- Konu Sahibi Purposeless
-
ahhh bee güzelmm ahhh(( dertlermz aynı.. yarın gece gdıyor.. sığamayacagız hc bı yere blıorm.. koca şehir boş gelecek onsuz (( suan nasıl içim paçalanıo bi bilsen.. ne yani smdı yarın gdıomu bnm guzel gözlu sevdgm ( olmayacak mı 15 ay napcaz bızzz yaaa oooooooooofffffffffff
otobusle gtmeyecek canım.. eniştesı göturecek arabayla gece 11bucuk 12 gbı falan gdecek..
canım senin askerin yarın kaçta gidiyo..
boguluyorum sanki biliyomusun ... onsuz hiç bişeyin tadı olmıcak... yaşamın bile..!
bnde aynı durumdaymnefesım kesılıyor. bi an gelıo böle cnm hc bişey ıstemıo.. ne yemek yemek ne bişey yapmak... hc bişey gelmıo içimden.. neşem kayboldu resmen..aglayıp duruorum.. bu gece son kez uyuyacak bu şehirde.. ve snra yookkk (( allahmm bu nasıl bir sınav :/ cok zor yaaa.. 15 ayda cok uzun yaaaa 12 ay barı olaydı
kız madem yarın gidiyo git yarinin kollarınaaa burda ne işin var
el öpmeye cıktı tatlmm gündz beraberdk.. son gunler olunca zaten zor görusuluo. yok amcası yemege cagırır yok arkdsları içki ısmarlar fln :) bir sürü tantana işte.. dün gece sarıldım onaa bı agladmm bı agladmm((( çok kötydmm..
ben yapamıyorm aglayamıyorm onun yanında yaa.. geçen asker kınası oldu herkes aglıyo benim bogazıma bişe dügümlendi aglayamadım
banada öle oluo bazen donup kalıorm böle.. aglayamıorm falan.. yarın blmıorm nasıl olur ama aglarsam eger benı coook zor sakınlestırırler..hele kı o arabaya bınıp gderken.. benden uzaklasırken.....(((((((((((
aynen bende senin gibi düşünüyorum aglarsam eger susturamazlar beni. inşallah aglarım aglayamamak daha kötü. sarılıp aşkıma aglayacagım
evt aglayamamak daha kötü... şafaklarımızı sayarız artık burda beraber. zaman çabucak gecse şimdi senle şafak 3,2,1 desek dmıı :)) ne gzl olur.. o gunlerıde görcekmıyz bkalm ..
görcez tabi Allahn izniyle bizim için geri döncekler... beraber gittgimiz yerlere nasıl adım atarım ben yaa
canım ben güzel bi mektup yazmayı düşünüyorum giderken tam otobuse binecegi zman eline vermek istiyorm yolda okusun diye nasıl sence ? sen bişe yapcakmısın ??
bnde bu gece yazıcam cnm.. yarın verıcem bnde gderken.. ama onun harıcınde pek bişi düşünemedm :) bikaç defa da yazmıstım ztn bu askerlıkle ılglı.. bulusunca cebıne koymustum snra msj atmıstım sol cebıne bak vs die :))) cok mutlu olmustu.. saklıo o ıkı kagıdı cuzdanında.. askerde sıkıntı yaptıkca oku ddm.. güç versın sana ddm..
460 "VATAN" için, gerisi "BİZİM" için :)))))))
gitti galiba askern canım((((( benmkide yarın gidiyoo dayanılmaz bi acı ya bu
dayanılmaz acı olur mu hiç? Öyle düşünme Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin de. İlk günler her zaman zordur elbet ama zamanın aktığını görüceksin ve hep dua et..
bi bakmışsın seneye bugün bu dediklerimi sen başka asker bekleyeni için söylüyosunnitekim o günlerde gelecek
dayanılmaz acı olur mu hiç? Öyle düşünme Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin de. İlk günler her zaman zordur elbet ama zamanın aktığını görüceksin ve hep dua et..
bi bakmışsın seneye bugün bu dediklerimi sen başka asker bekleyeni için söylüyosunnitekim o günlerde gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?