geçermii bu 460 :(

tatlım sayma günleri, o zaman hiç geçmek bilmez zaman. Sürekli çizik atmak istersin ama atamazsın ve daha çok üzülürsün.

eveet hepsını karalamak ıstıyorum .. hepsi gecsın btsın.. gelsin aşkım acemiliğide temmuzun 27sınde bıtıcekmiş.ozamana kdr görmem ımkansız... çok özluyorum kuzu yaaa

eveet hepsını karalamak ıstıyorum .. hepsi gecsın btsın.. gelsin aşkım acemiliğide temmuzun 27sınde bıtıcekmiş.ozamana kdr görmem ımkansız... çok özluyorum kuzu yaaa

Canım benim üzme kendini. Geçiyo zaman. Sana şimdi hiç geçmiyo gibi gelse de geçiyor. Bi bakacaksın ki sevdiğin yanında ve bir daha hiç ayrılmayacaksınız. Çıkıyorum ben şimdi. Öpüyorum seni. Lütfen üzme sende kendini biliyorum çok zor ama yapman lazım. Senin güçlü olman lazım. Dikkat et kendine.

sagol tatlm hersey için :) snde dkkat et kendıne. öptm bb

evet gerçekden haklısın (((( dün gece yoldayken aradı beni aglıyordum. nolur aglama sen aglarsan ben naparım buralarda dik dur dedi ama farkındayım oda aglıyodu.askeriimmmmm ' sevenler sevdiklerini Allaha emanet ederse ölmeden görürlermiş. RAbbime emanet ol,korusun seni
bütün kötülüklerden.

Son düzenleme:

aramazmı gözleri seni keşke olabilseydin yanında (( otobüse dogru giderken heyacandan elimi bıraktı bide söföre bişe sorcaktı. sonra baktım koşa koşa geliyo yanıma elimi tuttu sımsıkı. bakıyorum herkese sarılırken gözü hep benim gözlerimde bi ara kalabalıkdan kaybetti beni canım beni en son benmle vedalaşacaktı ailesiyle vedalaşırken ' nerde tkgrck' 'nerde tkgrck' diyişi vardı duymalıydınız mahvetti beni. gece yol boyunca aglamış şimdide teslim olmaya gitti olmuştur belkide.insan o anda ne ailee ne başka bişe aklına bile gelmiyo sadece o var sanıyosun zman dursun istiyosun ama imkansız

benim sevgilimde 23 şubatta gitmişti şimdi izmirde usta birliğinde ilk zamanlarda nasıl geçicek diye bende diyordum ama geçiyor işte az da olsa geçiyor bizde haftanın 4 5 günü hep beraberdik bana çok dokundu gidişi ama olsun onu beklemek bilee çokk özell :)

tabiki öyle ... onu sevmek kadar onu özlemekde çok güzel. her kıza nasip olmaz asker yolu beklemek gururla beklicem.başladık biyerden Rabbim sonumuzu hayır etsin ' gelecem evlencez bı daha ayrılmıcaz öyle düşün ' diyo sevdigim canımmm herşeyim

aynen tatlım her kıza nasip olmaaz asker yolu beklemek allah'ımın verdiği sabırla sonuna kadar beklicem askerimi zor olsada o buna değer :)
aynen ya gelince evlencekmişiz beni hp görücekmiş bide bebeğimiz olcakmış aile oluvercek mişiz hemen :) inş istediğimiz gibi olur sonumuz hayırlı olur

aminn canım amin Allahm hepimize sabır versin ((((( bizde bi kız bebek istiyoruz onun hayalini kurduk hep inşallah nasip eder RABBİM.

tatlım ilk 3 ay harbiden çok zor sonra az da olsa alışıyorsun zten ya 3 ay sonra ya da 1 ay sonra grüyon az da olsa alışıyorsun içini ferah tut en çok senin desteğine ihtiyaç duyuyor canı sıkkın olduğnda sen geliyon aklına senle konuşup dertleşiyor hep destek ol yanında olduğunu hissettir ona beklediğini sevdiğini hep hissettir ona senden baska kimşe iyi gelmezz

aksine o bana desdek oluyo ben dayanamıym

aksine o bana desdek oluyo ben dayanamıym

ilk bende öyleydim seni bir daha aramıcam dedi beni çok üzdün dedi 3 gün aramadı aklım başıma geldi aradığında ağlamaktan konuşamazdım falan.

sen yinede dediklerimi yapmaya çalış canm benim üzme sevdiğini

saol canım desdegin için . öyle yapmaya çalışcam üzülmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…