- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi Purposeless
-
asker yarenlerının dertlerı; aramadı,hbr alamıorm,teli kapalı falan =))
sende son kez bu triplere gırebılırsın bebemşafak doğan güneş olmuş.. merak edıorm dıyor ..
geliyoooo kuzuuuu geliyooooooosevdiceğin geliyoorrrr !!!
ay aççtı teli
Birilerinin yarın askeri geliyormuş, hüryaren oluyormuş, artık ayrılıktan yana sıkıntı çekmiyormuş, hep yüzü gülüyormuş, eğlenmeden olur mu? Hobaaaaaaa
işte budurrrrr =))))))
yalnız varyaaa sen bu bayram tam bayram yaşayacaksın heee.. =)) çifte bayram walla :))[/QUOTE)
bayram şekerimmmm geliyoo.telefondaydım canım yaa şimdi kapadım :):) ne bayram yaşıyıcam hemde
Birilerinin yarın askeri geliyormuş, hüryaren oluyormuş, artık ayrılıktan yana sıkıntı çekmiyormuş, hep yüzü gülüyormuş, eğlenmeden olur mu? Hobaaaaaaa
canım benimmmmm :) oynayalım eğlenelimmmm... :)
[/QUOTE)
bayram şekerimmmm geliyoo.telefondaydım canım yaa şimdi kapadım :):) ne bayram yaşıyıcam hemde
şu ilk baştaki bebeğe koptum ben yaaa
baktıkça gülüyorum
:118::118::124::119:
Böylee bayrama can kurban... Bir daha gelmez böylesi... Kıymetini bil, sevgi pıtırcığı mutluluk abidesi olun e mi?
Hey dostlar gülün eğlenin diye gönderiyorum
en güzel yarenler su gibi akıp geçsin zaman sizede HEMENCECİK GÜNEŞ DOĞSUN bambaşkaymış tadı :) mutlululuğun tarifi yok vallah 5 gün daha deseler artık dayanamazdım yetti gitti ve bittti
hahaha ona bende gülüyorumhahahahahaa
Hey dostlar gülün eğlenin diye gönderiyorum
amiiiiiinnnnnnnnn bebeğimm amin =)))
15 ay geçti ama bu gece geçmio sanki dmi =))))
mutluluğuma mutlululuk katıyosunuz teşekkür ederim :):) sizeee... son gecenizde bende burda olcammm :):):):)
sen gül zaten kzuumm... artık HEP GÜL HEPPPPPPPP
=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?