Anladım. O zaman hukuki bir hakkınız olması mümkün değil çünkü hukuk sistemi delillere dayalı olarak işler bildiğiniz gibi. Sizin o kişiyle bir yakınlaşmanız olup olmadığını ikinizden başkası bilemez zaten. İsminizi falan verse iftira dersiniz de böyle imkansız görünüyor.
Youtubedan. Telif veya şiddete teşvik, milli duygulara hakaret gibi bişey olsa şikayet işe yarıyormuş ama bu şekilde olaylarda kendi istekleriyle veya hukuki yollarla kaldırılıyormuş. Hukuki yollarım da kapalı gözüküyor. Karşısına çıkmaya çalışacağım. Bi de arkadaşlar konusunu düşünüyorum şuan
Şöyle birşey buldum belki işinize yarayabilir.
Karşısına çıkmak en net çözüm gibi gözüküyor şu durumda gerçi karakter olarak nasıl bir insan ve karşısına çıkmak neyi değiştirir bunu az çok kestirebilirsiniz.
https://mobile.donanimhaber.com/youtube-a-sikayet-etmek-ve-videolari-sildirmek-elinizde--20587055
Ya gece gece uykum kaçtı çocuğu çok merak ettim:)
Zirva mi ?saygi bekliyorsaniz saygi duyacaksinizevet normal olmayan durumlar ama cinsel tercihe saygı diye bi zırva çıktı normalleştiriliyor. Çok taşlanırız biz burda. Gerçi normal olduğunu düşünenler saygı bekliyorsa bende kendi düşünceme aynı şekilde saygı isterim. Nihayetinde herkesin kendi hayatı, hesabını bize vermiycekler.
Videoda isim vermemişşuan şey düşündüm. ben ve onun ortak arkadaşlarımız bir aktiviteden tanışıyoruz o sonradan koptu o zamanda bilinen biriydi ama şimdiki kadar değil. O arkadaşları yemeğe davet etsem,bağlantıları varsa onu da çağırmalarını rica etsem, onu orda rezil etsem (gelir mi bilmiyorum. hemen kılıf uydurur ama yapmak istiyorum) nasıl olur? deneyeyim mi?
Önce insan gibi konuş sonra videoyu kaldırmazsa şikayet edeceğini söyle.Merhaba kızlar umarım güzel bir gece oluyordur..
Benim bir arkadaşım vardı kendisi şuan çoğu kişinin tanıdığı ünlü bir erkek desem yeterli. Yıllardır görüşmüyoruz.Bu kişi videolar çekiyor.Bu videolarını ara ara izliyorum. Şimdi bu adam bi videosunda benimle yaşadığı bir olayı anlatıyor beni de sanki sevgiliymişiz gibi (sevgili basit kalır yatak arkadaşı gibi hatta) lanse etmiş ki kesinlikle böyle bişey yok! Bu olay da benim çevremde bilinir. O kadar rezil bi duruma düştüm ki.O ortamda eski erkek arkadaşım da vardı yani bunu biliyorlar artıdan onu aldatmışım gibi de bi sonuç çıkıyor.Bunu bilen arkadaşlarım izledi mi izlemedi mi ne düşündüler hepsine yazıp açıklama yapsam küçük duruma mı düşerim inanmazlar mı kafayı yiyeceğim.Yokluyorum ama kimse renk vermiyor izlememiş gibi davranıyorlar. O kişiye her yerden yazdım ama beni görmedi,bağlantısı olan kişilere email attım cevap yok..
size soracağım sorular şunlar
1.hukuki yollara başvursam ispat edip videoyu kaldırtabilir miyim çünkü arkadaş grubunda geçen birşey. Ne davası açabilirim ki ben buna?
2. arkadaşlarıma açıklama yapmalı mıyım ?
Biseksüel.Yahu kızlar Kerimcan gay
isterseniz vatandaşın nick altına
"yayınladığı videolarda olmayan olayları olmuş gibi anlatarak ilgi çekmeye çalışan, bunu yaparken bencilliğinden ötürü karşısındaki insana verdiği zararın zerre farkında olmayan ya da umursamayan kişi"
yazalım.
not olarak da : iş bu kişi bahsedilen olayı bilmekte olup eğer en kısa sürede o videoyu kaldırmazsa mahkeme kapılarında sürüm sürüm süründürülecek ve kendisine iftira davası açılacaktır
yazabiliriz.
o kadar ş...z bi insan ki yalanlarıyla çıldırttığı eski sevgilisini bile aldattı o...u diye anlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?