- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi Purposeless
-
çOkkk teşekkür ederim çoooooooooook :) darısı başınıza yarım saat sonra son 1 olacak şaka gibi :)
çok sevindim sizin adınıza...
Allahım biran evvel 2 günün de geçmesini nasip etsin...
çok mutlu oldum gerçekten...
sabrın sonu ne kadar güzel selamet olacak...
gözünüz aydın
bir daha böyle uzun ayrılıklar yaşamayın, temelli kavuşun sevdiceğinize
ayy çok teşekkür ederim çok gözlerim doldu :) mutluluktan bu kez çok teşekkür ederim Rabbim inşallah bidaha ayrılık yüzü göstermez sağolunn :):) hislerimi anlatıcak kelime bulamıyorum şuan çok değişik :)
ayyy canım benim... inan tanımıyorum sizi ama ben de çok etkilendim... çok sevindim...
sizi tahmin bile edemiyorum... haliyle nasıl mutlusunuzdur...
burada böle umutla beklediniz beklediniz ve o günler geldi... insan rüya da gibi oluyordur, eminim....
Allahım güzel günler yaşatsın sizlere...
artık siz her şeyin en güzelini hak eden çiftlerdensiniz...
inanıyorum da sabrınızın mükafatı çok güzel olacak... günümüzde çok nadir insanlar şafağın sonunu sevdikleriyle getirebiliyor...
o yüzden ikinizde birbiriniz için çok kıymetlisinizdir eminim... maşallahh
şükürler olsun :):) SoN ''2'':109::123::123::123:
canım beniiiimmmmmm... moral destek hattım benimm =))
sen bu mutluluğu öylesine hakedıyorsun ki... bu zamana kadar yaşananlar ardından askerlik... ve sizin aşkınız için inadına sabrınız tam bir ibret öyküsü... yeri qeldi dünyanın en çaresiz en yalnız insanı hissettin belki kendini..gözyaşların oldu,isyanların oldu,haykırışların.... kimi zaman sessiz, kimi zaman bağra bağıra... yoruldun... ama sana dayanma gücünü veren, seni dimdik ayakta tutan şey yine sizin seviginiz oldu...
siz ikiniz öyle hakedıyorsunuz ki bu mutluluğu... bak kuzummm bitti işte o hasretlik...Rabbim sizi bidaha hiiiççç ayırmasın =))
bunca zaman çekilen hasrete, o zor günlere inat o elleriniz daima beraber olsun..
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
benide unutma haniiibiliyosun arada bi geliyor bana =) depresyona sokuyorum kendimi, gecmıo bu gunler dıe sonra sen yetişion imdadıma =) hemencik moralimi düzeltiveriosun =)
senin adına çokkk mutlu oldum cnm arkdsm. sonuna kadar hakettin sen bu aşkı !
bundan snra seni evlilik :123::123: topiklerindeeee ardındandaaa hamiştopiklerinde görürüz inşallah tatlm =)))
RABBİM KALBİNDEKİ TÜM GÜZELLİKLERİ, ÖMRÜNE VERSİN..
__________________mutluluğunuz daim olsun cnm______________________
sen varya ağlattın beni :) bitanesin sen canım benim örnek işte bak geçti bitti sizinde biticek :)
Rabbim dualarımı kabul etti bana bugünü gösterdi en büyük sınavımızı başarıyla verdiğimize inanıyorum yeni kocaman bembeyaz bi sayfa açtım artık ve yaşananlar artık beni üzmüyor :) beni olgunlaştırdı..
Allah'ım herkese göstersin bu mutlu günü Rabbim şu hasret sınavında hepinizin yüreğine su serpsin
Ne güzel içten dualar etmişsin ta kalbimin derinliklerine işledi çok teşekkür ederim :) Yeni sayfam mutluluk huzur aşk dolu :) bembeyaz... yeni bi hayat yine göremiyeceğim diye ağlamak yok :) öyle güzel hislerime tercüman oldunki ne yaşadıysam anlattın ortak noktamız hasret olduğu için yaşadın sende aynı hisleri ama o hislerin yerini bu mutluluğun sarması çok güzel bu hasret çok farklı bi sınav herkes başarıyla veremez biz verdik şimdi sıra sizde :) sevgi o kadar farklı bişeyki herşeye göğüs geriyosun sabrını alıyosun dönüp arkana baktığında nasıl yapmışım nasıl başarmışım diyosun bu emeklerin karşılığı çok güzel 'rabbim gerçekleştirmeyeceği hayelleri kullarına kurdurtmazmış'sakın unutma :) ben inandım ısrarla inatla dua ettim çakallarda çok çıktı her kafadan bi ses çıktı sağır oldum kör oldum kimseyi görmedim duymadım :)
böyle zamanlarda kösteklerde belli olur hep
ama hep dedim iyi gün dostu değilim sadece kötü günde bırakayım :) o da bana sımsıkı sarıldı bende ona sımsıkı sarıldı manevi olarak biliyoduk birbirimizi bekliyeceimizi :) Allahım evliliğide gösterir inşallah :)
Şimdi sana gelince ben askerliği terk ediyorum demiştim daha önce seni unutmam asla bana böyle güzel dua eden yaşadıklarıma ortak olan güzeller güzeli güzel yürekli insanı nasıl unuturum ben hhep burdayım zaten biyere gitmiyorum :) yaşadıkların hissettiklerin çok normal ve inan geçecek dua et sımsıkı sarıl dualarına hayaller kur bak nasıl gerçekleşecek :) izle keyifini çıkar sımsıkı sarıl sevgine kimseye laf ettirme Allah en güzelini yaşatır hepimize :):) çok teşekkür ederim çoookkk kocaman öpüyorum seni yazdıklarına cevap verecek kelime bulamıyorum aslında okadar güzel kelimeleri şuan birleştiremiyorum :):) okadar güzel yazmışsınki ne desem boş gibi muahhhh temiz yürekli canımmm benimm:):)
ağlamaak yokk... ağla diyemi yazdım ben sana bunlarııı cnm bnmm..artık tıka basa mutluluk vakti tatlm..
Allah inş bizlerinde sabrının mükafatını verir. inş bizde bu günleri görürüz..sevdiceklerimize bi an önce kavuşuruz..
seneye Allah nasip ederse bende askerlik bitti diyebılecegım.. kız valla ozamana kadar sen evlenırsın heeeebak söz ver davetıyenı bu topikte paylaşacaksın tmm mıııııı :)))
itiraz istemem :)
Ay bittibitti inanamıyorum bitti güneş doğdu :):):) Ayhhhh :):) ama bugün telefonu hep kapalıydı konuşamadık halada açmadı
bebeğim benim o günler gelsin paylaşmammı :):):) sözzzzzzzzzzz
Allah tabiki sizeede gösterecek bugünleri
aaa dur bakalm yawrum yaaa hemen ne o öyle üzgün suratlar falan.. dün mü knstunuz en son? niye kapalı olablr ki
evet canım dün konuştuk telefonunu orda birine vermişti gelecek diye ondan sanırım canım :)
e ondandır işte kuzum.. siz aynı memlekettemıydınız..şimdi gelıyorya hemen görebılecek mısın yanı =)))
görcem canım görcem ikimizde aynı yerdeyiz:)
ayyy deli gibi heyecanlısındır smdııııııııı
benım bıle ıcım bi kıpır oldu walla
hemde nasıl heyecanlıyım birde meraktan çatlıyorum ...
ya telefonu kapalı ya ondan merak ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?