- Konu Sahibi Purposeless
-
yaagüzel allahım o sıkıntı yaratanların hepsini sıkım sıkım sıksın inşallah, gece gece böle üzmüşler seni
o'nun üzülmesi beni de üzüyo, moral vermeye çalıştım ama ı-ıh çok sinirlenmiş ben bilirim diyo başka bişey demiyo, üstüne gitmedim ben de daha fazla =(
Canım nasıl anlatayım bende yaşamadığım için sana net yansıtamayacağım.denetmeler olduğunda herşey nizamı olmak zorunda bu attığın adıma varana kadar.Dört dörtlük bir işleyiş istiyorlar buda acemileri heleki yeni gidenlerin zamanına denk geldiyse onlar için çok zor oluyor alışmaya çalıştıkları sistemi acemi iken onlardan dört dörtlük yapmalarını istiyorlar yapamayıncada problem oluyor.Bir kişi hatalı yürüdü diye yürüyüşlerde 15 km yolu tekrar yürütecek kadar acımasızlartantana bu gibi şeyler.Denetmeler hep yoğun yorucu ve sorunlu geçer.Şükür ki bitti
canım benim nedemek,birbirimize destek olmıcaz da naapıcaz.. ama diyorum ya sabır dile en çok allahtan,çünkü sayılı zaman bu, biz ağlaşırken bile ilerliyo dakikalar.. kayınvaliden doğru demiş,gidip bassak ne olucak ne yapabiliriz işte böle bekliyoruz.. yine de sen söle askerine,paylaşsın seninle.. çünkü sana sığınır canı sıkıldığında en azından, sen de güçlü olucaksın, onun huzurlu limanı olucaksın.. sana anlatmıcak da kime anlatıcak.. böle böle bitiricez bu imtihanı alnımızın akıyla inşallah..
Hmm anladım canımizmir/bornova da
anladm tatlm. cok saol..bnde manyak manyak seyler kuruyorum kafamda kac saattr.. burda ztn sizle konusunca rahatlıorm :)
tatlm bu arada sn çanakkalelimisin?? diğer topikte gördm öle yazmıssında.. bn çanakkalelıyımde merak ettm :)
tatlm bu arada sn çanakkalelimisin?? diğer topikte gördm öle yazmıssında.. bn çanakkalelıyımde merak ettm :)
tam olmak istedğim yer ikiniz de çanakkaleli'yseniz eğer kızlar askerimde orada
çanakkale merkezde mi askerin ilçelerden birinde mi? o sıkıntı yapanları çarşıda kıstırayım istersen hı, bi güzel pataklayalım
kızanım sen de mi macırsın yoksaaamforumu çanakkaleliler olarak ele geçiriciiiz az kaldı sen neresindensin, merkez mi?
gelibolu'daaa
nasıl güzel yerde yaşıyosun ama var yaa ahh bırakıp gelicem valla her şeyi burda
olaya bak yaa şaka gbı.. topragım cıktıondanmış demekkı bu sıcaklık toprak çekmiş heee bizi..
kız sende cık gel ckaleye. gezdrırırz bız snı. mısafr ederz berrakın dedgı gbı.. sevdgnde burdamısya daha bı guzel gelır smdı sna ckale :d
canım benim msj attım sana.. benim artık hafiften yatmam lazım, yarın erkenden kalkıcam.. hadi sen de yatmıyo musun napıcaksın oturma böle kimseciklerde yok zaten canın sıkılmasın ?
tmm tatlm bnde yatayım madem artık.. dikkat et kendıne. iyi uykular cnm öptm ckbb şafak 449 :)
aa memleketim diye söylemiyorum taşı toprağı başka kokar cidden.. ama ne güzel askerin böyle bir yerde yapmış ustalığını.. sen neredesin,gel misafir edeyim senibenim nişanlımda gelse buralara başka bişey istemem valla.. dua ediyorum hep allahıma benim yanıma gönder diye ama
olaya bak yaa şaka gbı.. topragım cıktıondanmış demekkı bu sıcaklık toprak çekmiş heee bizi..
kız sende cık gel ckaleye. gezdrırırz bız snı. mısafr ederz berrakın dedgı gbı.. sevdgnde burdamısya daha bı guzel gelır smdı sna ckale :d
yaa ne güzel dedinizistanbul'dayım ben, izne bi çıkabilirsem gelicem inşallah
ah ah sabır dilemekten bol bol dua etmekten başka ne gelir ki elimizden.. allah sana da kolaylık versin canım kocacığına kavuştursun sağsalim inşallah, hepimizin askerleri dönsün sağsalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?