- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi Purposeless
-
snn mutluluğun bizede mutluluk oluyor walla canım.. insan umutlanıyor böyle biten şafakları görünce..
bizim o şafak doğan güneş gecemz gelsınde inş toplaşırız yıne.. şöyleeee bi geriye bakıp hey gidi gunler heeeeeeeeeyyyy demek ıstıyorum =)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıymetini bilmemmi varya en özeli ennnn güzeli bayramların bayramı olcak bana :):):92::103::111::115::118::119::123:
mutluluğuma mutlululuk katıyosunuz teşekkür ederim :):) sizeee... son gecenizde bende burda olcammm :):):):)
valla ii güldüm ama haa =)) saol cnm bnmm
vallaha geçmiyo :) cezaevinden çıktığı günde beni00.37de aradı bugünde öyle tesadüfün bukadarı çok tutuk oda şaşkın konuşamadı bile
çok teşekkür ederim hepimizin orttak yanı hasret :) bu yüzden bukadar anlıyoruz birbirimizi... olmammı ya olmammı en başta ben olcam hemdee..sabah yeni sayfalarımın bembeyaz sayfalarımın başlangıcı ŞÜKÜRLER OLSUN :)Ben de seviniyorum senin adına, teskere alıp yarine kavuşanlara hep seviniyorum ama sana ayrı bir seviniyorum tatlım, çok mutluyum gerçekten senin adına... Umarım bizlerin son gecesinde de olursunuz yanımızda da eski günleri yad ederiz, sileriz hayatımızdan kötü anıları
Reca ederim ne demek...
ayy oda nasıl mutludur şimdi. içi içine sığmıyodur..
00.37 de bas nikahıyeter bıtsın artık bu özlem !!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Haahahaha bence de yaaa
Bu arada ne zaman canım düğün nişan falan belli mi umutluuu?
Yaa bir de çok özür dileyerek soruyorum, ismin Dilara mıydı tatlım?
yok ezgi ismim :) nişan düğün belli değil daha şimdi gelsin bi otursun herşey şu özgürlüğe bi alışsın bakalım :) şaşkınlığını oda bende atlatalım birde ünide son senem bu yıl bakıcaz artık :) hayırlısı
Heee tamam Ezgicim, üniyi bitir zaten her şey zamanla adım adım yoluna girer, artık kavuşacaksınız bütün engeller ortadan kalkacak yaa gerisi çorap söküğü gibi gelir mutlu olursunuz bol bol
şimdi çok değişik duygular anlatamam bende çok şaşkınım şaka gibi rüya gibi bidaha gitmeyecek ya çok değişik uzun zamandır hissedemediğim şeyler bunlar..oda öyle bi adapte olalım şu dünyaya vallahi unuttum nasıl yaşanıldığını.:) bi üzerimizdekii şaşkınlık gitsin bakalım okulumda bitsin önceliğimiz benim okulum sonra herşey hayır kısmet hayallerimiz var tabi aama dediğim gibi kısmet
İnşallah tatlım her şey hayal ettiğiniz gibi gönlünüzce olur inşallah, bunu hak ettiğinizi düşünüyorum, yürekten inanıyorum her şey çok güzel olacak...
güzeller güzeli yarenler iyi geceler diliyorum. annem küçükken hep hemen uyu en güzel bayram hemen gelsin derdi hemen uyuycam bayramım gelsin :)
güzel kalplerinizle ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim Rabbim çok çokçok güzel kavuşmalar yaşatsın sizlerede sabrınızın sınandığı zamanlar bunlar Allah hakkıyla sonuna getimeyi nasip etsin :) bütün hayalleriniz bir an önce olsun... geçen yıl bu zamanlar bende nasıl geçer diye düşünüp bugünün hayalini kurdum Allahım yaşattı bana :) darısı başınıza güzel rüyalar hayırlı bayramlar diliyorum :)
güzeller güzeli yarenler iyi geceler diliyorum. annem küçükken hep hemen uyu en güzel bayram hemen gelsin derdi hemen uyuycam bayramım gelsin :)
güzel kalplerinizle ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim Rabbim çok çokçok güzel kavuşmalar yaşatsın sizlerede sabrınızın sınandığı zamanlar bunlar Allah hakkıyla sonuna getimeyi nasip etsin :) bütün hayalleriniz bir an önce olsun... geçen yıl bu zamanlar bende nasıl geçer diye düşünüp bugünün hayalini kurdum Allahım yaşattı bana :) darısı başınıza güzel rüyalar hayırlı bayramlar diliyorum :)
Şafak 366
bugünde bitince tam 1 sene kalmış olacak... ne garip dmii.. buna bile sevinir oldum artk =(
Ben de çok sevinmiştim canım, tickerımda artık 1 year yazmayacak diye, Polyannacılıktan başka çaremiz yok çünkü...Allah sabır versin bize...
kendi halime güler oldum artık cnm =/ 1 yıl kaldı dıye sevınır mı ınsan ? sevınılıyor işte.. garip..
hayat neleri nelerii öğretiyor bize.. beklemeyı, sabretmeyı,susmayı................................. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?