geçermii bu 460 :(

senın şafak kaç oldu smdi cnmm

inan ki tam emin değilim.. şu şafak programları var ya onlardan birini indirdim.. Onutek diye bir program.. ondan çıkan sonuca göre 447 görünüyor.. 21 mayısta almıştı nişanlım sülüs kağıdını sanırım o tarihten itibaren asker sayılıyorlarmış.. 23 mayısta teslim oldu birliğine.. 92/2 tertipler toplamda 457 gün yapıcaklarmış.. karışık bu şafak işi, tam alışabilmiş değilim ben de ama dediğim gibi şuanda 447 diyorum ben.. seninki nezaman almıştı sülüsünü?

23 MAYIS sülüs tarıhı cnm bnmkının. bnde safaksoyle.com dan bakıormda oraya göre 450. senınkıde oraya göre 448 oluo.gercı snra ızınler cartlar curtlar derken değşir bu safak

23 MAYIS sülüs tarıhı cnm bnmkının. bnde safaksoyle.com dan bakıormda oraya göre 450. senınkıde oraya göre 448 oluo.gercı snra ızınler cartlar curtlar derken değşir bu safak

ya öyle kalakaldık arkalarında.. nasıl düşünüceğimi şaşırdım bende.. iyi düşüneyim iyi olsun diye zorluyorum hep kendimi ama.. işte o huzursuzluk var ya yiyip bitiriyor içimi.. ustalıkları belli olsa biraz daha içimize sinicektir diye düşünüyorum.. en azından bu karışıklık biticektir, yemek yiyememe olayları, telefon olayları biraz daha düzene giricektir.. ama o güne kadar ömrümden ömür gitti yeminle..

damardan girdin be gülüm

ya kızlar 92/2 topigini boş bırakıyosunuz nerdesiniz.?

orayada yazıyoruz. ama bn genelde buraya yazıyorum.. ordada gecermı bu 460 topiğini boş bırakıosun demıorm cnm.. hani zorla deil sncta.kafası esen gırer yazar. bnde grıorm işte arada guzel sözleri ve şafagımı paylasıorum. okdr.
ha orası ha burası pek bişide farketmıo aslında cnm. hepimiz şafak sayıyoruz işte

kuzum hala aramadı bu yaa.. saat kac oldu.. beklıyorum. hastahaneye götrcektı işte diğer askerler.. bişey mi oldu acaba dıye meraktan çıldrcam.. hiç haber yok.. senınkı nasıl olmus.. bademcıkleri falan kötü diyordun.

hepinize allah sabir versin kizlar.ve allah butun mehmetciklerin yar ve yardimcisi olsun.ilk iki hafta cok ama cok kotu gecio hatta gunler gecmek bilmio.ama insan sonradan alisio birazda olsa.esimi yollayali 48 gun gecti..allahim askerlerimizin saglikli sihhatli donmelerini nasip eder insallah.

ah ah sabır dilemekten bol bol dua etmekten başka ne gelir ki elimizden.. allah sana da kolaylık versin canım kocacığına kavuştursun sağsalim inşallah, hepimizin askerleri dönsün sağsalim

ah ah sabır dilemekten bol bol dua etmekten başka ne gelir ki elimizden.. allah sana da kolaylık versin canım kocacığına kavuştursun sağsalim inşallah, hepimizin askerleri dönsün sağsalim

canım nasıl oldun? dün gece ağlamıssın falan :/ bnde dün kötydum ya, başım cok agrıodu uyuyakaldm öle.. nasıl oldun varmı bi haber askerınden .. nasılmıs durumu

sagol canım amiiin hepimize sabır versın allahm.. 48 gün bayagı olmus.. bnm daha bir hafta oldu bgn.. zor gelıyor.. alışmaya calısıyoruz hepımız .. allah yardımcıları olsun bekleyenlerınde, bekletenlerınde..

ah canımın içi ah.. ben unuttum bademcikleri falan.. sabah aradı nişanlım seçmelerde adımı şoför olarak gördüm dedi.. izmir jandarmadan seçilen şoförler komando eğitimi alıp jandarma komando olarak doğuya gidiyorlar.. benim nişanlım müzisyen, bakalım müzik seçmelerine de katılıcam daha kesin birşey yok dedi ama ben bittim özgeeee.......... aklımı kaybediyorum yavaş yavaş yanıyor beyin hücrelerim hissediyorum bunu yani.. hayırlısıyla atlatsaydık şu meslek seçmelerini..

sen de içini ferah tutmaya çalış, biz bile bir devlet hastanesine gidiyoruz nekadar bekliyoruz sen biliyosun.. tahlil falan yapıldıysa öğleden sonra alır sonuçlarını anca olmuştur yani.. dur bakalım celallenme hemen kuzu..

Son düzenleme:

yok bende zorlamıyorum saten bi o topige bakıp bi bu topige bakıyorum birileri olsada konuşsak diye o yüzden boş bırakıyosunuz dedim. neyse çıkım ben

Son düzenleme:
yok bende zorlamıyorum saten bi o topige bakıp bi bu topige bakıyorum birileri olsada konuşsak diye o yüzden boş bırakıyosunuz dedim. neyse çıkım ben topikden.

tatlım özgenin topici biraz daha dert yanma topigi gibi oldu.. hani diğer taraf daha geniş bir topic o yüzden iki taraftanda yazışıyoruz biz.. sen de nerde insan görürsen oraya atla olmaz mı

tatlm daha kesın bırsey yokmus kıı ne bu stres hemen böylee.. tamam anlıyorum korkuyorsun doguya gtme ıhtımalı var dıe ama dur bakalm be yawrm daha bişy bellı deıl.. yapma böyle üzme kendını.. dua et bol bol.. kendınıde uzme onuda uzme..askerı şöför olan arkdslar fln vardı onlardanda bi bilgi al bakalm nasıl oluomus die.
bnde beklıorm ıste arasın dıe. bu saate kdr arıodu normalde ama bgn hc aramadı. içim cok sıkıntılı. dunden berı böleyım. ah bi arasa rahatlıcam ama aramıo :/ düşündkce daha kötu oluo ınsan.. ii seyler düşünmeye calısalm..

benim esimde hakkari cukurcada (( orda sartlar iyiymis guzelmis de insan teror olaylarindan endiselenio yaa(( aklim heeepp onda.

benim esimde hakkari cukurcada (( orda sartlar iyiymis guzelmis de insan teror olaylarindan endiselenio yaa(( aklim heeepp onda.
eniştem yaptı hakkari çukurca da askerliğini.. allah sabırlar versin gülüm, bitirdi geldi sağsalim allah biz bekleyenleri de kavuştursun sevdiceklerine.. aklına getirmemeye çalış kötüyü, için sıkıldıkça gel yaz bize.. benim nişanlımın da belli değil nereye gideceği ama insanın aklı çok senaryolar üretiyor.. kapılma iç sesine, gel buralara dök içini.. geçicek bu zamanlar.. geçicek inşallah, hep beraber atlatıcaz allahımın izniyle..

saol canim.asker yolu bekleyen herkese allah sabir versin.aklima getirmeyim diorum haberelere bakiorum ister istemez etkileniorum iste gunler su gibi aksin gitsin tatlimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…