- Konu Sahibi Purposeless
-
ya kızlar ben anlayamıyorum siz nasıl bukadar çok konuşabiliyosunuz.. yemin töreni tarihleri bile mi belli olmuş.. Kayra cığımız en şanslımız heralde , onun herşeyden haberi oluyo.. en beteriniz benim heralde, bi kere konuşabildim onda da hiç iyi haber alamadım.. sıkmayın canınızı.. izmir de askeri olan yok mu benden başka yahu ?
bnmkindde yüzüğü görnce komutan ewlimsn demş nişsnlıyım demş yerm ben onu yaaadio 30 yaşnda bi abi var 2 tane çocğu vrmş ewlymş onu görnce kendme geldim dedi :s allahm o abiyede yareninede sabr versn rabbm bzlere bağşlasn hepsni :s
ouhh çok sewndm cnm bnm yhaa hep gül böle
onu bnde sormdm sormm gereken o kdr çok şey varki her aradğnda unutyrm :S seni sewiorm özldm demkten başka bşy demk isttemyrm :S n gelrse aklıma sölüom ama o kdr çok sey varki unutym gerisini :S
buket çok şükür bizim askerlerimiz çok iyi yere düştüü
ben bi arkadaşımla konuştum sevgilisi ankarada sabah kahvaltıda zeytin bile vermiyolarmış çok üzülüyodu allahım çok şükür bizimkilerin yemekleri önlerine geliyo evliyken daha zor bence ya ama 2 tane çocukları varsa onlarla avutur kendinii yarenide rabbim usta birliklerinide böyle rahat edecekleri yerlere düşürsüün inşallah
izmre düşer inş. ew iznine çıkar ve c.tesi pazarları bnm olurbitek hafta içi görmem onuda idare ederm :S allahm nolur izmre gelsn yarimm bana dedi bol bol dua et izmir olsn valla hiç üzmm seni öle gelr gelr giderm ynna dedi sen yetrki dua et geleym dedi ölürmmmmmmmmmm yhaaaaaaaaaa allhmmm nolursun izmir olsn sizde dua edin nolursnz :S
ayy canıım beniim ben ederiiim sizedee merak etmee bende antalyaya istiyorum burdur 5 saat bana çok şükür yada burdurda kalsıınrahatmış zaten yerii inşallah senin izmire çıkar benimkide burdurda kalıır allahım noluur duy sesimiziii:78:
amnnnn yarabbbmmmmmmmmmmm amnnnnnnnnn hepimizn dualarna kalbnden geçrdklerneeeeeeeeee amnnnnnnnnnn
ayy canım beniim sende üzülmebizim askerimle 2 tane arkadaşımız orda yapıyo askerliğini onların sevgilileriyle konuşurm öğrenirim bende o ortamı ben hiç bu kadar çok konuşcağımızı beklemiyodum ama rabbime çok şükür ya dualarımızı kabul ediyor burdurda kalmak istiyorum ben dedi ama çok zor sanırım inşallah kalıır benim askerim yaa bol bol dua edin hem acınız biraz diniyo hemde rahatlıyosunuz üzülmeyin sıkmayın canınızı onlar biz iyi oldukça iyi orda Allahım hepsini korusuun
Sen canını sıkma tatlım ben öğrenebilirsem bilgilendircem ve askerinde arar senii merak etmeeecanım çok sevinirim yaa birilerinden bişeyler duysam azıcık rahatlıcam ama ...
Senin askerin izin kullandımı ?
Valla canm kafam cok karisikaklim hep ustalikta.internetten arastirdigim kadariyla samsun sahra sihhiye genelde doguya yollarmis ustalikta.icim oyle tuhafki.beklemekten baska cre yok sanirim.allah hepsinin yar ve yardmcilari olsun
Amiiin canıım rabbim bütün askerlerimizee rahatlık versiiingittiğinden beri ilk defa gülüşünü duyduum ya kurban olduğumuun gülüyodu arkadaşlarıylaa
yaaa meslek secımıne ne kadar sure snra gecıolar kı.. bnde bgn knstm ama hc aklıma gelmedı sormak..
kullandı tatlım dağıtım iznine geldi 7 gün
Öyleyse senin askerin şafağını sadece 7 gun kullandım diye hesaplıyordur.O yüzden sende şafaksöylede izin kısmına 30 değil 7 gun yazarsan daha yakın bir terhis tarihi çıkar.
Doğuya mı yollarmış Allah Allah.İnş hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ama şunuda belirteyim askerliğin doğusu batısı yok.Başındaki komutan rahat olsun ondan iyisi olmaz neresi olursa olsun.Kimi batıdakiler başındakiler yüzünden çok zorlu bi askerlik geçiriyor.
amin canım inş hayırlısı bakalımaskerin doğusu batısı olmaz evet ama insan ister istemez korkuyor insanın aklına herşey geliyor engelleyemiyosun kendini işte.inşşş hepsi için en hayırlısı neyse o olsun inş:2:
Şafaksöyle.com a gir canım
Sülüs tarihini seç iznide 30 gün kullanmış olarak göster.
Yol hakkı ve ceza dumunuda 0 yap.sana ham şafağın çıkar.Şimdilik o şafağı sayarsın askerlik bitimine yakın kullanılan izin sayısına göre tekrar düzenlersin.
Ayrıca şafağını sorguladıktan sonra siteyi sık kullanılanlara at.hergun girip şafağına bakarsın.Böylelikle kolayca takip edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?