geçermii bu 460 :(

walla ben bılemedm yavrum yaa gecen aradgnda sey demıstı temmuzun 27sınde gelecekmısım demısti.

Hmm anladım canım sorarsın.Sonuçta görevleri tüm askerlik hayatlarını etkileyecek.

Alışmışmı oralara.Kütahya yazın çekilmez oluyor genelde

Hmm anladım canım sorarsın.Sonuçta görevleri tüm askerlik hayatlarını etkileyecek.

Alışmışmı oralara.Kütahya yazın çekilmez oluyor genelde

alışamamıs daha.. bazen bi sıcak oluyor kısa kolluyla duramazsın, bazende bi soguk oluyor montla üşürsün dıyordu. garip bi havası varmıs.. sevglmde cok çbk şifayı kapar :/

alışamamıs daha.. bazen bi sıcak oluyor kısa kolluyla duramazsın, bazende bi soguk oluyor montla üşürsün dıyordu. garip bi havası varmıs.. sevglmde cok çbk şifayı kapar :/

Aynen de oyle canım.Oranın havasına zaten akıl erdiremedim gitti.

Konuşmada bi problem yaşıyormusunuz

hep dinlediğim şarkı...ne güzel demiş serdem coşkun

Aynen de oyle canım.Oranın havasına zaten akıl erdiremedim gitti.

Konuşmada bi problem yaşıyormusunuz

yok canım hergun arıyor gttgnden berı.. gunde 5-6 defa aradgıda oluyor.. az önce aradı .. içim rahatladı yaaaaa ben hc konusamayız sanıyordum ama allaha şükür arıyor , sesini dyuyorm

Sevdamın güneşi gözümün nuru
Her şeyim bir tanem askerde şimdi
Gözümün bebeği canımın içi

Ağlama ne olur döner diyorlar
O da senin için ağlar diyorlar
Ecel vursa bile şehit diyorlar
O benim sevdalım nöbette şimdi…

Bu sevda yüzünden yandım kül gibi
Anam babam bile oldu el gibi
Gözlerimde yaşlar akar sel gibi
O benim sevdalım askerde şimdi.

BAHAR - Askerde Şimdi

----- kızlaaaarr başka şarkılar varsa böyle yazın bakalm.. şimdilerde neler dnlıyoruz :))

[video=youtube;tRXz9PJhTXk]http://www.youtube.com/watch?v=tRXz9PJhTXk[/video]
GözLerimde kibrit çöpü avuçLarımda cam kırıkLarı yoLuna canım adadım başım koydum. . Hiç korkma , korkuLu rüyaLardan uyanma , uzaktayım diye akLını buraLarda koyma yiğidim. . Söz verdim bekLeyeceğim. . ! {♥}

ama kuzu sen naptın yaaaa (( dinler dinler aglarız artık.. helak oluruz komple hakkaten damardan girdin :))

Canım Askerin ne eğitimi alacakmış öğrendinmi.Şoför ,tören eri,inzibat vs..

Az once nisanlim aradi dedi eczanede calisisicam vs ben hicbirsey anlamadim.simdi o da bu egitimi mi alacak.bu acemilik icin gecerli birsey mi usta birliginede yansiyor mu:s hicbir bilgim yok cokta konusamadik ama :s

Son düzenleme:
Canım Askerin ne eğitimi alacakmış öğrendinmi.Şoför ,tören eri,inzibat vs..

bn askermle az önce knştm seçme mi ne yapıyolarmş komando olmak istynler için falan ben istemedm dedi şoför sınıfndaymş sanrm ben çok iyiym bebeqm sakn düşnme beni kndne iyi bak dedi kurbn oldğm ya orda bile ymk yedn mi dye soruyoo

yok canım hergun arıyor gttgnden berı.. gunde 5-6 defa aradgıda oluyor.. az önce aradı .. içim rahatladı yaaaaa ben hc konusamayız sanıyordum ama allaha şükür arıyor , sesini dyuyorm

Ooo süperr canım bizz hiç konuşamazdık 5 dk yı bulmazdı en fazlası senın adına sevindim

Az once nisanlim aradi dedi eczanede calisisicam vs ben hicbirsey anlamadim.simdi o da bu egitimi mi alacak.bu acemilik icin gecerli birsey mi usta birliginede yansiyor mu:s hicbir bilgim yok cokta konusamadik ama :s

Sağlıkçımı canım askerin,yada eczacı felan.Mesleğinden oturu ustadada acemidede sağlık hizmetlerinde çalışır.Misal dr lar askeri hastanelerde çalışlarak gunlerini bitirirler.

Şöfor se rahat olur getir götür.Komando çok ağır oluyor canım ya eğitimleri felan çok ağır onların.En iyisini yapmış

Stillex;
Sağlıkçımı canım askerin,yada eczacı felan.Mesleğinden oturu ustadada acemidede sağlık hizmetlerinde çalışır.Misal dr lar askeri hastanelerde çalışlarak gunlerini bitirirler.

Nisanlim eczane teknisyeni.keske oyle olsa ama bir arkadasida aynen samsun sahra sihhiyede eczane teknisyeni olarak girmisti sirnakta komando olarak gecirdi ustaligini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…