geçermii bu 460 :(

ay aççtı teli

Birilerinin yarın askeri geliyormuş, hüryaren oluyormuş, artık ayrılıktan yana sıkıntı çekmiyormuş, hep yüzü gülüyormuş, eğlenmeden olur mu? Hobaaaaaaa

en güzel yarenler su gibi akıp geçsin zaman sizede HEMENCECİK GÜNEŞ DOĞSUN bambaşkaymış tadı :) mutlululuğun tarifi yok vallah 5 gün daha deseler artık dayanamazdım yetti gitti ve bittti

:118::118::124::119:

Böylee bayrama can kurban... Bir daha gelmez böylesi... Kıymetini bil, sevgi pıtırcığı mutluluk abidesi olun e mi?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıymetini bilmemmi varya en özeli ennnn güzeli bayramların bayramı olcak bana :):) :92::103::111::115::118::119::123:

en güzel yarenler su gibi akıp geçsin zaman sizede HEMENCECİK GÜNEŞ DOĞSUN bambaşkaymış tadı :) mutlululuğun tarifi yok vallah 5 gün daha deseler artık dayanamazdım yetti gitti ve bittti

amiiiiiinnnnnnnnn bebeğimm amin =)))
15 ay geçti ama bu gece geçmio sanki dmi =))))

mutluluğuma mutlululuk katıyosunuz teşekkür ederim :):) sizeee... son gecenizde bende burda olcammm :):):):)

snn mutluluğun bizede mutluluk oluyor walla canım.. insan umutlanıyor böyle biten şafakları görünce..
bizim o şafak doğan güneş gecemz gelsınde inş toplaşırız yıne.. şöyleeee bi geriye bakıp hey gidi gunler heeeeeeeeeyyyy demek ıstıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…