Geceye bir dert de benden

çok teşekkür ederim

Videoyu YouTube da mı instagram da mı paylaşmış ?İnstagramda ise hesabını spamlayıp kapattırabiliriz hepbirlikte YouTubeta da videoyu şikayet edebiliyorsun ve kaldırılıyor en azından denenebilir.

Youtubedan. Telif veya şiddete teşvik, milli duygulara hakaret gibi bişey olsa şikayet işe yarıyormuş ama bu şekilde olaylarda kendi istekleriyle veya hukuki yollarla kaldırılıyormuş. Hukuki yollarım da kapalı gözüküyor. Karşısına çıkmaya çalışacağım. Bi de arkadaşlar konusunu düşünüyorum şuan

Şöyle birşey buldum belki işinize yarayabilir.
Karşısına çıkmak en net çözüm gibi gözüküyor şu durumda gerçi karakter olarak nasıl bir insan ve karşısına çıkmak neyi değiştirir bunu az çok kestirebilirsiniz.
https://mobile.donanimhaber.com/youtube-a-sikayet-etmek-ve-videolari-sildirmek-elinizde--20587055

Zirva mi ?saygi bekliyorsaniz saygi duyacaksiniz
Ustelik kendi agzinizla demissiniz kendi hayatlari,hesabini bize vermicekler diye
Benim inancim geregi banada ters ama ayiplamiyorum kinamiyorum ve dislamiyorum (boyle bi hakkim yok zaten) sadece saygi duyuyorum
Dedigin gibi hesabini bize vermicekler,yargilamak bize dusmez

Kimseye mesaj atıp açıklama yapma asıl o zaman hedef haline gelebilirsin küçük duruma düşmeni geçtim yarası var gocunuyor bile diye düşünür insanlar. En iyisi sessizliğini koru. İnsanları çok yoklayıp durma şüpheye sokarsın. Belkide izlememiş gibi davranıyorlarsa gerçekten haberleri yoktur, paranoya yapıyorsun gibi geldi bana.

Birde birisi konuyla ne alakası varsa, cinsel tercih diye lafa girmiş o tercih değil bir yönelimdir bende mavi gözlü doğmayı seçmedim kahverengi gözlüde doğabilirdim bu durum bu kadar olağandır kime ters gelirse gelsin. birde hakaret edip kendisine saygı bekliyor çok komik gerçekten

Videoda isim vermemiş
Belki siz degilsiniz

Önce insan gibi konuş sonra videoyu kaldırmazsa şikayet edeceğini söyle.

o mecrada yani sosyal medyada herşey abartılarak anlatır
bunu sosyal medyaya yeni başlamış biri bile bilir
gereksiz dert edinme peşindesiniz
izleseler bile olayın öyle olmadığını bilirler
siz hukuki falan diyorsunuz ama adam ile sanki ünlü olmaya çalışıyor gibi sonuç çıkacak

üzülmeyin gülün geçin anma atıyor he buda bu kadar abartılarak sallanır mı ya diye izleyen olursa duyduğunuz yanındayken böyle yorum yapın konuyu uzatmayın derim
istisnasız hepsinde abartılı anlatım var ve hemen hemen hepsinin anlattığı hikayelerde ki olayların yarısı hayal ürünü ve bunu sosyal medya kullanan herkes biliyor

İsim, cisim, resim belirtmemisse, niye ustune alindin der cikar isin icinden, siz de cidden neden taktiniz ki bu kadar?
Herkes biliyor youtuberlarin gercek olaylardan esinlenerek uydurma hikayeler anlattigini.
Hele tahmin ettigim gibi Oguzhan Ugur ise adam zaten bir nevi komedyen, tabi ki hikayeleri devsirip anlatacak, gercekten bu hikayelerin gercek oldugunu zanneden var midir ki?

Sende çok samimi bir iki arkadaşınla video çek onun seni küçük düşürmeye çalıştığı videoyu tiye alacak şekilde ve aslında olayın öyle değil böyle olduğunu kanıtlar şekilde. Sonrada onun ismini kullanarak youtube a yükle

Ben yalanları ile delirttiği ve millete o.. diye lanse ettiği eski sevgilisini de yanıma alır güzel bir YouTube videosu çeker atarım. Başlığıda YALANCI FENOMENİN GERÇEĞİ ..

Konu sahibi bana kızmasın ama sadece bir kişinin iddiası ile doğru olup olmadığını bilmediğiniz bir karalama yapmak ne kadar doğru?

Konu gerçektir muhtemelen.

Diğer bir ihtimal geçmişten kızgınlığı olan, yada şimdi ona ulaşmaya çalışan biridir.

o kadar ş...z bi insan ki yalanlarıyla çıldırttığı eski sevgilisini bile aldattı o...u diye anlatıyor.

Eee böyle bir durum da varsa arkadaş grubunuz ne mal olduğunu biliyordur. Üzerinize alınacak bir şey Yok, kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Hayatınıza devam edin hatta bence takipten çıkın. Size bir şey katmayan bir sosyal medya malzemesi sadece.

arda bektaş mı yaa..:) oda gaydi:) adam çok yakışıklı ama kadin gibi davraniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…