geçermii bu 460 :(

Selam,
şimdi çanakkale'de ve 3,5 ayımız kaldı ama öyle uzun geliyo ki

ohooo cok az kalmıs be kuzuumm.. bizim burda yani sevdiceğin.. şimdi sen bnm yerımde burda canakkalede olmak ne kdr cok ıstersın dmı? :)) ama az kalmıs be cnm çoğu btmiş azı kalmıs.. azcık daha sabır gerek :)

saol tatlmm amiiinn :)) cep tel ımkanı olunca tbı cok cok ii olurda bnm sevglımın acemılık 75 gunmuşş.. bıraz fazla cok dglmı yaa (

saol tatlmm amiiinn :)) cep tel ımkanı olunca tbı cok cok ii olurda bnm sevglımın acemılık 75 gunmuşş.. bıraz fazla cok dglmı yaa (

Yemin töreninden sonra ki bu 30 gün sonra oluyor,çarşı iznine çıkmaya başlıyorlar..
Msn olayınız olur canım..

hemde nasıl isterdim orda olmak
bazen her şeyi bırakıp gelmek bile istiyorum, alınca tezkereyi birlikte döneriz sevdiğimle diye. ama hayat zor ve acımasız

yolun yarısına gelmişsiniz walla canım.. bizim daha yenı baslayack bakalm 2 gun snra.. ne kadar zor olsada sevdgnı beklemek guzel dmı :)

bak benim 9 ayım var ama inan bana 9 yıl olsa yine beklerdim ömrüm ona feda..tabiki çok zor bekletmek beklemek ama sevdiğin var ucunda ona kavusmak var o hırsla bekliyorsun ve aynı anda büyük bir sabırla.. işte 15 ay boyunca böyle tezatlar içinde kıvranıp duracağız yapacak bişe yok allah kavuştursun bacılar

olsun kızlarr yaa herkesede nasip olmaz asker yolu beklemek dmı amaa :))) allah sabrınıda verır elbet..

Kütahya'da hele acemilikte imkansız canım cep telefonu.

Acemilikte aldığı göreve göre değişiyor.Mesela şöför mü olacak 35 gun acemilik,biz 120 gün yaptık acemiliği çavuş olarak gittiği için

Hiç korkma tatlım,korkulacak ne var?Gecen hergün daha cok yaklastırıyor bırbırınıze sizi
6 ay gectı benım safaktan,ne ara gectı ne zaman bitti anlamadım..Oysa hergün aglayan da benim
Nerde askerin;benim ki tuncelide..
Batıdaysa hele hic endişen olmasın,dogu da olunca insanın hüznü artıyor..Hele ki ''ben operasyona gidiyorum melegim merak etme,dönünce ararım''diyince

okurken agladım yaaa bu nasıl bi yazıı ALLAHIm yardım et çok kötüyüm

Allah tüm askerlerimizle birlikte eşinede hayırlı teskereler nasip etsin onu sana ailesine ve sevdiklerne bağışlasın.

Bende eşimi bekledim 460 gün ve hergün ağladım gerçekten beklemek çok zor ama o 460 gün bitipte kavuştuğunuzda sabrının mükafatını alacaksın.

Ben hayatımda hiç çok sevdiğim birinin kaybını yaşamadım.
Hiç hayatımda çok üzüleceğim birşey olmamıştı.
Taki eşimi askere uğurlayacağım güne kadar.

Hayatımın en berbat en acı günüydü.
Otogarda otobüsün kalkış saatine kadar hep eleleydik.
Sonra onu otobüse bindirme vakti geldiğinde onu birdaha hiç göremeyeceğim sandım.
Otobüse bindi cam kenarına oturdu bende dışarıdan ona bakıyordum ben gözümden dökülen yaşlara hakim olamıyordum ama o kendini tutuyordu.
Onu uğurlamaya gelen birçok arkadaşı ailesi vardı ama biz birbirimizin gözlerine bakıyorduk sürekli ne o ne ben başkasını görmüyorduk.
O otobüs hareket ettiğinde ben içimden birşeyler koptu gitti otobüs biraz ilerledi arkadaşları bayrak açık otobüsün önünü kesti ve istiklal marşı okudular.O istiklal marşı hiç bitmesin istedim.

Ama bitti ve otobüs hareket etti.Sonrasını ne sen sor ne ben söyliyim.En yakınımda kayınpederim vardı o an ona sarılıp nasıl ağladım anlatamam.Eve gelene kadar aladım eve geldim tek kelime etmeden sabaha kadar ağladım ondan sonrada zaten hiç yüzüm gülmedi çok zordu onu beklemek.İlk 3ayda zaten 54 kilodan 46 kiloya indim.Her izine geldiğinde ayrılmaıyoruk.İkimizde birbirimize sarılıp ağlıyorduk.

Hatta bir gün daanamayıp kimseye haber vermeden eşimin yanına gitmiştim.Gittim askeriyenin önüne dayandım hemde gecenin 11 inde eşime izin verirlermi vermezlermi hiç düşünmeden yaptım bir çılgınlık.Neyseki komutanları izin verdi ve iki gece otelde kalmaıştık.Sonrada yine ağlayark ayrıldık.

Ama tezkereyi aldıktan sonra ellerimiz birdaha hiç ayrılmadı.Birbirimizden ayrı hiç biryere gitmedik.Şimdi 7 yıllık evliyiz ve hala ekimizde birbirimizi gözümüzden sakınırız.Zor günlerdi ama sonra kavuşması çok güzel Hala o günler aklıma gelince eşime sımsıkı sarılasım geliyor.

öyle güzel anlatmıssınki cnm gözyaslarımı tutamadm yarın gdıyor.. dşündkçe nefesm daralıyor :/ zaman dursun istıyorum..gtmesın bırakmasın benı dıyorum ama mecbur blıorm gtmek zorunda.. iştahım kesıldı smdıden.. boş boş bakıyorum öyle... konuşulanları duymuyorum sanki.. kafamda süreklı düşünceler var. nasıl yaparım onsuz dıe :/ cok korkuyorum onsuzluktan...... çookk kötuyumm coook nasıl toparlanırım blmıorm :/

tatlmm bnmkı daha gtmedı yarn gdıyor kütahyaya (( snra baslıyor işte zor gunler... moralm cok bozukk yaa hala inanamıyorum gıdecegıne :/ insana şaka gbı gelıo.. ama nasıl gecer 460 ( oofff cok fazlla yaa 15 ay

Askerim..

Gün geldi ayrılık günü ..
Uzak diyarlara yolluyorum seni
Elim kolum bağlı çaresizce arkandan bakakalıyorum..
Bak bak işte geldi otobüsün..
Binip gideceksin şimdi.
Peki ya beni benide götürecekmisin yanında?
Götürmiceksin ..
Sadece arkandan umutsuzca el sallayabileceğim
ve sadece ağlayacağım
Ama sen yinede gideceksin..
Ne o ağlıyormusun Askerim ?
Asker ağlamaz !
Asker üzülmez !
Asker unutmaz !
Asker ÖLMEZ !

Vedalaşıyorsun işte Askerim
Tek tek herkesle ..
Farkında olmadığımı sanma
Herkesle vedalaşırken her sarılışında
gözlerin
yaşlı gözlerime dalıp gidiyor..
Kaçırıyorum gözlerimi
sırf görme diye o halimi..
Hayalinde hep o masum gülüşüm olsun
görme görme işte ağladığımı
görmeki bende görmeyeyim ağladığını..

Bana geldin Askerim
sarılacaksın sarılamıyorsun
Çünkü biliyorsunki sarıldıktan sonra ayrılacağız..
Dayanamadın dimi Askerim
sarıldın
sımsıkı sarıldın
sarıldım..
Gözyaşlarım süzüldü sırtına..
Ellerimle öylecesine sıktımki sırtını
bırakmak istemedim
bırakamadım Askerimm !!
Kokunu çektim içime doyasıya
Çünkü tam - 460 - gün hasret kalcam o kokuya..
'Seni Seviyorum' diye fısıldadın kulağıma
Yine sel oldu gözyaşlarım
Ve bende usulca kulağına eğilip
BENDE SENİ SEVİYORUM ASKERİM !!
dedim..

Bak işte gidiyorsun Askerim..
Neden dönüp bakmıyorsun Askerim..
Gözyaşlarından mı utanıyorsun Askerimm..

O son bakışın
El sallayışın
sarılışın çıkmıyor aklımdan askerim
ÇIKMIYOR..

Bekleyeceğim seni Askerim
Sayılı gün geçer
460 gün sonra seni yine burdan alacağım
Bıraktığım yerden bıraktığım gibi ..
Tek bir farkla

Bu sefer sevinçten ağlayacağız !!

Vatan Sana Emanet Askerim !
Dönüşünü 4 Gözle bekliyorum..

offfff

napcam ben cuma akşamı nerye sıgacam kime yaslanacam ben onun omzu olmadan naparım kokusu olmadan naparım

napcam ben cuma akşamı nerye sıgacam kime yaslanacam ben onun omzu olmadan naparım kokusu olmadan naparım

ahhh bee güzelmm ahhh (( dertlermz aynı.. yarın gece gdıyor.. sığamayacagız hc bı yere blıorm.. koca şehir boş gelecek onsuz (( suan nasıl içim paçalanıo bi bilsen.. ne yani smdı yarın gdıomu bnm guzel gözlu sevdgm ( olmayacak mı 15 ay napcaz bızzz yaaa oooooooooofffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…