- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
malesef cnmmkuzenımde askerde benım. Erzincanda askerlık yapıo. Gurur'umla aynı gün gtmıslerdı. bgn kuzenımın usta bırlıgı belli olmus ((( ŞIRNAKa düşmüş .. okdr cok üzüldm kii :/
Canimm cok iyi anliyorm seni ama moralinizi bozmayn bnm askerm vanda yapiyo ilk dydugmda cok uzlmustm ama ne kdr dogu olrsa okdr kndilerini korumk icn imkanlari var emin ol ona orda ii bakarlar bzde dualarmizi eksik etmicez tabiki.
ooo 300ler kolay bitio gör bak
Burası senin mekan herhalde ÖzgeHadi geçmiş olsun, 400 lerden kurtuldunuz... Gerisi de böyle böyle bitecek inşallah...
bu mevsimde çok güzel olursun
düşlerimin içinde..
2 1 6
oooo snn 200ler btıo canımm az kalmıs...
aynen canım burasıda bizim fakirhane
saol kuzumm kurtulduk sonunda 400lerden.. 300lere gectk bakalm.. nasipse 200leri 100leride görürüz inşşşşşşş =)
çok şükür bebeğm bitiyorlar lanet olası 200 belası
hiç sevmedim 200leri
Sitede dolanırken son yazılanlarda konunuzu/başlığınızı gördüm kızlar. Bir an için tuaf oldu hüzünlendim sanırım :)
Bende bundan taam 4 yıl önce böyle diyordum.
Bende sevdiğimi 31 Temmuz 2008 de yolladım 4 Kasım 2009 da döndü...
Koca 460 gün geçti yani. Acısıyla tatlısıyla hüznüyle sevinciyle süprizleriyle :)
Biz gerçekten hasretle yandık bittik... Bazı sorunlarla da karşılaştık askerlikten dolayı kimi zaman mafolduk ama isyan etmedik birbirimize sağ salim kavuşcağımız günü bekledik saydık sabırla tek tek günleri.
İlk 400 lerden sonra insan alışıyor gerçekten...
Hele ki 300 ler kışa geliyorsa...
Dilerim sizinki de geçer biterde daha dün askere gidiyordun sanki dersiniz,,,
Allah hepinize sabır versin... Zaman su gibi akıp geçsinde kavuşun sevdiklerinze sağ salim inşallah
güzel duaların için saol cnm amin =) inşallah bizde ilerde başka asker yarenlerıne bunları yazablrz.. hepımız cok zor gunler gecırıyoruz gercekten.. bızı cooooook ıyı anladgna emınım. yaşamayan hc kmse anlayamaz cnku bu duyguyu.. çok farklı bişey bu yaa.. hani bi işi olur aynı sehırdesındır ama görüşemıosundur 1hafta 2 hafta.... yınede aynı sehırdesıdır ya, bunu blıosunya için rahattr. ama şimdii onsuz 1 gn bile işkence gbi gelıyo bana :/ inş geçecek hepımız bu zor gunlerı atlatacagız ve snraa evlılık hazırlıkları çeyiz vs topiklerinde yer alacagızamiiiiiiinnnnnnnnnnn
dün askerm bırıleryle kavga etmıs.. neler oldu nıe kavga ettı blmıorum.. cok mutsuz.. sureklı ısyan edıyor.. ceza verecekler yıneçarşı ıznıne ckamayablrm ddı. oooooofffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?