- Konu Sahibi Purposeless
-
önemli değil canım her zaman destek olurum yardımcı olurum mesaj atabilirsin :) kendinide sevdiğinide üzme cnm
Kızlar rabbime çok şükür askerimle sabah 10 dk görüştüm öptüüm kokladıım sarıldıım kokusu üzerime sindii ve ağlamadk biz herşeye inat güldüük söz verdik ağlamıycaaaaz ve şu an aradı teslim oluyorum sevgilim dedi hakkını helal et üzme kendini ben arayablrsem arıycam seni dedii ama gözlerim doldu iştee off gittti sanırıım
kütahyaya gtti canım..
evet canım havacı.. arıyor hergün. bugun aradı yıne.. sesını duyunca rahat edıyorum cokk..
walla gecermi bu gunler blmıorm amaa gecmıcek gbı gelıo banaaaaa((((((((((((((
evet canım havacı.. arıyor hergün. bugun aradı yıne.. sesını duyunca rahat edıyorum cokk..
91/3 lerin kindeki yazıları okudum dedm bunlar n dio yhadüşünsene 1 .sayfada allhm yardm et delrcem dien insan son sayfada eee kızlar nslsnz yknda plakalara başlıyrm yazmş vee nsl geçti zmn die sorup duruolr şaka gibi geldi ben 2.günümde kendimi nsl öldürmedm die düşünüom onlar zmn nsl geçti dio bizde böle olcz galba ama smdilik saka gibi gelio :S
91/3 lerin kindeki yazıları okudum dedm bunlar n dio yhadüşünsene 1 .sayfada allhm yardm et delrcem dien insan son sayfada eee kızlar nslsnz yknda plakalara başlıyrm yazmş vee nsl geçti zmn die sorup duruolr şaka gibi geldi ben 2.günümde kendimi nsl öldürmedm die düşünüom onlar zmn nsl geçti dio bizde böle olcz galba ama smdilik saka gibi gelio :S
aynen canım keske smdı onların yerınde olsam dıyorum bende.. bizde öyle olacagız ıns hepımız.. bu sayfada ılk yazdklarımıza bakacagz vaayyy bee ne kdr cabuk gectı dıyecegız.. tabi bunun dahilinde cokta guzel dostluklar kazanacagız her bırımız.. allah o gunlerı görmeyı nasip etsın kuzum.. 3-2-1 diye son gunlerı saymayı nasip etsın
ama sanki saatler duruyor yaaa.. gecmıyor zaman.. oysa yanındayken nasılda hızlı hızlı gecıodu zaman.. şimdi durdu sankii.. daha cok yenii herseycok taze.. çarşamba gunu gttı askerım.. persembe gunu teslım oldu. şafagım kac blmıom o konuda kafam cok karıstı :)) ama çok az oldu daha 1 hfta bıle olmadı gdelı ((((((( alışamıyorum..
ama sanki saatler duruyor yaaa.. gecmıyor zaman.. oysa yanındayken nasılda hızlı hızlı gecıodu zaman.. şimdi durdu sankii.. daha cok yenii herseycok taze.. çarşamba gunu gttı askerım.. persembe gunu teslım oldu. şafagım kac blmıom o konuda kafam cok karıstı :)) ama çok az oldu daha 1 hfta bıle olmadı gdelı ((((((( alışamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?