- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Purposeless
-
walla ben bılemedm yavrum yaa gecen aradgnda sey demıstı temmuzun 27sınde gelecekmısım demısti.
Hmm anladım canım sorarsın.Sonuçta görevleri tüm askerlik hayatlarını etkileyecek.
Alışmışmı oralara.Kütahya yazın çekilmez oluyor genelde
alışamamıs daha.. bazen bi sıcak oluyor kısa kolluyla duramazsın, bazende bi soguk oluyor montla üşürsün dıyordu. garip bi havası varmıs.. sevglmde cok çbk şifayı kapar :/
Bende geldim kızlaaarrnasılsınız?
hoşgeldin :) iyi saol sen nasılsın ?
hep dinlediğim şarkı...ne güzel demiş serdem coşkunVatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni ?
Bekler misin?
Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktasın diye aklına burda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!!
hoşbulduk canım :) iyi ne olsun işte
Aynen de oyle canım.Oranın havasına zaten akıl erdiremedim gitti.
Konuşmada bi problem yaşıyormusunuz
hep dinlediğim şarkı...ne güzel demiş serdem coşkun
ama kuzu sen naptın yaaaa(( dinler dinler aglarız artık.. helak oluruz komple hakkaten damardan girdin :))
Canım Askerin ne eğitimi alacakmış öğrendinmi.Şoför ,tören eri,inzibat vs..
Canım Askerin ne eğitimi alacakmış öğrendinmi.Şoför ,tören eri,inzibat vs..
yok canım hergun arıyor gttgnden berı.. gunde 5-6 defa aradgıda oluyor.. az önce aradı .. içim rahatladı yaaaaaben hc konusamayız sanıyordum ama allaha şükür arıyor , sesini dyuyorm
Az once nisanlim aradi dedi eczanede calisisicam vs ben hicbirsey anlamadim.simdi o da bu egitimi mi alacak.bu acemilik icin gecerli birsey mi usta birliginede yansiyor mu:s hicbir bilgim yok cokta konusamadik ama :s
bn askermle az önce knştm seçme mi ne yapıyolarmş komando olmak istynler için falan ben istemedm dedi şoför sınıfndaymş sanrm ben çok iyiym bebeqm sakn düşnme beni kndne iyi bak dedi kurbn oldğm ya orda bile ymk yedn mi dye soruyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?