- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Purposeless
-
ama sanki saatler duruyor yaaa.. gecmıyor zaman.. oysa yanındayken nasılda hızlı hızlı gecıodu zaman.. şimdi durdu sankii.. daha cok yenii herseycok taze.. çarşamba gunu gttı askerım.. persembe gunu teslım oldu. şafagım kac blmıom o konuda kafam cok karıstı :)) ama çok az oldu daha 1 hfta bıle olmadı gdelı ((((((( alışamıyorum..
ama işte nasıl 452 oluo kuzum onu anlamadm :)) daha 1 htfa olmadı gıdelı 23 mayısta yola cıktı. sülüsü 23 mayıstı.. 24 mayıstada teslım oldu.. ay bılemıom bı acıklayın bana yaasenn şafak 452 bebğim bnmde 455 atarmı bilmem ama atmazsa benm kafam atcak kalkcm ynna gitcembu sölediğin herşeyi bn sölüodum daha az önce anneme oda güldü sana öle gelio dedi valla bnce bana öle gelmio herkes saate bakıo demi akıomu hyr geçiomu yoo :S:S:
ama işte nasıl 452 oluo kuzum onu anlamadm :)) daha 1 htfa olmadı gıdelı 23 mayısta yola cıktı. sülüsü 23 mayıstı.. 24 mayıstada teslım oldu.. ay bılemıom bı acıklayın bana yaakafam basmadı
Şafaksöyle.com a gir canım
Sülüs tarihini seç iznide 30 gün kullanmış olarak göster.
Yol hakkı ve ceza dumunuda 0 yap.sana ham şafağın çıkar.Şimdilik o şafağı sayarsın askerlik bitimine yakın kullanılan izin sayısına göre tekrar düzenlersin.
Ayrıca şafağını sorguladıktan sonra siteyi sık kullanılanlara at.hergun girip şafağına bakarsın.Böylelikle kolayca takip edersin.
Şafaksöyle.com a gir canım
Sülüs tarihini seç iznide 30 gün kullanmış olarak göster.
Yol hakkı ve ceza dumunuda 0 yap.sana ham şafağın çıkar.Şimdilik o şafağı sayarsın askerlik bitimine yakın kullanılan izin sayısına göre tekrar düzenlersin.
Ayrıca şafağını sorguladıktan sonra siteyi sık kullanılanlara at.hergun girip şafağına bakarsın.Böylelikle kolayca takip edersin.
şafak herkese 460 değil bebeğim değişio bize 457 vurdu boşwer gerisini
sagol tatlm yazdm dedgn gbı sey yazıo şafak= 454 , toplam yapılacak askerlık gunu 457 .. dıo.. smdı şafak 454 yanı :) ölemii
ne blım yavrum yaaaa. asker yolumu bekledk daha önce:)) anlamıoz ki
şafak 331 çıktı benim
öle demkki cnm
şafak 331 çıktı benim
ozamaaaann ŞAFAK 454 :))
şmdi aradı yıne askmm. ot yoluorz,yat dıo yatıoz kalk dıo kalkıoz dıo.. kitap vermısler smdı bılgılendrmek ıcın. ezberlıceksınız demısler.. amaa kıyaamaaammmmm
oooo iimiş tatlmm.. dgrumu pekı
biribana yardım etsin yaaaabenimki 23 şubatta teslim oldu 5 mayısta geldi 12 mayısta teslim oldu benim şafakkaç yaa :?
bilmiyorum benim kafam karıştı ya bi hesaplayın arkadaşın dediği gibi yaa
sagol tatlm yazdm dedgn gbı sey yazıo şafak= 454 , toplam yapılacak askerlık gunu 457 .. dıo.. smdı şafak 454 yanı :) ölemii
bana seneye 5 mayıs ordayım dedi burda 23 mayıs diyor ?
Evet canım ham şafağın bu,bu şekilde say.sonlara yaklaştıkça net şeklini alacaktır
pekı canım cok cok cok saol :)) şafak 454 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?