pazar günleri biraz daha rahat bırakıyorlar askerleri sen içini ferah tut dua et tatlım.
Allah kavuştursun inş hepimiziherşey vatan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?