geçermii bu 460 :(

tatlm az kaldı ama artık cıldrmıs gbı.. psıkolojısı cok kötu şu sıralar... gttgden berı ztn tuvalet temızleıp duruo :/ bide sey ddı tartsmalar sadece bgn degıl hergun oluo ddı. hergun aynı seylerı yasıorum dıo.. bıktım artık dıo ((( ne oldgnuda anlatmıo.. neler yaşıo blmıorum.. geldgmde anlatrm dıo.bi an once btsın artık şu acemılık.. usta bırlıgıne gdnce rahatlarsın dıorum , yıne aynı seylerı yaşayacagm yıne aynı seyler olacak dıo... ((((((((( ooooofffff daraldımmm.. btsin artık şu acemılık.

Biter ne kalmış ki şunun şurasında, ama canım askerlik bu yaa ne kadar iyi yerde de yapsa aksilikler oluyor işte, hele ki uzun dönem olup da psikolojisi bozulmayan mı var Benim de bugün eşimin canı sıkkındı, 2 gün önce benimle telefonda konuşucam diye iştimayı kaçırmış, haber vermemişler telefon yerine, 16 arkadaşıyla birlikte yerlerde süründürüp ceza vermişler bir de yarınki çarşı izni kitlenmiş, çok bunaldım diyordu, ne kadar sorunsuz askerlik yapmaya çalışsam da sıkıntılar çıkıyor artık kimseyi tınlamıcam deyip durdu beni de üzdü, ne yapacağız böyle 13 ay nasıl geçecek onlar için özellikle çok zor... Allah başta onlara sonra bize sabır versin, aklımıza mukayyet olsun

AYNEN cnm bnde artık korkuorum kafaı yıcem cnku.. o mtsuz olunca orda sorun yasaycnca bnde mahfoluorm burda.. aglayıp duruorum.. daha yolun basındayız 13 ay var (((
nasıl gecer nasıl bıter bılmıorum tatlm.. acaip bnalmıs durumda. dagıtım ıznınde guzelceee bi kndını toplaması gerek..

Evet dağıtım izni çok iyi geliyor onlara, merak etme kafasını iyice dağıtır izinde, gittiği yer de rahat olursa problem olmaz merak etme, usta birliği belli oldu mu askerinin canım?

belli oldu canım ankara ya gıdecek usta bırlıgıne..

TopLa Kendini Sen asker yarisin YıkabiLir mi Bu hasret Seni ? ALnın Ak , Başın Dik oLsun Senin ! GüçLü Senin askerin.. Gücünü Senden Sevginden , DuaLarından Almıyormu zaten ? Sen YıkıLırsan NasıL Durur itLere karşı ? NasıL Korur Bu GüzeL vatanı ? Silkin Hemen Rabbine Sığın Dua et Sevdiğine .. YanLız mı hissettin Kendini ? Aynaya Dön Bak , Ben asker Yareniyim De GururLa !

çankaya canım... iyidir inş.. umarım usta bırlıgınde bari rahat eder.

İyi canım iyi merak etme rahat eder, Ankara da askerlik sıkıdır derler rütbeli çok olduğu için ama ustaya gittikten bir kaç ay sonra rahat eder merak etme sen... Doğu çıkmadığı için dua et canım, aklın kalmaz Ankara da için rahat olur...

yaa başta üzüldüm buraya cok uzak die. otobsle 11-12 saat cnku... ama ucakla 1bck saatmıs. evt bıraz sıkı olur disiplin fazla olur dıolar ama en azından dedgn gbı dogu degıl..

yaa başta üzüldüm buraya cok uzak die. otobsle 11-12 saat cnku... ama ucakla 1bck saatmıs. evt bıraz sıkı olur disiplin fazla olur dıolar ama en azından dedgn gbı dogu degıl..

Sen neredesin ki canım? Ankara genelde her yere yakındır diye kafama yer etmiştir de o yüzden, hani tam ortada ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…