- Konu Sahibi Purposeless
-
tatlm daha kesın bırsey yokmus kıı ne bu stres hemen böylee.. tamam anlıyorum korkuyorsun doguya gtme ıhtımalı var dıe ama dur bakalm be yawrm daha bişy bellı deıl.. yapma böyle üzme kendını.. dua et bol bol.. kendınıde uzme onuda uzme..askerı şöför olan arkdslar fln vardı onlardanda bi bilgi al bakalm nasıl oluomus die.
bnde beklıorm ıste arasın dıe. bu saate kdr arıodu normalde ama bgn hc aramadı. içim cok sıkıntılı. dunden berı böleyım. ah bi arasa rahatlıcam ama aramıo :/ düşündkce daha kötu oluo ınsan.. ii seyler düşünmeye calısalm..
eniştem yaptı hakkari çukurca da askerliğini.. allah sabırlar versin gülüm, bitirdi geldi sağsalim allah biz bekleyenleri de kavuştursun sevdiceklerine.. aklına getirmemeye çalış kötüyü, için sıkıldıkça gel yaz bize.. benim nişanlımın da belli değil nereye gideceği ama insanın aklı çok senaryolar üretiyor.. kapılma iç sesine, gel buralara dök içini.. geçicek bu zamanlar.. geçicek inşallah, hep beraber atlatıcaz allahımın izniyle..
kovala dedim o sıkıntıları sana dimiiiiiiii
aklımız kötüye çalışıyo kaldık arkalarında böle elimiz kolumuz bağlı.. dinleme aklını,dua et canım benim bol bol sabır dile hepimize kuzum
moralm cook bozukbtün gun meraktan öldm aramadı dıe. ama şükürr, 1 saat önce aradı askerm..hastahaneye gdememısler.. burası cok karısık dedı.. bisürü tantana var dedı.. olaylar vardı bgn arayamadm. daha anca haber verdıler dedı.. bnmle alakalı deıl dedı ama kafam takıldı yınede.. bende sey dedm, rahattın bu zamana kdr nıye bırden böyle sıkı disiplin oldu dedm.. oda sey dedı ( aslında ilk gunden berı böyle dedı.. hersey cok kötu dedı.. köle gbıyız hepımız dedi.. nefesim kesildi o an ((( böyle oldgnu blmıodum.. iyiyim iyiyim hersey yolunda dıodu hep.. öle deılmiş meger =(((((( ooooffffffff
moralm cook bozukbtün gun meraktan öldm aramadı dıe. ama şükürr, 1 saat önce aradı askerm..hastahaneye gdememısler.. burası cok karısık dedı.. bisürü tantana var dedı.. olaylar vardı bgn arayamadm. daha anca haber verdıler dedı.. bnmle alakalı deıl dedı ama kafam takıldı yınede.. bende sey dedm, rahattın bu zamana kdr nıye bırden böyle sıkı disiplin oldu dedm.. oda sey dedı ( aslında ilk gunden berı böyle dedı.. hersey cok kötu dedı.. köle gbıyız hepımız dedi.. nefesim kesildi o an ((( böyle oldgnu blmıodum.. iyiyim iyiyim hersey yolunda dıodu hep.. öle deılmiş meger =(((((( ooooffffffff
Denetleme var canım 2 haftadır.Bugün son günüydü ondan o tantana.
güzelim bizim bile bi günümüz bi günümüze tutmuyo ondan da bekleyemezsin bi istikrar şuanda.. tecrübeli yarenimizinde dediği gibi denetlemeler olur, şu sıralar bildiğim kadarıyla meslek seçmeleri oluyor ki bu da acemi birliklerine üst rütbelilerin gitmesi demek.. lisedeyken bile bi müfettiş geliceği zaman nasıl kastırırlar insanı bi de onları düşün.. e daha çömezler askerden bile sayılmıyorlar.. insanın içi el vermiyor.. gidip dağıtasın geliyor oraları ama sabır çekiyosun.. askerliğin yarenlere en çok koyan tarafı da o bence.. bizim yarimiz bizim hayatımızın anlamı, tam ortasında duruyor yaşamımızın, ona bağladığımız hayallerimiz, umutlarımız var.. ama onlara göre hepsi birer kum tanesi.. hepsi aynı.. o kadar çoklar ki.. oyüzden bukadar üzülüyoruz biz, e onlarda belli etmemeye çalışıyorlar ama bir kırılma noktası oluyordur eminim.. üzme kendini böle amaaaaa...
ama ne olablrkı acaba tatlm .. tantana dedgı sey mesela.. neler oluodur.. onları bu kdr zorlayan neler vardır kiiii :/ çok moralm bozldu yaa
selamlar;
nasılsınız kızlar her şey yolunda mı ne var ne yok
selamlar;
nasılsınız kızlar her şey yolunda mı ne var ne yok
slm tatlmm hoşgeldın.. ben eh işte pek ii degılım de.. iyi diyelm.. malum merak edıyoruz sureklı askerlerımızi.. sn nasılsın cnm
güzelim bizim bile bi günümüz bi günümüze tutmuyo ondan da bekleyemezsin bi istikrar şuanda.. tecrübeli yarenimizinde dediği gibi denetlemeler olur, şu sıralar bildiğim kadarıyla meslek seçmeleri oluyor ki bu da acemi birliklerine üst rütbelilerin gitmesi demek.. lisedeyken bile bi müfettiş geliceği zaman nasıl kastırırlar insanı bi de onları düşün.. e daha çömezler askerden bile sayılmıyorlar.. insanın içi el vermiyor.. gidip dağıtasın geliyor oraları ama sabır çekiyosun.. askerliğin yarenlere en çok koyan tarafı da o bence.. bizim yarimiz bizim hayatımızın anlamı, tam ortasında duruyor yaşamımızın, ona bağladığımız hayallerimiz, umutlarımız var.. ama onlara göre hepsi birer kum tanesi.. hepsi aynı.. o kadar çoklar ki.. oyüzden bukadar üzülüyoruz biz, e onlarda belli etmemeye çalışıyorlar ama bir kırılma noktası oluyordur eminim.. üzme kendini böle amaaaaa...
Canım nasıl anlatayım bende yaşamadığım için sana net yansıtamayacağım.denetmeler olduğunda herşey nizamı olmak zorunda bu attığın adıma varana kadar.Dört dörtlük bir işleyiş istiyorlar buda acemileri heleki yeni gidenlerin zamanına denk geldiyse onlar için çok zor oluyor alışmaya çalıştıkları sistemi acemi iken onlardan dört dörtlük yapmalarını istiyorlar yapamayıncada problem oluyor.Bir kişi hatalı yürüdü diye yürüyüşlerde 15 km yolu tekrar yürütecek kadar acımasızlartantana bu gibi şeyler.Denetmeler hep yoğun yorucu ve sorunlu geçer.Şükür ki bitti
bende pek parlak değilim aslında şurada bitmesine ne kaldı ama sıkıntı yaratmaya başladı bazı insanlar orada askerime, tel.de sesi yansıtmamaya çalışıodu ama anladım ben tabi yolunda gitmeyen bişeylerin olduğunu =( onun canını sıkanların hepsini bi yerde kaynatsam az gelir az!
bende pek parlak değilim aslında şurada bitmesine ne kaldı ama sıkıntı yaratmaya başladı bazı insanlar orada askerime, tel.de sesi yansıtmamaya çalışıodu ama anladım ben tabi yolunda gitmeyen bişeylerin olduğunu =( onun canını sıkanların hepsini bi yerde kaynatsam az gelir az!
özgecim sen şanslısın bak yine aynı yerde askeri olan birileri var en azından.. sistemin nasıl işlediğine dair bilgiler edinebiliyosun.. ben bulamadım birini bana böle anlatcak :26: sıkma canını, mehtap say.. az kaldı gidebilcen mi sen yemin törenine, naapmayı düşünüyosun?
özgecim sen şanslısın bak yine aynı yerde askeri olan birileri var en azından.. sistemin nasıl işlediğine dair bilgiler edinebiliyosun.. ben bulamadım birini bana böle anlatcak :26: sıkma canını, mehtap say.. az kaldı gidebilcen mi sen yemin törenine, naapmayı düşünüyosun?
aslında hyatta söylemez bellı etmemeye calısır hep ama bugun iyice daraldı herhalde .. tutamadı kendını söyledı. smdı pişman olmustur cnku blıo bnm nası deli gbı onu merak edıcegımı uzulecegımı.. keske söylemesedm dıodur.. ama diğer türlü toz pembe göstermesı de ii deil.. en azından anlatsın yanii. işte elımızden bişey gelmıokaynanamın dedgı gbı orası okul deil ki,cocuguma bi tokat attıklarında hemen gıdeyım fln dıe. ana baba sözu gecmıo.. naparlar neler yasarlar blmıoruz (( içim parçalanıo cnm yaa.. senden de varya allah bin kere razı olsun.. ne zmn daralsam hızır gbı yetişion. cok saol kuzum.. herkese,btn kızlara cok tskkrler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?