geçermii bu 460 :(

malesef cnmm kuzenımde askerde benım. Erzincanda askerlık yapıo. Gurur'umla aynı gün gtmıslerdı. bgn kuzenımın usta bırlıgı belli olmus ((( ŞIRNAKa düşmüş .. okdr cok üzüldm kii :/

malesef cnmm kuzenımde askerde benım. Erzincanda askerlık yapıo. Gurur'umla aynı gün gtmıslerdı. bgn kuzenımın usta bırlıgı belli olmus ((( ŞIRNAKa düşmüş .. okdr cok üzüldm kii :/

Canimm cok iyi anliyorm seni ama moralinizi bozmayn bnm askerm vanda yapiyo ilk dydugmda cok uzlmustm ama ne kdr dogu olrsa okdr kndilerini korumk icn imkanlari var emin ol ona orda ii bakarlar bzde dualarmizi eksik etmicez tabiki.

Canimm cok iyi anliyorm seni ama moralinizi bozmayn bnm askerm vanda yapiyo ilk dydugmda cok uzlmustm ama ne kdr dogu olrsa okdr kndilerini korumk icn imkanlari var emin ol ona orda ii bakarlar bzde dualarmizi eksik etmicez tabiki.

Öyle tbı guzelm ama işte dogu olunca insanın içini ister istemez bi korku kaplıo erzincandan genelde doguya yolluolarmıs dıodu hep. kesın doguya gdıcem dıodu allahıma emanet olsunlar. hepimiz sağ salim bi kavussak :/ 20 gün snra dagıtm ıznıne gelıo sevdgm :)) okdr cok özledmkii onu. kendımı cok yalnız hssedıorm onsuz. bi yanım hep eksik

Burası senin mekan herhalde Özge Hadi geçmiş olsun, 400 lerden kurtuldunuz... Gerisi de böyle böyle bitecek inşallah...

Burası senin mekan herhalde Özge Hadi geçmiş olsun, 400 lerden kurtuldunuz... Gerisi de böyle böyle bitecek inşallah...

aynen canım burasıda bizim fakirhane
saol kuzumm kurtulduk sonunda 400lerden.. 300lere gectk bakalm.. nasipse 200leri 100leride görürüz inşşşşşşş =)

aynen canım burasıda bizim fakirhane
saol kuzumm kurtulduk sonunda 400lerden.. 300lere gectk bakalm.. nasipse 200leri 100leride görürüz inşşşşşşş =)

Göreceğiz tabii ki günler bizim için geçecek ve sevdiklerimiz bize geri gelecek

biteceeeeekk geçecekkkkkkkk !!!!

Eklentiler

• $149311_416204645069158_47419563_n.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Sitede dolanırken son yazılanlarda konunuzu/başlığınızı gördüm kızlar. Bir an için tuaf oldu hüzünlendim sanırım :)
Bende bundan taam 4 yıl önce böyle diyordum.
Bende sevdiğimi 31 Temmuz 2008 de yolladım 4 Kasım 2009 da döndü...
Koca 460 gün geçti yani. Acısıyla tatlısıyla hüznüyle sevinciyle süprizleriyle :)
Biz gerçekten hasretle yandık bittik... Bazı sorunlarla da karşılaştık askerlikten dolayı kimi zaman mafolduk ama isyan etmedik birbirimize sağ salim kavuşcağımız günü bekledik saydık sabırla tek tek günleri.
İlk 400 lerden sonra insan alışıyor gerçekten...
Hele ki 300 ler kışa geliyorsa...
Dilerim sizinki de geçer biterde daha dün askere gidiyordun sanki dersiniz,,,
Allah hepinize sabır versin... Zaman su gibi akıp geçsinde kavuşun sevdiklerinze sağ salim inşallah

güzel duaların için saol cnm amin =) inşallah bizde ilerde başka asker yarenlerıne bunları yazablrz.. hepımız cok zor gunler gecırıyoruz gercekten.. bızı cooooook ıyı anladgna emınım. yaşamayan hc kmse anlayamaz cnku bu duyguyu.. çok farklı bişey bu yaa.. hani bi işi olur aynı sehırdesındır ama görüşemıosundur 1hafta 2 hafta.... yınede aynı sehırdesıdır ya, bunu blıosunya için rahattr. ama şimdii onsuz 1 gn bile işkence gbi gelıyo bana :/ inş geçecek hepımız bu zor gunlerı atlatacagız ve snraa evlılık hazırlıkları çeyiz vs topiklerinde yer alacagız amiiiiiiinnnnnnnnnnn

Aminnnnn canımm aminnnn inşallah hayırlısıyla o günlerde gelicekk,
Zor günleri geçirmeyen gerçekten anlamaz nolcak sayılı gün geçer lafına ben çok sinir olurdum şahsen :)
Geçer sayılı gün geçerde yüreğimizi de parçalıyor ömrümüzden ömür gidiyor ama bitiyor tabi elinde sonunda.
Bittiğide isee ortada daha da büyük özlemli aşk kalıyor :))
Gerçekten yürekten söylüyorum bugünler bitince emin ol birbirinize daha da bağlı olucaksınız
Zaman su gibi akıp geçsin canımm

dün askerm bırıleryle kavga etmıs.. neler oldu nıe kavga ettı blmıorum.. cok mutsuz.. sureklı ısyan edıyor.. ceza verecekler yıne çarşı ıznıne ckamayablrm ddı. oooooofffffffffffffffffffffff

dün askerm bırıleryle kavga etmıs.. neler oldu nıe kavga ettı blmıorum.. cok mutsuz.. sureklı ısyan edıyor.. ceza verecekler yıne çarşı ıznıne ckamayablrm ddı. oooooofffffffffffffffffffffff

Acemilikte benimki de tartışmıştı biriyle ama çok ciddi bir şey değildi Allahtan, umarım seninkinin de çok ciddi bir şey değildir, yoksa gerçekten zulüm oluyormuş askerlik... Merak etme, ceza verseler bile en kötü çarşı kitlerler, daha büyük cezalardan korusun Allah... Az kaldı herhalde zaten ustaya gidecekler artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…