geçermii bu 460 :(

o'nun üzülmesi beni de üzüyo, moral vermeye çalıştım ama ı-ıh çok sinirlenmiş ben bilirim diyo başka bişey demiyo, üstüne gitmedim ben de daha fazla =(

gün doğmadan neler doğar.. yarına biraz daha sakinlemiş olur belki ne dersin.. hem bi gün daha yaklaşmış olur sana,şafak düşmüş olur, bakış açısı değişir belki gün ışıldadıkça... :18:

anladm tatlm. cok saol..bnde manyak manyak seyler kuruyorum kafamda kac saattr.. burda ztn sizle konusunca rahatlıorm :)

tatlm bu arada sn çanakkalelimisin?? diğer topikte gördm öle yazmıssında.. bn çanakkalelıyımde merak ettm :)

izmir/bornova da
Hmm anladım canım

anladm tatlm. cok saol..bnde manyak manyak seyler kuruyorum kafamda kac saattr.. burda ztn sizle konusunca rahatlıorm :)

Kurmakta haklısın canım insan bilmeyince korkuyor.Ha şunuda diyeyim.Sesini çok kötü duyacağın günelrde gelecek.Sende benım gibi panik yapma o zamanlar

Sadece yemin törenine hazırlanırken bağırtıyorlar yemini okurken,sesler o zaman gidiyor.

Acemiliğin başka köyü bi yanı yok.Ustaya geçtiğindede daha rahat olursunuz zaten.

gelibolu'daaa
nasıl güzel yerde yaşıyosun ama var yaa ahh bırakıp gelicem valla her şeyi burda

aa memleketim diye söylemiyorum taşı toprağı başka kokar cidden.. ama ne güzel askerin böyle bir yerde yapmış ustalığını.. sen neredesin,gel misafir edeyim seni benim nişanlımda gelse buralara başka bişey istemem valla.. dua ediyorum hep allahıma benim yanıma gönder diye ama

olaya bak yaa şaka gbı.. topragım cıktı ondanmış demekkı bu sıcaklık toprak çekmiş heee bizi..

kız sende cık gel ckaleye. gezdrırırz bız snı. mısafr ederz berrakın dedgı gbı.. sevdgnde burdamısya daha bı guzel gelır smdı sna ckale :d

canım benim msj attım sana.. benim artık hafiften yatmam lazım, yarın erkenden kalkıcam.. hadi sen de yatmıyo musun napıcaksın oturma böle kimseciklerde yok zaten canın sıkılmasın ?

yaa ne güzel dediniz istanbul'dayım ben, izne bi çıkabilirsem gelicem inşallah

ah ah sabır dilemekten bol bol dua etmekten başka ne gelir ki elimizden.. allah sana da kolaylık versin canım kocacığına kavuştursun sağsalim inşallah, hepimizin askerleri dönsün sağsalim

benimde 7.günüm oldu eşimi göndereli hepimizin bütün askerlerin sağlıklı sıhatli ailesine eşlerine kavuşmayı nasip etsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…